A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
mikor már járni tudtam, én vertem 😄 (nevelési célzattal)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
3 éven át mindennapi harcok folytak a számitogépért.Végül mindig az erösebb maradt fennt. A gyengébb meg bekattant.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
kiborítottam a babakocsiból...
eltörte az újjam
10enévesen meg mikor verekedtünk feszt csak röhögtem rajta 😄
most van + 2 fogadott hugom (8 - 18)...még nem verekedtünk..
ami késik nem múlik 😄
Meg mindig lerombolta amit építettem várat😄D
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
fg.asd.sdgw.
aas.g.af
g.dfgd
f
bazmeg, sírok D😄:AS:ASD:
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egyszer pofozott meg a bátyám: amikor kirántottam alóla a széket <#nevetes1>#nevetes1>
Ale Alonso! poppe fan club™
(szelsoseges esetek kivetelt kepeznek - betegseg, kuloneles, irrealisan nagy korkulonbseg...)
http://gaborszantai.co.uk/
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
megsértõdni nem szoktam, viszont az olyan szinten felb@sz, ha valaki azt hiszi, hogy ezzel bármit is elérhet, hogy dühös leszek az emberi butaság miatt, nem sértõdött.
jah, megsérteni talán az tud, ha azok az emberek akikben eddig megbíztam, bizonyos helyzetekben próbálnak mellõzni.
valszeg nem fogok megsértõdni egy olyan beszóláson aminek van alapja, mert tudom, hogy igaz...
vagy már meg is tettem? hallom a helikoptert :|
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!