A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
akit szeretsz annak büszke vagy az eredményeire szerintem, függetlenül attól hogy neked semmi közöd nemvolt hozzá
büszke lehetnél a történelmünkre, de ha megnézed tanulni is kellene belõle. a magyarok alig értek el valami sikert az államalapítás óta, mindíg széthúztak. most is ez megy. csak mig régen egymást szidták, most egymást szidjuk, és a múltat.
nem vagyok rá büszke, nem is szégyellem, itt élni viszont utálok.
Sok találmánynál segített magyar ember.
Amúgy meg teljesen magyar ember sztem nincs, vagy csak nagyon kevés. Jöttek a törökök és fõleg Dunántúlon tûntek el, utána meg betelepítésekkel felhígulás kezdõdött el.
Bár ez egy hatalmas elõny is, hogy a génállományunk a legváltozatosabb az egész világon. Sokan elköltöznek külföldre, akik itt maradnak azok meg sírni tudnak. Tetézve azzal, hogy az országot folyamatosan meglopják. Az a gond, hogy azok érvényesülnek az életben akik szemét módon beletiporják a másikat a földbe. Így hát a becsületesnek is így kell viselkednie, mert különben fel is akaszthatná magát.
Szóval vegyesek az érzelmek.....
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Ezt jelöltem! megvan az oka! De amit a legjobban leírhatok az az, hogy: Büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, de magára Mo-ra nem vagyok büszke! És legfõképp a politikusokat itélem el!
elsõre szavaztam
azzal együtt, hogy van amire nem vagyok büszke
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Egyébként ezzel az erõvel, hogy lehet az ember büszke az apjára, ha elér valamit? Az egy másik ember, tehát nem a saját érdemünk...
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nemezetiségtõl függetlenül bárki lehet egy szarházi, vagy tisztességes becsületes ember.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
(külföldön általában nem magyarnak néznek... a nevem alapján,ill. a külsõm alapján sem lehet megállapítani,hogy az vagyok...szóval míg el nem mondom...)<#gonosz1>#gonosz1>
Amúgy nem vagyok rá büszke, de nem is szégyenlem. Ez van. Magyarnak születtem. Jobb lett volna máshova, de "szarabb" helyre is lehet születni.
Szép kultúrális értékeink vannak,stb. amire büszkék lehetünk...de azért sok dolog van emellett,amire nem verhetjük a mellünket,h jajjdejó,h magyarok vagyunk. SZVSZ persze :D
pl a történelmünkre? h 2000 éves kultúránk van?
persze a magyar tipikus pesszimista, minden amire büszke lehetsz az rég elmúlt, vissza nem jöhet, de attól még büszke lehetnél rá
Büszke vagyok mikor elérünk valami sportsikert vagy nagyobb dolgot, olyankor jó érzés tölt el, hogy kis hazánk is jó valamibe! :)
De belegondolva a Magyar "nép" egy f*sszopó... Irigyek, bunkók, rossz indulatúak stb... Meg kell csak nézni milyen a közlekedés, 2percig áll a sor én már mindenki dudál és k*rva anyáz, külföldön mért nincs ilyen... Meg "dögöljön meg a szomszéd tehene is..." Úgyhogy mint nép elég primitívek vagyunk...<#buck>#buck>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Olyasmit aze nem tennek hogy ordibaljak magyarul az iskolaban meg nemtom en mit megha birok akkor nem beszelek olyan helyen ahol szerbek vannak mert vannak olyanok akik kepessek leszurni ezert.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
http://gaborszantai.co.uk/
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Ale Alonso! poppe fan club™
ಠ_ಠ