A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
még ha lennél vagy 30-40 éves, munkahelyed szar lenne, nem találnál párt stb elfogadnám hogy trágya hely el akarsz húzni vissza es akarsz jönni stb...
de nemtom milyen trauma érhetett ilyen fiatalon rossz jegyet kaptál az iskolába?:D
mindenesetre ok elfogadom a véleményed:)
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB
elsõ
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Nincs miért.
öt.
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
Egyébként nem én jelentettem ki azt (szerintem igencsak álnaívan), hogy meg sem tudom érteni, ha valaki másképp gondolkodik. Na én erre nem lennék büszke! Másnak persze szíve joga, én viszont vindikálom magamnak a jogot, hogy erre csípõsen reagáljak.
Sajna ez az igazság,várom már azt a pillanatot amikor átlépem az országhatárt,de úgy hogy soha többet nem jövök vissza<#whatever>#whatever>
Forca Barca
Nézd meg a hazaszeretet mértékét szegényebb országokban, ahol nálunk kisebbek egy ember lehetõségei.
Az már egy másik dolog, hogy most olyan emberekre vagytok büszkék, akik teszem azt 500 és 1000 évvel ezelõtt élték, nagy valószínûséggel nem is közvetlen õsünk.
Akár csak 300 évre visszamenõleg, ismertek olyan embert, akinek "tisztán" magyar a családfája, sehol sem szólt bele külföldi, a vér sehol sem keveredett?
ha 500 évre visszakutatnátok kiderülni, hogy nagy valószínûséggel õseitek nem is Magyarországról származnak, és nem tisztán "õs"magyarok, ezért vajmi kevés közünk van azokhoz, akik valaha nagy királyok, hõs várvédõk stb. voltak.
Miért nem?
Azért, mert attól függnek az alapvetõ lehetõségeid, hogy hova, mikor, milyen körülmények közé, stb... születtél.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
sokszor elgondolkodtam már rajta, hogy milyen lehetõségeim lennének, ha japánnak születek... szerettem volna :D
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Ez szerintem kb. olyan, mintha azt kérdeznék: büszke vagyok rá, hogy 1990-ben születtem?
Ez úgy gyakorlatilag teljesen mindegy.
Azért érdemes belegondolni, hogy aki mostanság vérbeli hungarista, az ha szlováknak születik és nem magyarnak, ma éppen vérbeli magyargyûlölõ lenne. Lehet tehát bármilyen nemzeti érzés és büszkeség is alapvetõ, vagy felsõbbrendû? :)
Miért?
Voltak feltalálóink és egyéb neves Magyarok? Voltak.
Ma is vannak? Vannak csak a kormányunk szarik a fejükre ezért külföldön lesznek nagyok, mert ott meglátják bennük a lehetõséget és támogatják õket.
Ez mit jelent? Az, hogy nagyon jó a génállományunk amitõl Magyarok vagyunk.
Arról nem is beszélve, hogy nem véletlenül jár ide sok spirituális és egyéb tanító olyan gyakran, de ez már egy olyan szint amit a legtöbb ember még nem ért kicsiny hazánkban.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