A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄😄 Kurvajó 😄😄

banok
engem nem lehet megsérteni.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

cicai
Akármit mondhatnak, nem tudnak megsérteni.

de az nem azt jelenti h nem baszom pofán a gyereket

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

broman191
Aki leolt duplán kapja vissza, rap 4 life...<#vigyor3>

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

nem igazán veszem fel õket D:

http://thenamelessphoto.com/

Dragooon
mármint inkább fel*

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

Dragooon

szerencsére nagyon tudom ignorálni a sértéseket és a sértegetõket.<#smile>
nem tudom hogy ez jó-e
mindenesetre mókás amikor azon idegeskednek hogy mennyire nem tudnak érdekelni, aztán visszaszólok valami gyenge szöveggel és szétrobbannak D:

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

VRSDM
nem tudnak megsérteni, de nem azért mert nyugodt ember vagyok (és most jön az ego) hanem mert leszarom õket, mivel tudom hogy én jobb ember vagyok náluk 😄

u dont have to listen anybody else but me

toysoldier

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

LasDen
én is gondoltam hasonlóra (persze magamról 😄), de aztán rájöttem, hogy nem mondhatom ezt, mert még nem ismerek mindenkit a világon......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
én nyugodtabb vagyok bazmeg😄

Netgear
Szerintem nálam nyugodtabb ember nincs is a világon <#smile>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

LasDen

Nem tud igazán senki megsérteni.....mondhat bármit nem nagyon tud érdekelni mit magyaráz.. 😄 Sokáig türelmes vagyok, de ha túlhúzzák a húrt.....akkor nemtom mit csinálok me még ilyen nem volt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt

Nyugodt vagyok, mint az állóvíz

és tökönrúgja*_*

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

A Szánalmas vagy kezdetû... nem sértenek meg vele, de rohadtul fel lehet vele baxni... éppen ezért nem is nagyon gyakorolják rajtam😉

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Pepsi Twist
igen a lánynál a lábad lendül 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

ChuckyHUN
nem lehet megsérteni (sajnos) mert elborul az agyam és lendül a kezem :|
persze ha lány az más téma.

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

DJKonya
mindenkinek más az egyénisége...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

bardocz
Nem,hanem leszarom.
DJKonya
mér te meghívod egy sörre az illetõt ha valaki kurvázza anyádat?

bardocz
Nem kell a kamuduma-.-
DJKonya
megsérteni nem tudnak egy könnyen, de aki anyámat/családtagomat/hozzátartozómat/csajomat fikázza, az jobb esetben mentõhelikopterben/roham mentõben köt ki, rosszab esetben pedig gyors,tragikus halált szenved...

bardocz
Még nem sértõdtem meg soha amiatt,mert mondtak egy csúnyaszót.Sõt,kettõtõl sem.
Pepsi Twist
kincs ami nincs

FZoleee
buta vagy
z99999
intelligenciámra érzékeny vagyok😛

Pszt.

milk41

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

kas123
Nekem beszólhatnak, arra kakilok magasról, de anyámat meg apámat ne vegyék a szájukra mert arra bepöccenek 😊.

pyrohun
😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

NEOreg3
"Sticks and stones may break my bones but words will never hurt me."

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

byzhouse
én nem megsértödök ,hanem megverem mikor szidja a családom 2. =)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

gercse
"Szánalmas vagy, mert....", ha önhibámon kívüli hiányosságaimmal sértegetnek.

tigeroo
ha igazuk van akkor nem veszem magamra.

ha pedig nincs igazságalapja a rágalmazásnak akkor meg kit érdekel?
A Kaszas
azt isten se merne veled szembe szállni.mester😄

pepszi ez nem neked ment csak írni akartam elõtte valami szép verset számodra -.--.-

egyéb.
ha hawerok beszólogatnak csak nevetek mert tudom hogy nem gondolják komolyan ( elvileg :-O .. )..
akyyyn meg látom hogy olyan amilyen, tehát feka vagy egy primitív kis geci, azt meg leszarom..
nos akkor nyomhattam volna az utolsó elõttire is -.-

Pepsi Twist
Egyéb.

igazából semmi mert nekem senki nem mer beszólni 😄 illetve ha be is szól pár másodpercig tûröm aztán leütöm a gecibe 😄

Ha a családomat szidják.

Lullaby
Nem csípem alapból a sértegetéseket, de ha a családom szidják akkor nagyon fel tudnak vele húzni.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

bens
engem sosem tudnak megsérteni, mert sosem figyelek arra aki sérteget. még csak haragudni se tudok rá, minek... sztem hülyeség sértegetni másokat, de ugyan olyan hülye az aki felveszi vagy akár odafigyel rá.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

"Szánalmas vagy, mert....", ha önhibámon kívüli hiányosságaimmal sértegetnek.

Onnan kimaradt,h ha hozzám közel álló személytõl érkezik a sértés... 😄

A Kaszas
a család az tabu

Hogy lehet olyan dolgon megsértõdni, aminek nincs is alapja?😊

Én amúgy a "nem tudnak megsérteni-"re szavaztam.
Doomista
Egyéb.

Ha azt hiszi az illetö,hogy az adott témában,amiben én profi vagyok,elkezd okoskodni,és tudom hogy nekem van igazam,de azért is folytatja...azt rühellem😄

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Egyéb.
Ha idegen,jelentéktelen emberek sértegetnek az nem izgat különösebben...
Amúgy,ha nincs alapja annak, amivel sérteget, vagy valós alapja van,de az olyan,amin nem tudok változtatni...az rosszul esik.

pyrohun
errõvanszó. 😊

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

BaliBoy
Egyéb.

Attól függ ki mondja nekem, meg, hogy hogy.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

pyrohun
naivság emiatt mérgesnek lenni! <#mf1><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#nyes><#bee1><#idiota>