A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Voldi
Elég ha bekapcsolja a tévét, esetleg megnézi a híradót, és beleolvas az átlag fórumozó hozzászólásaiba.

szucsy89
Életkor:14-18 között

még ha lennél vagy 30-40 éves, munkahelyed szar lenne, nem találnál párt stb elfogadnám hogy trágya hely el akarsz húzni vissza es akarsz jönni stb...

de nemtom milyen trauma érhetett ilyen fiatalon rossz jegyet kaptál az iskolába?:D

mindenesetre ok elfogadom a véleményed:)
Paulie
részletesebben hogy miért, hátha nekem is megnyílik a szemem.

.

buldozer99
ez meg egem nem érdekel papi :)

Forca Barca

szucsy89
igen persze nem is ezzel van a baj hanem azzal ahogy fogalmazott
buldozer99
ez így van,számomra nagyon trágya hely...

Forca Barca

szucsy89
ilyet írni azért nem a legszebb dolog.

én az ilyen embert nem sokba nézem
Shifter
pontosan

ಠ_ಠ

Darukezelõ
Miért, én sem szeretek itt élni, és szerintem vagyunk egy páran, akik szívesebben élnének külföldön.

Hayni
Én büszke vagyok rá. (okot nem tudok =/ )
NEOreg3
talán azért is szégyelli a magyarokat, mert sok köztük az olyan ember, aki nem tolerálja más véleményét<#rolleyes>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

szucsy89
hát ehhez csak gratulálni tudok..<#levele>
Szabi84
egyértelmû, hogy IGEN

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

somdav95
nem érdekel....

milk41
Nincs véleményem / nem érdekel.

Config: Gigabyte GA-X48T-DQ6 Gainward GTX260 C2Q Q9650 Geil Ultra4GB

Dragooon
nem 100%-ban ugyan, de (jó) nagy részben igen, büszke vagyok rá.:)
elsõ

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DJKonya
Jó és rossz érzéseim is vannak errõl, nem tudok dönteni.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

ChuckyHUN
Igen, büszke vagyok. Nagyon is

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

REPS0L
Az országra büszke vagyok, a politikára és tagjaira nem, de mivel õk engem hidegen hagynak, büszke vagyok hogy magyarnak születtem.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Paulie
<#szomoru1>
nyugodtan :)

.

erik10
Miért lennék rá büszke? <#wow3>
Nincs miért.

öt.

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

*fárasztanod
A "tiszta magyarság" és az egészséges nemzeti büszkeség általad taglalt zavaros viszonyát rangon alulinak érzem kommentálni. Tehát ezzela továbbiakban sem érdemes fárasztanad.

Egyébként nem én jelentettem ki azt (szerintem igencsak álnaívan), hogy meg sem tudom érteni, ha valaki másképp gondolkodik. Na én erre nem lennék büszke! Másnak persze szíve joga, én viszont vindikálom magamnak a jogot, hogy erre csípõsen reagáljak.
buldozer99
Szégyellem, hogy magyar vagyok.

Sajna ez az igazság,várom már azt a pillanatot amikor átlépem az országhatárt,de úgy hogy soha többet nem jövök vissza<#whatever>

Forca Barca

tigeroo
na ezis szubjektív.
a 2. csaj még tetszik, de az elsõ? nagyon csúnya a kobakja
HöfEE
Nem értek az elõzõ kommenteiddel teljes mértékben egyet, de ebben kétség kívül igazad van!

Molnibalage
Akkor szép nõk.

1.

2.

De rakhatnék be 1000 szép képet távol-keleti, arab, stb. nõkrõl.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Darukezelõ
Mindenhol vannak szép nõk, olyan meg nincs, hogy a magyar nõk a legszebbek a világon. Ha azok lennének, akkor talán õk nyernék a Miss World szépségversenyeket. :) Amúgy meg gondolom minden nemzet a saját nõi lakosait tartja a legszebbnek. Persze sokan vágyunk, meg kíváncsiak vagyunk más nemzet lányaira, én is.

