A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Amugy a nem-re nyomtam..de most hogy elolvastam minden választ, téll jó lenne ha nem kellene bérletet meg kulcsokat cipelni hanem azonosítana az ajtó pl xDD de am ha bûnözõkbe szerelmék úgy is kioperálnák magukból és gondolom sosem lesz rá pénz hogy ezt beültetgessék emberekbe.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
- Kár érte.
- Kiváló ügynök volt.
2. meg az, hogy nagyon könnyen vissza lehetne élni vele hiszen a személyes adatainkat bárki leolvashatná aki 2 m-es körzetben van szerintem.
Egyébként szerintem egyszer biztosan lesz...
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
akkor mindenki tudná hogy kivagyok... nem lehetne névtelenül üzletelni és egyéb más fekete dolgot csinálni
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
egyébként sem fognak róla megkérdezni senkit, hanem beültetik, és örülhetünk ha egyáltalán majd tudunk róla
sztem inkább a természetes életmód felé kéne orientálódni, az ilyen mesterséges dolgokból így is elég sok van.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
\"Heroes never die. They just reload.\"
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Pl töbszörösen visszaesõ bûnözõkön.
Ale Alonso! poppe fan club™
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
on: nem, nekem semmilyen idegen dolog ne legyen a testemben -.-
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.