A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt kívánnám, hogy még kívánhassak ezerszer!! :)
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs, de én minden tõlem telhetõt megteszek érte :)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Egy nap 48 órából álljon, az ember 5 óra alvástól kipihenje magát teljesen, de persze a suli/munka ugyan annyi/kevesebb ideig tartson:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Egy idõgép megtenné.
Én legyek a világ legegészségesebb, legboldogabb, leggazdagabb, embere, aki mindenre tud megoldást <#zavart1>#zavart1><#idiota>#idiota>
()() (^^)
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha en lehetnek Chuck Norris, akkor a tobbi problemat megoldanam...<#zavart1>#zavart1>
http://gaborszantai.co.uk/
Még vagy 100 kívánság teljesülését. :P
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Akkor vagyok boldog,ha nem beteg a családom,és nincsenek anyagi gondjaink,úgyhogy ez magába foglal több dolgot is.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Ûrutazást.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az más kérdés, hogy egyeseknek kifizetõdõ az erõs amplitúdójú érzelmekre rájátszani. Hiszen mi más által is lehetne irányítani az embereket? Észérvekkel? Azok kit érdekelnek, és a témában járatlanabbat amúgy is könnyû átverni... (Nem, nem akarok poltizálni, ez éppen úgy vonatkozik számos egyéb területre is. Így mûködnek az emberek. Ez aligha újdonság bárkinek.)
Zárszóként: Ebbõl csak annyit akartam kihozni, hogy azt sem tartom józan értékítéletnek, ha jámbor, jószándékú érzelmeket is "lennézzük", mert bizony vannak csúnyább, vagy legalábbis vegyesebb válfajaik is. Az emberi érzelmek egytõl egyig kétélûek, ez a világ rendje.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Sokaknak jót tesz egy bizonyos mértékû csoportidentitás, de ez csak egészséges korlátok között, amíg ez más csoportokat nem sért meg.
hehh... ugye milyen abszurdan hangzik? Olyan csoportidentitás, ami más csoportokat nem sért meg. A történelem során erre még nem volt példa :)
Harmadik opció.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
War. War never changes.
Már leírták elõttem, hogy miért
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Forca Barca
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!