A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont attól mert valakit félreismerek, nem biztos, hogy ez egy feltétlenül negatív, csalódással párosuló élmény. Lehet teljesen közömbös is, mondjuk csak konstatálod, hogy "ja, igen, õ mégsem ilyen."
Az idióta elvárás meg szerintem az, ha valakit ismersz, és olyat vársz el tõle, ami az õ személyiségéhez nem passzol. Ha úgy gondoltad, hogy passzol, ezért csalódtál, akkor nem ismerted eléggé, csak azt hitted.
ha valakit annyira nem ismersz, hogy csalódj benne, akkor õ bizony soha nem volt a barátod. Mert bizony az ilyen csalódások alapvetõ, fontos jellemvonásokra visszavezethetõek, amiket egy barátban már fel kell, hogy ismerjen az ember.
Én mondjuk alapvetõen senkiiben sem bízok annyira, hogy valóban csalódhassak benne. Max kicsit szarul esik valami. Alapvetõen toleráns vagyok ilyen szempontból.
Amúgy ha félreismersz valakit, sokkal nagyobb esélyed van, hogy csalódj benne......hogyne lenne köze hozzá.
primitív cigányozás színvonala = primitív cigányozás-ellenesség színvonala.
ráadásul mindkettõ agresszió és ellenszenvkeltõ, ha jobban belegondolsz, nem csupán az elõbbi.
de olyan már volt, szal azt jelöltem.
hm, mondjuk az olyan ember akit félreismerek, az közel sem barát. szóval mégse kellett volna.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Mindig hozzák a formájukat ))))
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Érdekes dolog volt, de ez teljesen megváltoztatott sok mindent. Azóta nagyon Jóban vagyunk és szinte mindent együtt csinálunk..Bulik,csajozás,stb. Kellemes csalódás volt mert amikor nagyon nagy szükségem volt valakire õ volt az az ember akire támaszkodhattam és mindenben amiben csak tudott segített, támogatott..köszönöm neki😊
Spread De Love!
Spread De Love!
#24630: Akiket én ismerek "brazilokat" az mind nagyképû, beképzelt, egoista kis köcsög, nem tanul semmit, ki röhögi a takarítót is a suliba... Szóval csodálkozol hogy nem nézem semmibe õket?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
de volt, hogy félre ismertem valakit, akirõl azthittem, hogy egy fasz, de aztán mégse, csak egy kicsit 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
amúgy a cigányokat én 'sem csípem'
Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
Agusztus szombat éjszaka:1 ismerõs csajnak volt egy "sukárabb"pasija(Ilyen weiß nigger)aztán a csaj szépen sárga földig itta magát,jött oda hozzánk ölelgetett.Gyerek meg bejött a kocsmába annyit lát,hogy a frissen szerzett csaja épp engem ölelget meg simogat.Húzta a száját elég rendesen...
Kimentünk kocsma elé, hogy bemenjünk a szórakozóhelyre.Szokásos csaj támolyog mi meg haverral ketten támasztjuk,gyereknél szép lassan betelt a pohár
Leírva nem hangzik annyira durván de ott akciófilmbe illõ jelenet volt..
Aztán megbocsájtottunk neki,de úgylátszik, hogy végleg szét megy barátságunk.(Miatta volt botrány a szilveszter)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"