A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#rinya>

DJ RX7
nem is egyben. azóta nincs is igazi barátom.

:3

DJ RX7
Igen, nagyot csalódtam.

:3

és sokat ismétlek szót :c
annyi köze van hozzá, hogy csak akkor csalódhatok valakiben, ha félreismertem.
Viszont attól mert valakit félreismerek, nem biztos, hogy ez egy feltétlenül negatív, csalódással párosuló élmény. Lehet teljesen közömbös is, mondjuk csak konstatálod, hogy "ja, igen, õ mégsem ilyen."
Az idióta elvárás meg szerintem az, ha valakit ismersz, és olyat vársz el tõle, ami az õ személyiségéhez nem passzol. Ha úgy gondoltad, hogy passzol, ezért csalódtál, akkor nem ismerted eléggé, csak azt hitted.
ha valakit annyira nem ismersz, hogy csalódj benne, akkor õ bizony soha nem volt a barátod. Mert bizony az ilyen csalódások alapvetõ, fontos jellemvonásokra visszavezethetõek, amiket egy barátban már fel kell, hogy ismerjen az ember.
Én mondjuk alapvetõen senkiiben sem bízok annyira, hogy valóban csalódhassak benne. Max kicsit szarul esik valami. Alapvetõen toleráns vagyok ilyen szempontból.
Idióta elvárás az, hogy valakit a barátomnak tekintek?

Amúgy ha félreismersz valakit, sokkal nagyobb esélyed van, hogy csalódj benne......hogyne lenne köze hozzá.

mert a rastafari ezt kimondja, mi? <#smile>

primitív cigányozás színvonala = primitív cigányozás-ellenesség színvonala.
ráadásul mindkettõ agresszió és ellenszenvkeltõ, ha jobban belegondolsz, nem csupán az elõbbi.
a félreismerésnek viszont köze nincs a csalódáshoz.
de olyan már volt, szal azt jelöltem.
hm, mondjuk az olyan ember akit félreismerek, az közel sem barát. szóval mégse kellett volna.
csalódni akkor szokás valakiben, ha idióta elvárásokat támasztunk iránta.
bogyoka
Igen, nagyot csalódtam.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

HöfEE
"Igen, nagyon csalódtam." nem részletezem, egy ilyen eset fordult eddig velem elõ, lényeg az, hogy nem gondoltam volna, hogy az fog történni ami pedig utólag visszatekintve észrevehettem volna.

birdo
Pontosan tudom, hogy melyik barátnõmtõl mit várhatok...... és nem is várok többet..... így nem csalódtam még....
Mindig hozzák a formájukat ))))

A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

FZoleee
Szerencsére eddig még nem.
Barnabyka
én nagyon nagyot csalódtam egy emberben akirõl tényleg nem gondoltam volna ,h ilyesmire képes mint amit tett.
Érdekes dolog volt, de ez teljesen megváltoztatott sok mindent. Azóta nagyon Jóban vagyunk és szinte mindent együtt csinálunk..Bulik,csajozás,stb. Kellemes csalódás volt mert amikor nagyon nagy szükségem volt valakire õ volt az az ember akire támaszkodhattam és mindenben amiben csak tudott segített, támogatott..köszönöm neki😊

N1ggA
ok, nem gond

Spread De Love!

Ability
Sry, de nem akarom, hogy elmenjünk ilyen irányba. Valahol meg kellett húzni a határt, de amúgy nincs gond a mondandóddal.
VRSDM
szekond

u dont have to listen anybody else but me

Dragooon

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

N1ggA
ezt most miért kellett kitörölni? akkor inkább töröld ki az összeset ami errõl szól

Spread De Love!

Ability
Elkanyarodtunk az eredeti témától ....
igen, nem kicsit.

nem divat lett... cigányoknál muszáj általánosítani. hogy ha pl eligazítást akarok kérni egy városban, nem cigányoktól fogok segítséget kérni, mert vagy belédkötnek, vagy a saját utcáján kívül még nem járt sehol...

Most cigányoztad le épp a haverjaidat.

N1ggA
jó nem tehetek róla hogy egy csomó rendes cigányt ismerek. bocs hogy nem utálom õket. csak néha zavar, hogy valaki csak úgy cigányoz, mert sajnos ez divat lett

Spread De Love!

somdav95
Én is ezt akartam kérdezni 😄
#24630: Akiket én ismerek "brazilokat" az mind nagyképû, beképzelt, egoista kis köcsög, nem tanul semmit, ki röhögi a takarítót is a suliba... Szóval csodálkozol hogy nem nézem semmibe õket?