és szerinted a büszkeség hol függ össze a lehetõségekkel?
Nézd meg a hazaszeretet mértékét szegényebb országokban, ahol nálunk kisebbek egy ember lehetõségei.
Az apád mondjuk közvetlen véred.
Az már egy másik dolog, hogy most olyan emberekre vagytok büszkék, akik teszem azt 500 és 1000 évvel ezelõtt élték, nagy valószínûséggel nem is közvetlen õsünk.
Akár csak 300 évre visszamenõleg, ismertek olyan embert, akinek "tisztán" magyar a családfája, sehol sem szólt bele külföldi, a vér sehol sem keveredett?
ha 500 évre visszakutatnátok kiderülni, hogy nagy valószínûséggel õseitek nem is Magyarországról származnak, és nem tisztán "õs"magyarok, ezért vajmi kevés közünk van azokhoz, akik valaha nagy királyok, hõs várvédõk stb. voltak.
DJ RX7
miattad.

:3

Shifter
Mo.-n a p*nák télleg jók :D

&#3232;_&#3232;

Magic Boy
Ez több dologból se igaz.
Miért nem?
Azért, mert attól függnek az alapvetõ lehetõségeid, hogy hova, mikor, milyen körülmények közé, stb... születtél.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

hm...
sokszor elgondolkodtam már rajta, hogy milyen lehetõségeim lennének, ha japánnak születek... szerettem volna :D
<#eljen>
cicai
A magyar csajok szépek ezért jó magyarnak lenni:D Mondjuk akkor szívesen lennék japán is^^

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

más véleményem van, mégpedig... sem büszkeség, sem szégyen. Hogyan lehetnek büszke rá, vagy hogyan szégyellhetném azt, hogy xy helyen születtem?
Ez szerintem kb. olyan, mintha azt kérdeznék: büszke vagyok rá, hogy 1990-ben születtem?
Ez úgy gyakorlatilag teljesen mindegy.

Azért érdemes belegondolni, hogy aki mostanság vérbeli hungarista, az ha szlováknak születik és nem magyarnak, ma éppen vérbeli magyargyûlölõ lenne. Lehet tehát bármilyen nemzeti érzés és büszkeség is alapvetõ, vagy felsõbbrendû? :)
Magic Boy
Rosszul látják sokan.
Miért?
Voltak feltalálóink és egyéb neves Magyarok? Voltak.
Ma is vannak? Vannak csak a kormányunk szarik a fejükre ezért külföldön lesznek nagyok, mert ott meglátják bennük a lehetõséget és támogatják õket.
Ez mit jelent? Az, hogy nagyon jó a génállományunk amitõl Magyarok vagyunk.

Arról nem is beszélve, hogy nem véletlenül jár ide sok spirituális és egyéb tanító olyan gyakran, de ez már egy olyan szint amit a legtöbb ember még nem ért kicsiny hazánkban.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

tigeroo
huh, igazad van.
bocs, tényleg a semmire arcoskodtam
így már érthetõ(bb) a hsz-ed
tigeroo
háát nemtudom...minden nemzetnek olyan vezetõje van, amilyet megérdemel, ahogy Széchényi mondotta volt
cicai
Ez ellen nem tok mit tenni szal Nincs véleményem / nem érdekel.

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Nem "faszság", hanem szarkazmus. Az viszont már "faszság", bocsánat, figyelmetlenség, hogy el sem olvastad, mire ment válasznak.
Rockynhooo
nem tok errõl dönteni.. szivesebben lennék más nemzet szülötte és szivesebben élnék máshol , meg remélhetõleg el tudok majd innen menni pár éven belül... viszont egy két dolgok szeretek..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Shifter
Más a véleményem, mégpedig a politikusok.

&#3232;_&#3232;

En is. :):D De en szekely-magyar.XD

Pluskast
Õõõ harangozni elõtte is harangozta a déli harangszó az amit a pápa elrendelt a magyarok tiszteletére. Amúgy én kifejezetten büszke vagyok rá. Nem csinálunk sokkal nagyobb hülyeségeket mint más nemzet fiai. Régen pl azt hittem, hogy Európa nyugati részén mennyire más az emberek munkamorálja. Noshát amióta a mostani cégnél vagyok és dolgoztunk pl német cégekkel.... Ugyan olyan trehányak tudnak lenni mint a magyar vállalkozó.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Molnibalage
Hát ez elég találó volt. Mindenhol vannak szép nõk.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Már jártam más országokban sokkal kevesebb jó nõt láttam...

Vegyes. Alapból pl mikor olvasgatom h mik történnek azért nem vok büszke (tv-t nem nézek, de az is erõsítené), de mikor pl törin hallom h mik voltak, azért nem gyenge. Pl magyarok miatt harangoznak minden délben csomó országban...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;