A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
sejtettem 😊 hetkoznap van... en is adtam az erzesnek csak az a gaz ,h reggel meg meloba kellett jonni. 4kor meg a nyugatinal voltam D:
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
mikor is? 😄
mi tegnap nagyon eláztunk kulával 😞
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
zetorg,kula,kontra,borg,cheater88,paprikascsirke alias big g,punkzoli,nivea,rizla es meg sokan masok. parszor csinaltam is LAN partyt vagy csak sima hazibulit es ott is megjelentek paran sg-rol 😊
kulabá (megint berúgtunk tegnap 😄), kontra, Sedópapesz, gz8, Mike, tugyiti, tigerbácsi, coldi, pleco
lányok: predator1982, extracsaj, vica2
és még néhányan akikkel nem találkoztam: gabber_saviola, n3whouse, doomista and many others
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
tommyg
A Kaszas
predator1982
Kata
Loál Jancsi
Sedópápa
kulabá
chucky
black hawk
whiskeyman
Kontrakció
Ramy
Coldi
miskolc88
extramagas
kakaóskalács
tigerbá
caseih
akyyy
...
...
...
púúúúú
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
kulabá-tutyi-ability-pájró régebbrõl shadow_thh-shiwo-gazgoblin, az igazi öregek. továbbá tisztelem sedópapát
akikkel meg találkoztam személyesen is. az bardi-májkül(nájt)-zizuo
u dont have to listen anybody else but me
btw letöltöttem és megnéztem az egész részt, mindent be tudtak bizonyítani h igaz. mondjuk én eleve elhittem h elmentek oda, ez csak muníciót adott azok ellen akik nem hiszik el 😄
DFTBA ಠ_ಠ
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Sok haver, és néhány nagyon jó barát.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
-n3whous3
-REPS0l
-TûommyG
-MAMAZWÁJ
-Extra
-Ramy
-Memphis
stb.-.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
DFTBA ಠ_ಠ