N1ggA
nem, de végülis lehetnék az is, kurvamindegy

Spread De Love!

sweech
cigány vagy? :o

Gunnersboy
nálunk csak róma drukkerek :C

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

N1ggA
szabad

Spread De Love!

REPS0L
nálunk olaszok

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ChuckyHUN
Igen, csalódtam, nem aqkarok leírni😞

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

kraawz
nálunk bolíviaiak

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

kas123
"brazil"ozni szabad?!

Az igazi barátaimban sose, de haverokban már párszor 😊.

somdav95
Mitzavar?? Úgy se te kapsz büntipontot, vagy ban-t...

N1ggA
ezt kurvagyorsan fejezzétek abba bazdmeg ezt a cigányozást

Spread De Love!

cicai
õszintén sose titkoltam semmit és így nem is kell ki õrizze a titkom, a haverok meg ottvannak és nagyonjóban vagyok velük szóval ha arrol van szó akkor megbízok bennük de barát nemkell, ott a barátnõ.😊

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

BB7
Ez hülye gondolkodásmenet! vagy volt csak csalódtál benne? De, akkor is! Egy új?
BB7
Tegye fel a kezét aki...
Jó! Csak kérdeztem! 😄 Annyira nem érdekes!
cicai
nincs barátom pont ezért

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Elvileg van

BB7
Van az SGn cigány? 😮 Ez elég érdekes kérdés! De... nemtom! 😄 Eszembejutott! SRY!
DJKonya
Volt, hogy félreismertem valakit.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hegi90
Szerencsére eddig még nem.

de volt, hogy félre ismertem valakit, akirõl azthittem, hogy egy fasz, de aztán mégse, csak egy kicsit 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

bardocz
Sõt,büszkeség😄
somdav95
Magyarul rasszista vagy?😄 Mond ki, nem szégyen <#idiota>

kraawz
mi volt szilveszterkor?

amúgy a cigányokat én 'sem csípem'

REPS0L
nagyot csalódtam, többen is...

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Scottt
Igen, nagyot csalódtam.

Agusztus szombat éjszaka:1 ismerõs csajnak volt egy "sukárabb"pasija(Ilyen weiß nigger)aztán a csaj szépen sárga földig itta magát,jött oda hozzánk ölelgetett.Gyerek meg bejött a kocsmába annyit lát,hogy a frissen szerzett csaja épp engem ölelget meg simogat.Húzta a száját elég rendesen...
Kimentünk kocsma elé, hogy bemenjünk a szórakozóhelyre.Szokásos csaj támolyog mi meg haverral ketten támasztjuk,gyereknél szép lassan betelt a pohár aztán hívta a "tezstvíreket" haver arrébb állt valamennyire, felé vagy tizen(!)indultak el aztán elkezdték lökdösni.Én meg odaálltam a gyerek elé, hogy meséld már el mi a probléma(közben 1 kör alakult ki köztünk a 100tagú zenekar tagjaiból)talán a hegedûs vagy a nagybõgõs megszólalt, hogy gyere már el 1percre (elindult egy üres világítás nélküli telek fele)mondom kösz kihagynám.A srác se tudott semmit mondani, hogy mi a baja hát hát õõ a nõmet.Mondom a nõdet 8 éve ismerem és tudod, hogy nem másznék rá.(Havernál közben a háttérben fokozódik a lökdösõdés).Aztán a csaj valahogy leállította(Mindent összehazudozott, hogy az én anyukám meg az õ anyukája 1000éve haverok meg a faterja rendõr) a gyerót aztán elpucoltunk.És a haver akiben csalódtam ezt a szórakozó hely oldalának támaszkodva karba tett kézzel nézte(és hallgatta)végig pedig régóta ismeri a gyereket és fix, hogy letudta volna õ is állítani)

Leírva nem hangzik annyira durván de ott akciófilmbe illõ jelenet volt..

Aztán megbocsájtottunk neki,de úgylátszik, hogy végleg szét megy barátságunk.(Miatta volt botrány a szilveszter)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kraawz
Életkor: 14-18 között

BB7
xDDD<#ejnye1>