A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Scottt
Büszke vagyok.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

tigeroo
már bocs de ez faszság amit mondasz..
akit szeretsz annak büszke vagy az eredményeire szerintem, függetlenül attól hogy neked semmi közöd nemvolt hozzá

büszke lehetnél a történelmünkre, de ha megnézed tanulni is kellene belõle. a magyarok alig értek el valami sikert az államalapítás óta, mindíg széthúztak. most is ez megy. csak mig régen egymást szidták, most egymást szidjuk, és a múltat.
sweech
a 4-es metróra

Darukezelõ
"a magyar nõk a legszebbek a világon" Kíváncsi vagyok ezt ki találta ki, és mikor. :D Jókat szoktam rajta mosolyogni. Na de tegyük hozzá akkor már, hogy a leggecibbek is. :) Tisztelet annak a kevés kivételnek.

sweech
Más a véleményem, mégpedig...

nem vagyok rá büszke, nem is szégyellem, itt élni viszont utálok.

Igen.egyrészt az egyik legjobb fekvésû ország a miénk,másrészt a magyar nõk a legszebbek a világon:)

N o N a m e
Székely vagyok, és büszke vagyok rá.
ThisZip
Igen, büszke vagyok rá.

Sok találmánynál segített magyar ember.

Amúgy meg teljesen magyar ember sztem nincs, vagy csak nagyon kevés. Jöttek a törökök és fõleg Dunántúlon tûntek el, utána meg betelepítésekkel felhígulás kezdõdött el.

Bár ez egy hatalmas elõny is, hogy a génállományunk a legváltozatosabb az egész világon. Sokan elköltöznek külföldre, akik itt maradnak azok meg sírni tudnak. Tetézve azzal, hogy az országot folyamatosan meglopják. Az a gond, hogy azok érvényesülnek az életben akik szemét módon beletiporják a másikat a földbe. Így hát a becsületesnek is így kell viselkednie, mert különben fel is akaszthatná magát.

Szóval vegyesek az érzelmek.....

\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)

kas123
azonos véleményen vagyunk

poppe
több igen szavazat is jönne, mint ahány állampolgár van :D

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

redbull0304
Dubaiba nem valószínû! :D

QuippeR
szerintem, ha megkérdeznéd a világ összes népét, hogy büszkék-e a politikusaikra, csak a diktatúrákban lenne igen a végeredmény. :D

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Dick Riddick
Magyarországot szeretem, a legszebb ország, a történelme is nagyon érdekel. De a jelen kiábrándító.

\"Heroes never die. They just reload.\"

BB7
"Jó és rossz érzéseim is vannak errõl, nem tudok dönteni."
Ezt jelöltem! megvan az oka! De amit a legjobban leírhatok az az, hogy: Büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, de magára Mo-ra nem vagyok büszke! És legfõképp a politikusokat itélem el!
Mike at home
igen
elsõre szavaztam
azzal együtt, hogy van amire nem vagyok büszke

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

kuci06
Jó és rossz érzéseim is vannak errõl, nem tudok dönteni.

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Csoportidentitásnak hívják.

Egyébként ezzel az erõvel, hogy lehet az ember büszke az apjára, ha elér valamit? Az egy másik ember, tehát nem a saját érdemünk...
tigeroo
én büszke vagyok arra hogy magyar vagyok..
csak a jelen helyzet ne lenne!
Ha betettem volna egy "Nem vagyok magyar" lehetõséget is, kíváncsi vagyok hányan nyomtak volna rá.

poppe
nem láttál még japán csoportot a hortobágyon, ahogy 3 órán át fényképezik a pusztaságot, mert náluk ilyen nincs, csak acél meg beton. vagy 1500 éves épületeket fényképeznek olyanok, akiknél egy 300 éves ház a legrégebbi, de nálunk van eu legnagyobb viziparkja is, ha a töri lófasz lenne

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Molnibalage
Nem igazán értem, hogy miért büszke valami arra vagy miért széygenli, hogy milyen nemzetiségû. Nem tett valószínûleg semmit (kivéve bevándorló), hogy õ magyar. Annak születtett. Az ember arra legyen büszke amit elért, és ne arra amit kapott szerintem.

