A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BB7
Pénzt, és pénzbõl már szinte bármi megoldható!
Simaji
Hmm.

Azt kívánnám, hogy még kívánhassak ezerszer!! :)

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az elõbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

zsutyesz
Rengeteg pénzt, amibõl megoldom a tiszta bolygót

Ale Alonso! poppe fan club™

LES FORZA INTER
"a békéhez még túl sokan vagyunk" szal csak tiszta legen a bolygó<#awink>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

MR ME
pénzt, a többit megoldom

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tiszta bolygót, és akkor van esély a többire is :)

poppe
tudtam h ez lesz :D
nincs, de én minden tõlem telhetõt megteszek érte :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Van egy tiszta bolygód? :O

poppe
most épp pénzt, a többi van, vagy teszek érte eleget, vagy nem érdekel :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

szucsy89
ez már 3:D
Valami mást:
Egy nap 48 órából álljon, az ember 5 óra alvástól kipihenje magát teljesen, de persze a suli/munka ugyan annyi/kevesebb ideig tartson:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

valami mást:

Egy idõgép megtenné.

Picar77
Valami mást

Én legyek a világ legegészségesebb, legboldogabb, leggazdagabb, embere, aki mindenre tud megoldást <#zavart1><#idiota>

()() (^^)

Mike at home
10 kívánság teljesítését kérném

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Testi,lelki,Egészséget.

szucsy89
egészséget
Egészség ami nekem a legfontosabb. Mit ér a pénz ha az ember nem egészséges???
Carlos
Rengeteg pénzt.
A többit megvenném belõle... <#hehe>

Þór vígi þessi rúnar

"Valami mást"

Ha en lehetnek Chuck Norris, akkor a tobbi problemat megoldanam...<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

nandorb
Rengeteg pénzt

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

BaliBoy
<#eljen>

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

BaliBoy
Valami mást

Még vagy 100 kívánság teljesülését. :P

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

LordVenom
Egyértelmû: boldogságot.
Akkor vagyok boldog,ha nem beteg a családom,és nincsenek anyagi gondjaink,úgyhogy ez magába foglal több dolgot is.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Valami mást:

Ûrutazást.

NEOreg3
boldogságot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shifter
Valami mást!

-Végtelen kívánságom legyen.

&#3232;_&#3232;

Sokféle csoportidentitás létezik, ha szolidáris vagy a kollégákkal vagy az évfolyamtársakkal, az nem feltétlenül jelent ellenségképet sem. Ahogy a származásra, nemzetiségre való büszkeség sem. Kár végletekben gondolkozni, számos átmenet létezik.

Az más kérdés, hogy egyeseknek kifizetõdõ az erõs amplitúdójú érzelmekre rájátszani. Hiszen mi más által is lehetne irányítani az embereket? Észérvekkel? Azok kit érdekelnek, és a témában járatlanabbat amúgy is könnyû átverni... (Nem, nem akarok poltizálni, ez éppen úgy vonatkozik számos egyéb területre is. Így mûködnek az emberek. Ez aligha újdonság bárkinek.)

Zárszóként: Ebbõl csak annyit akartam kihozni, hogy azt sem tartom józan értékítéletnek, ha jámbor, jószándékú érzelmeket is "lennézzük", mert bizony vannak csúnyább, vagy legalábbis vegyesebb válfajaik is. Az emberi érzelmek egytõl egyig kétélûek, ez a világ rendje.
Nem tudsz viccelni :(

vegyes érzések tömkelege... fogalmazzunk úgy, hogy nincs bennem az a nagy nemzettudat

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

somdav95
Mondjuk az hogy igen <#idiota>

NEOreg3
ha erre rákontrázok azzal, hogy "tízszer", akkor vicces lesz?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

somdav95
Ötször... :)

fú, akkor kétszer akkora lenne, mint most? :-OO
megértem, ha valaki másképp gondolkodik.
Sokaknak jót tesz egy bizonyos mértékû csoportidentitás, de ez csak egészséges korlátok között, amíg ez más csoportokat nem sért meg.
hehh... ugye milyen abszurdan hangzik? Olyan csoportidentitás, ami más csoportokat nem sért meg. A történelem során erre még nem volt példa :)
ja lett volna 10cmes farkad :)

3.

89
<#eljen>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

chhaya
Nem tudok feltétel nélkül büszke lenni rá, sokkal többre is vihetné az ország.
Harmadik opció.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Rockynhooo
egyetértek. Kb csak azért fogok hazajönni néha hogy a családtagjaimat meglátogassam...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Talán Nándorfehérvár ostrománál még szívesen lettem volna magyar...

War. War never changes.

N1ggA
Nem foglalkozom azzal, hogy magyar vagyok.

Spread De Love!

FZoleee
Jó és rossz érzéseim is vannak errõl, nem tudok dönteni.

Már leírták elõttem, hogy miért
LordVenom
A történelmünk nagyrésze miatt büszke,de a mostani magyar mentalitásra már annyira nem...<#ejnye1>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Hegi90
a régi magyarországra igen, a mostanira nem :)

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

buldozer99
rossz jegy az nagy trauma lehet:D,amúgy ha jobb lenne a fizetés,meg nem lenne ilyen drága itt minden a fizetéshez képest,még lehet nem is gondolkoznák ezen,kint sokkal könnyebben el lehet helyezkedni,stb,mind1 nem akarok én veletek veszekedni,nekem ez a véleményem nektek más,ez van...:)

Forca Barca

LordVenom
Jó és rossz érzéseim is vannak errõl, nem tudok dönteni.

broman191
Igen, nélkülünk sehol nem lenne a világ... :)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

*Amíg

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Míg ennyi birka lesz az országban, addig nem. :)

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

ha más lenne a kormány akkor az lennék