A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

89
Akik a másodikra nyomtak, azok nem gondolnak a túlnépesedésre? Így is jóval a Föld eltartóképességén túl járunk, hátha még 200 évekig élõ klónok járkálnának az utcákon?
Nem kéne Istent játszani emberek...

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Mersant
<#eljen>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

pzoli00
gondoljátok, hogy a fejlettebb országok mint pl. az USA nem fejlesztenek/végeznek kutatásokat titkos laborokban? Szerintem a rák gyógyítása a legkevesebb amit már ma is tudnánk, ha azt megosztanák a világgal. Egyébként az embereken való génmanipuláció sem új dolog, csak nem tudunk róla, mert 4-5 évente csepegtetnek a jónépnek egy kis információt.

1. Választottam. Úgy gondolom, hogy a betegségeket kellene orvosolni és az átlagéletkort növelni. mondjuk a férfiak átlagos életkora minimum 75 meglegyen. nõké hasonlóan.

Kérem kapcsolja ki!

nandorb
meg egyforma embereket akarsz latni az utcan?Hogy az orszag elnoke direkt diktatura orszagokat epitsenek ki?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

NEOreg3
csináljunk sok-sok X-man-t!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

kraawz
lesz hajlamos leginkább = ez midnen, csak nem meggyõzõ
ez a 80% eléggé hasamra ütök fíling

és ha még talán kitalálják,hogy rákos lesz,azt sem tudják gyógyítani.. és még csomó dolgot.. Lehet,addigra kitalálnak pár gyógymódot, csak kétszer annyi betegség lesz akkorra.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

pzoli00
pedig Amerika az elsõ számú világhatalom, az ottani gazdaság befolyásolja az egész világ gazdaságát, lásd a jelenlegi gazdasági helyzetet

nandorb
olyan nincs,csak novelni birod nem a filmek alapjan kell ezt fel fogni?Amerika +ezt nem hasznalna ki mert ezeket haboruba kuldene mint vmi mutansokat.Akik keveset esznek hosszutavon jo teljesitmenyt ernek el?Nem vagy esznel amerika lenne a vilagelnok nem kosszonom szepen.

pzoli00
pedig így van, ugyanis a gének alapján megtudják ítélni, hogy milyen betegségekre lesz hajlamos leginkább az illetõ, ha nem is 100% pontossággal, de olyan 80% biztosan.

pzoli00
ezek a dolgok már léteznek

kraawz
Ne meséljék már be, hogy egy embrióból kiderül, hogy 17 éves korában valakinek például leukémiában meg kell halnia. Vagy 16 évesen auto-immun betegségben. Ez a két példa csak az én környezetembõl van.

A sors ellen semmit nem lehet tenni, ha nem vennénk észre, nem mi irányítjuk sem a világot, sem a környezetünket. Egyszer majd rájövünk..

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

fery02
Most hogy így említed elgondolkodtam rajta én is, csak az a gond, hogy még így is õk állnak hozzám a legközelebb.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

szucsy89
miért? akkor már azt is lehetne növelni hogy ne legyen szükségünk annyi táplálékra vagy új kajákat találnának fel amelyek kevés adaggal nagyobb jóllakottságot biztositanának stb
Benny04
Hogy ha a lehetõségünk meglesz rá, a betegségeken kívül miért ne javíthatnánk az élettartamot, intelligenciát, fizikai teljesítõképességet? Az ember végre elérheti a szintet, hogy a saját kezébe vegye az evolúcióját. :o

szucsy89
b
nandorb
Csak a betegségeket kezelhetjük, a többit az evolúcióra kell bízni, hiszen azon túl olyan dolgot hoznánk létre, ami már nem ember, hanem valami más.

Az alsot meg indokolnam:Azert nem mert igy is sok ember ehezik nap mint nap.Mivolna ha az emberek tovabb elnenek akkor a harc a taplalekert folyna?Igy joez ahogy vagyunk.

Shifter
Hogy ha a lehetõségünk meglesz rá, a betegségeken kívül miért ne javíthatnánk az élettartamot, intelligenciát, fizikai teljesítõképességet? Az ember végre elérheti a szintet, hogy a saját kezébe vegye az evolúcióját.

&#3232;_&#3232;

FZoleee
Nem értek hozzá, de a második lehetõséget választottam... Úgyse jutunk el idáig életem során, szóval mindegy :D
igen.de ha belegondolunk számunkra lényegtelen, a kérdés még nem aktuális...