Nemezetiségtõl függetlenül bárki lehet egy szarházi, vagy tisztességes becsületes ember.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Nincs véleményem / nem érdekel.
(külföldön általában nem magyarnak néznek... a nevem alapján,ill. a külsõm alapján sem lehet megállapítani,hogy az vagyok...szóval míg el nem mondom...)<#gonosz1>
Amúgy nem vagyok rá büszke, de nem is szégyenlem. Ez van. Magyarnak születtem. Jobb lett volna máshova, de "szarabb" helyre is lehet születni.
Szép kultúrális értékeink vannak,stb. amire büszkék lehetünk...de azért sok dolog van emellett,amire nem verhetjük a mellünket,h jajjdejó,h magyarok vagyunk. SZVSZ persze :D

zsutyesz
Az M0-ra? <#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

HöfEE
Ha neked a büszkeség ezekbõl a dolgokból fakad akkor szomorú vagyok. Nem egy szegényebb ország van nálunk ahol sokkal nagyobb a hazaszeretet. ja és tényleg beülhetnél egy nyelvtan órára.

Darukezelõ
A múlttal õszintén szólva mit tudok kezdeni? Ok, eltudjuk mondani hogy volt nekünk egy Kossuth, Petõfi, Batthyány, stb, stb. És? Hiába vagyok büszke a múltunkra, ha az most 2009-ben lóf×szt se segít. Hiába volt szép múltunk, ha most ott tartunk ahol. Ha nem a múlttal akarunk takarózni büszkeség címen, akkor mire lehetünk MOST büszkék? :| Mondja el valaki, hogy a múlton kívül mire lehet büszke most a magyar nép.

Leírás pl

poppe
esetleg vki elkezdhetne zsidózni is, hisz az összes koponyánk zsidó származású <#vigyor3>
pl a történelmünkre? h 2000 éves kultúránk van?
persze a magyar tipikus pesszimista, minden amire büszke lehetsz az rég elmúlt, vissza nem jöhet, de attól még büszke lehetnél rá

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

redbull0304
"Jó és rossz érzéseim is vannak errõl, nem tudok dönteni."

Büszke vagyok mikor elérünk valami sportsikert vagy nagyobb dolgot, olyankor jó érzés tölt el, hogy kis hazánk is jó valamibe! :)

De belegondolva a Magyar "nép" egy f*sszopó... Irigyek, bunkók, rossz indulatúak stb... Meg kell csak nézni milyen a közlekedés, 2percig áll a sor én már mindenki dudál és k*rva anyáz, külföldön mért nincs ilyen... Meg "dögöljön meg a szomszéd tehene is..." Úgyhogy mint nép elég primitívek vagyunk...<#buck>

Marci0115
jajj már mi ez nyelvtan óra?

NEOreg3
és tele van olyan emberekkel, akik nem tudják leírni helyesen, hogy segély

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Marci0115
aki büszke az mondja már meg hogy mire büszke? arra hogy alig van munkalehetöség? vagy arra hogy elvan kurva az egész ország? vagyhogy teli van az ország cigánnyal aki segéjböl él?

Marci0115
szégyenlem

szucsy89
Büszke vagyok
HöfEE
Igen, büszke vagyok rá.

NEOreg3
nem érdekel

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

nandorb

Olyasmit aze nem tennek hogy ordibaljak magyarul az iskolaban meg nemtom en mit megha birok akkor nem beszelek olyan helyen ahol szerbek vannak mert vannak olyanok akik kepessek leszurni ezert.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

poppe
na jó, a bora borai masszõrlányoknak elnézném, ha nem tudnák merre van magyaro :DD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Jó és rossz érzéseim is vannak errõl, nem tudok dönteni

http://gaborszantai.co.uk/

bogyoka

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

zsutyesz
<#taps>

poppe
itthon nem foglalkozom ezzel, de külföldön büszke vagyok rá, h magyar vagyok, aki meg nem tudja, h melyik országból jöttem, az szégyellje magát

Én bütte vadok rá....

zsutyesz
Más a véleményem, mégpedig...: néha jobban örülnék, ha nem ide születek. <#rolleyes>

Vannak jó és rossz érzéseim is. Biznyos szempontból büszke is vagyok rá ugyanakkor...
Picar77

()() (^^)

Ability
Ha legközelebb szólok, hogy hagyjátok abba, akkor tartsátok is be...
Shifter
most mi ebben az olyan??? o.O a csaj is félre kefélt akkor én is :D logikus nem? aztán kvittek voltunk :D ("we r even")

&#3232;_&#3232;

REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu