A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én normális keretek közt ünneplek, pl.
Barátnõvel, családdal.
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elõször szétfröcskölõdött a fal vörösborral (az általam kreált bornyitó eszköz nem volt tökéletes), éjfélkor kirobbant rá a pezsgõ is.. a hajszárítózás nem segített, tehát részegen nekiálltunk festeni (egyszer le is estem a létráról), mert a srác eléggé parázott a másnap hazatérõ szülei reakciója miatt.
Aztán elindultunk a belvárosba, de mivel nagyon hideg volt, beültünk egy igényesebb kocsmába. Ott ittunk még egy keveset, aztán mentünk haza.
Hát nem olyan volt az este, mint elképzeltem..
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Szüleimmel,tesómmal+pasijával összeültünk,ettünk-ittunk és pá.
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
gamertag: kenobita
56
42.75%
sg kockák xD
(nem volt buli)
Maga a parti jó volt, a diplomatanegyedben ki lett bérelve egy épületnek a felsõ szintje több mint 50 fõvel. DE:
23:30-kor szóltak tesómék hogy ugyan szaladjak már le Vecsésre hozzájuk (gazdasági fejlõdésünk következtében se busz, se vonat, se taxi nem volt a 10km-re levõ pest irányába, autót meg nem vezethetnek mert már ittak), rohantam is, de aztán ottragadtunk végül mert vészesen közeledett az éjfél, majd 1kor felhoztam õket pestre + 4 pár barátukat, így heten voltunk az ötfõs mercimben:S Majd úgy váltunk el, hogy hajnali 3 után szólnak, mikor vissza kell vinni õket. De alig fogyasztottam el a vislimet a bulira visszaérve, kettõkor szóltak hogy vigyem õket vissza Vecsésre... szóval az én szilveszterem cseppet zaklatottan telt, de némileg kárpótolt a vad hangulat meg a sok részeg hülye a partin. :)
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Bammeg ennyi petárdát, meg tüzijátékot eldobálni mint tegnap este:OOOOO
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
8-ig bent voltam Barátnõmnél, hálistennek már kint van osztályon és jobban van, aztán hazajöttem és tvztem, éjfél után átugrottam haverékhoz egy fél órára azt le akartak itatni, de azért egy pohár pezsgõt sikerült belémgyömöszölniük.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
gyá gecci :D minden volt :P
4re mentünk oda mert páran szerveztünk a házibulit (én csak "meghívott" segítõ voltam). 2doboz cigit elszívtam, de csak bulikon cigizek.
éjfélre már csak stampó maradt meg ilyen szutyok löttyök Xd
és bírom a piát 5re értem haza simán kijózanodtam. 10kor keltem, igaz még kicsit félre-félrefele mentem :Dd
soksok pia
végig táncoltuk az estét:P csak azok a szégyenlõs lányok, shit...
Locsoltam a sört mindenkire meg énekeltem h lecc goo fáking mentöl meg pár üveg eltörött de yo volt , kavartam egy kanadai csajjal csak kár h nem tudom a nevét xd
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Mesélni is kell?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Vad buli.
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ennyit nem tudom, hogy mennyit röhögtem utoljára. :D
És az elmúlt 18 évemben ennyit még nem ittam. Részeg azért annyira nem voltam, hogy csússzak a padlón de a haverjaim megtették helyettem is. :DxD
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
2.A varosba nem akartam menni fagyoskodni.
3.A faluba meg a zene miatt nem Rihanna meg nemtom en hany osszevisza fos mix-ben hallgatni olyat nem kosszonom szepen.
4.Otthon voltam aztan naon felhuztak a kutyaimat a petardazzassal.Ottvoltam hogy kihivom rendoroket.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life