A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de az nem azt jelenti h nem baszom pofán a gyereket
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
nem igazán veszem fel õket D:
http://thenamelessphoto.com/
szerencsére nagyon tudom ignorálni a sértéseket és a sértegetõket.<#smile>#smile>
nem tudom hogy ez jó-e
mindenesetre mókás amikor azon idegeskednek hogy mennyire nem tudnak érdekelni, aztán visszaszólok valami gyenge szöveggel és szétrobbannak D:
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
u dont have to listen anybody else but me
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Nem tud igazán senki megsérteni.....mondhat bármit nem nagyon tud érdekelni mit magyaráz.. 😄 Sokáig türelmes vagyok, de ha túlhúzzák a húrt.....akkor nemtom mit csinálok me még ilyen nem volt 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
persze ha lány az más téma.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ha pedig nincs igazságalapja a rágalmazásnak akkor meg kit érdekel?
ha hawerok beszólogatnak csak nevetek mert tudom hogy nem gondolják komolyan ( elvileg :-O .. )..
akyyyn meg látom hogy olyan amilyen, tehát feka vagy egy primitív kis geci, azt meg leszarom..
nos akkor nyomhattam volna az utolsó elõttire is -.-
igazából semmi mert nekem senki nem mer beszólni 😄 illetve ha be is szól pár másodpercig tûröm aztán leütöm a gecibe 😄
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Én amúgy a "nem tudnak megsérteni-"re szavaztam.
Ha azt hiszi az illetö,hogy az adott témában,amiben én profi vagyok,elkezd okoskodni,és tudom hogy nekem van igazam,de azért is folytatja...azt rühellem😄
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Ha idegen,jelentéktelen emberek sértegetnek az nem izgat különösebben...
Amúgy,ha nincs alapja annak, amivel sérteget, vagy valós alapja van,de az olyan,amin nem tudok változtatni...az rosszul esik.
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Attól függ ki mondja nekem, meg, hogy hogy.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End