A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pozitív oldala lehet például: ha megsérülsz, automatikusan értesíti a mentõket, nincs olyan, hogy eltévedsz a hegyekben, sivatagban, stb...

Picar77
baromság -.-

()() (^^)

Carlos
Nekem egy beépített minivinyó kéne, hogy ne kelljen cigölni mindenhova.

Þór vígi þessi rúnar

õõõõ nem?

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

poppe
ilyen nem kéne, de egy bábel-halat bedugnék a fülembe 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Mersant
azert arra kivancsi vagyok akik szerint jo 5let, hogy miert ultettetnenek be magukba iylen szart. remelem nem az agymosott terroristas dumaval jonnek...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

DJ Skyline
nem kérem köszönöm

Mersant
ha kotelezove tennek se raknanak belem, inkabb elbujdosok...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

nandorb
Nem szeretném, nekem ez nem tetszik.

Nem vagyok allat.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Képt <#idiota>

HöfEE
Nálam detto ugyanez a helyzet.

holnapután 12 x0

majdnem hét évvel vagyok nála idõsebb, szal sose voltunk egymásnak jó társaság. hetente 2-3 mondatot beszélünk egymással 😄
hány éves? -.-

húgom van, nyilván nem vertem soha. max játékból kicsit, régen. le is lettem volna baszva, mert apámnak szeme fénye.
kicsit talán túl magabiztos, ezért nem ártana megnevelni, de én úgy vagyok vele, hogy ha nyápic kedvencet akarnak belõle nevelni, hát legyen, leszarom.
Aquir
kivéve ha folyton verne xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nekem nincs testvérem... néha azért jó lenne.
nandorb
csak azt akartam mondani csak faradtan rosszul foglamaztam meg meg mindig az vagyok csak ennyi: Ha nem verte volna a tesoja akkor nem lenne most itt az SG-en es nem osztogatna buntiket😄

Szabi84
mi mindig vertük egymást tesómmal(lány), nála hamar kiborul a biliXD

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Na és, védekezni nyugodtan szabad. Lefogni, elkapni a kezét, hogy ne tudjon mozdulni, bõven belefér, hiába lány.

Egymást vertük.
nõvérem van kicsik voltunk mindig verekedtünk de inkább õ vert engem 😄
Tesóm és én mai napig is sokat balhézunk... 8 év van közöttünk (az õ javára) de szerencsére mindig is én voltam az erõsebb... régen verekedtünk, de aztán mindig azzal végzõdött, hogy fellöktem és belehuppant valami ülõkébe😄
Ma már nem verekedünk, de még mindig vanak balhék... iszonyatosan ellentéte vagyunk egymásnak

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Kicsikiraly
Nem volt verekedés. primitív szokás htx.

DFTBA &#3232;_&#3232;

sweech
most próbáld meg magyarul

FZoleee
Nincs testvérem.
Hayni
Egymást xD csak õ nem tudja felfogni mit csinál mert volt hogy késszettet utánam vágott.
NEOreg3
vertem a két öcsémet, õk meg ketten se bírtak velem!!!!!!!!!<#idiota>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nandorb
teged azert vagy most modi hanem vert volna akkor itt se lettel vona gondolj csak bele😄

nandorb
de verted volna biztos 😄

milk41
Én sem ütöttem még meg lányt(és nem is fogok),de a tesómra nem vonatkozik ez a szabály😄

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

byzhouse
ehh nektek jobbik eset =( nálam 2évvel idõsebb tesom és izomból üt nem fáj csak elzsibadd egy idõ után én meg nem ütök nagyon vissza ,mert lány és Rendes gyerek nem bánja a lányt<#wow3><#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

milk41
Egymást vertük.😄
És verjük is😄 Õ letépi rólam a bõrt(lányok...),én meg zöld-lila foltokat csinállok a vállára<#boxer><#nyes>

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

birdo
Vert....mert engedtem...mert kicsi volt....)

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

Amíg nem tudtam védekezni, bátyám basztatott (húzta a hajam, stb)
Mikor nagyobb lettem, akkor állandóan a fejemet kokszolta (kopogtatta 😄)
Utána néha próbált verni, de nem sikerült neki (egyszer nekilöktem egy üvegajtónak 😄)
A legjellemzõbb az volt, hogy birkóztunk, az tök jó, mert nem komoly, és kiadja a feszültséget.

Mindent összevetve: nem volt verekedés.

vótmá

Rage47
ez a verekedés miért van a tesóknál? tényleg minden tesó verekedik 😊
cement
6évvel idõsebb bátyám van így kiskoromban õ vert :SSS 😄

respect to the man in the ice cream van

Kandurex
ebbõl már nem jössz ki jól xDD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
aki nem püfölte el a tesóját az nem is jó testvér <#vigyor1>...engem vert a nõvérem a papucsával...hûû :/ kaptam a hedit xD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

passatgt
nem egymásét

passatgt
egymást vertük, alap

Goruck
akinek van testvére az biztos tudja, hogy milyen a testvéri verekedés...nálunk is elõfordul(t)

Egymást vertük.

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Egymást vertük.

De nem erõsen 😄

Lullaby
Egymást vertük, de ez olyan testvéri verekedés volt (;

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

kas123
Egymást vertük <#idiota>

DJKonya
Nem volt verekedés. hugom van(lányokat nem bántok)

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Doomista
nem,én rák jegyben vagyok.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

ChuckyHUN
Kövi kérdésnek:
Szûz vagy?

Igen

Nem

???

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

ChuckyHUN
püföltük egymást mindig😄
de csak játékból, 10évvel idõsebb nálaqm amúgy, úgyérzem már, hogy megbízhatok benne mindig, egyszóval legjobb testvér 😛

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hegi90
XD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Rage47
jobb, is mert megvernéd😄