A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Nem vagyok allat.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
majdnem hét évvel vagyok nála idõsebb, szal sose voltunk egymásnak jó társaság. hetente 2-3 mondatot beszélünk egymással 😄
kicsit talán túl magabiztos, ezért nem ártana megnevelni, de én úgy vagyok vele, hogy ha nyápic kedvencet akarnak belõle nevelni, hát legyen, leszarom.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nõvérem van kicsik voltunk mindig verekedtünk de inkább õ vert engem 😄
Ma már nem verekedünk, de még mindig vanak balhék... iszonyatosan ellentéte vagyunk egymásnak
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
És verjük is😄 Õ letépi rólam a bõrt(lányok...),én meg zöld-lila foltokat csinállok a vállára<#boxer>#boxer><#nyes>#nyes>
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Mikor nagyobb lettem, akkor állandóan a fejemet kokszolta (kopogtatta 😄)
Utána néha próbált verni, de nem sikerült neki (egyszer nekilöktem egy üvegajtónak 😄)
A legjellemzõbb az volt, hogy birkóztunk, az tök jó, mert nem komoly, és kiadja a feszültséget.
Mindent összevetve: nem volt verekedés.
respect to the man in the ice cream van
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egymást vertük.
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
De nem erõsen 😄
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Szûz vagy?
Igen
Nem
???
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
de csak játékból, 10évvel idõsebb nálaqm amúgy, úgyérzem már, hogy megbízhatok benne mindig, egyszóval legjobb testvér 😛
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S