Carlos
Szerintem nem szabadna az evolúcióba avatkozni.
Egy olyan csíra lény, mint az ember nem veheti kezébe az evolúciót.

plö: ha nem lett volna pestis, nem lett volna a nagy influenzajárvány, vagy nem lenne aids meg rák, akkor most nem 6 milliárdan, hanem 16 milliárdan lennénk.

Þór vígi þessi rúnar

Csak a betegségeket kezelhetjük, a többit az evolúcióra kell bízni, hiszen azon túl olyan dolgot hoznánk létre, ami már nem ember, hanem valami más.

tigeroo
nameg az egészség is
Rockynhooo
-nem

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
kajak nem leszarom :D

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ez meg tökéletes.végre nem fog több babér teremni nagy dumás koldusoknak.

tökéletes emberek lesznek,a külsõ megvásárolhatóvá válik

nincs pénzed egyéni szocproblém az elit miért ne kaphatna ilyen jogokat?

tigeroo
szerintem nem kellene ilyennel foglalkozni. sok pénzbe kerül és csak az elit fogja tudni majd megfizetni.
Ne aggódj ez a fizetõ embereké lesz.Már igaz lesz hogy a pénzzel minden megvehetõ

Kellett volna egy harmadik variáció is, ugyanis én személy szerint semelyiket nem tartom jó ötletnek. 2009-re az elõzõ évhez képest 82 millióval nõtt 1 év alatt a Föld lakosságának száma, miközben a termõföldek aránya csökken, az élelmiszerellátás pedig egyre nehézkesebb.
Ha nem lesznek vírusok amik szelektálják a népet és mindneki egészséges lesz, mibõl fogjuk magunkat etetni?

Arról nem is beszélve hogy ha már a betegségre való hajlamainkat befolyásoljuk akkor már belenyúlunk másba is. Valaki szép arcot kér, más formás melleket, szép segget. Egy idõ után mindenki tökéletes lesz, eltûnnek az alfahímek és a dominánsabb nõk. Nem lesznek "lúzerek" és nem lesznek kifejezetten "menõk" sem. Ezeknek a dolgoknak mind fontos evolúciós szerepe van.

BB7
Ha semmilyen negatív hatása nem lesz <És most ezt tesszük fel> akkor miért ne?
BaliBoy
Talán a második.

Mert tulajdonképpen tekinthetjük úgy is, hogy az evolúciónk része, hogy befolyásolni tudjuk azt.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

<#eljen>

szucsy89
vip milyen volt? én lent voltam ott is nagyon nagy buli volt:)
BaliBoy
na bazz... csak annyit írtam, hogy facepalm erre képet akar beszúrni. :D

BaliBoy
<#facepalm> xD

Azért ez nem így van. Mindenki ismeri a korlátait. Olyan csak a mesében, meg a kínos történetekben van, hogy nem. Aki év közben sem iszik, annak tudnia kell, hogy nem fog sokat bírni, aki meg év közben is vedel az meg fõleg ismeri, hogy mennyit bír.

Sztem bárkivel elõfordulhat...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Szolid összejövetel.... voltak ott jó barátaim, de voltak ott ismeretlen kispicsák akik végig az árembí szarjukkal akartak minket etetni.... ráadásul nagyon inteligensek voltak "búj feléje védõ kart" csak hogy az egyiket idézzem:D
All in all... nem volt rossz azért:)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

milk41
Én elõször megpakolnám majd szákitanák vele.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Voldi
Zsák a foltját :)

milyen érzés nézni, ahogy a barátnõd hülyére issza magát?

lehet kretén vagyok, de nem hagynám.
Barnabyka
életem legnagyobb bulija..

6. Disco'sHit (Debrecen) ..VIP páholy(jegy.)

cement
botrány, nem is emlékszem szinte semmire :D

respect to the man in the ice cream van

Voldi
Akkor már 14 is elmúlhattál ugye?

Attila8805
A barátnõm másfél óra alatt gajra vágta magát egy házibuliban éjfél elõtt 20 perccel felkelt.
Hazaértünk 1 órára és utána khm khm 4 ig:)
És utána alvás.
Szóval vadnak vad volt csak attól függ milyen szemszögbõl:)

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

w77d
ez baromság...

w77d
Vad buli. a SYMA centerben voltam és tényleg fergeteges volt a hangulat :D

Voldi
Szerintem meg teljesen jogos cikk.

kas123
sztem ez nagy hülyeség :)