A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te 19 vagy...

Darukezelõ
Ilyen alapon semmire se költs, mert mindenbe csak pénzt ölsz. Miért nem költözöl fel valamelyik hegyre akkor, és élsz nomád, remete életmódot? Vadásznál, halásznál magadnak, építesz egy kis házat, és mindent magad állítasz elõ.

somdav95
Úgy is kikerüli a választ, és akkor is azt fogja hinni hogy neki van igaza. Ne foglalkozz vele, nem változik :)

Brolly
Akkor mond már el, hogy te milyen tapasztalatokra alapozod a #26067-es hozzászólásban tett kijelentésedet?

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

somdav95
Miért szerinted anyámék pénzért házasodtak össze??Semmijük nem volt elõtte, mindent együtt kerestek meg...Akkor egyik se ment hozzá a másikhoz a pénzéért, hanem azért házasodtak össze mert szerették egymást. Gondolkozz már el...

<#eljen>

Barnabyka
nekünk vagy 4-5 éve volt olyanunk és az autópálya végén 80-al ütköztünk és semmi nemmaradt belõle..a karosszéria szar de sztem egy kiváló autó:)

az Élettárs és az Együttélés közt mi a különbség?

Házasságra voksoltam.

Kérem kapcsolja ki!

Persze te aztán már tapasztalt vagy:D

Szerintem a házasság a legjobb együttélési forma...
18 év alatt ilyet kijelenteni, elgondolkodtató. Sok mindent nem tudsz még, de ez természetes ebben a világban. :)

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Brolly
Ne mond már, hogy nem találkoztál még egy normális lánnyal sem, szerintem csak azért mondod ezt, mert volt egy barátnõd aki ribanc, és ezért szerinted a nõk 80%-a ribanc, grat.

Amúgy Élettárs...

Aki az "egyik sem"-re szavaztak, azoktól kérdezném, hogy mi a jó a magányban?

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

chhaya
Most együttélés, késõbb házasság.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

nandorb
Egyik sem

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Benny04
etyüdt élézs

somdav95
Még egy értelmes hozzászólásod, gratulálok... Szerinted attól hogy valaki házas ember/nõ az mért szólna pénzrõl? Ha nekik kell az a papír akkor összeházasodnak és kész... Hidd el szüleim is szeretik egymást, és nem csak a pénzrõl szól, de te ezt nem hiszem hogy felbírod fogni :)

Nem akarok házasságot sem, mert csak a pénzrõl szól...

somdav95
Szerintem nem rossz kocsi az.. :)

sweech
én csak azért nyomtam arra, mert látni akartam az eredményt. amúgy fogalmam sincs, melyik a legjobb.

Barnabyka
Házasság

57

48.31%

NeverwinterKING
ezt már hallottam :D 2 haverom is mondta, hogy ha még 1-2 évig jár a csajjal meg kéri. aztán 1-2 hónapra rá mind2 szakított...

témához: a házasság olyan mint egy intézmény, de ki akar intézményben élni? :D
am nem tudom majd elválik

\"You are fucking crazy people!\"

Természetesen házasság.Mást elképzelni sem tudok.

majd ha találnék egy olyan nõt, aki nem ribanc, akkor választanék a három közül.

Mindhármat "támogatom"...amilyet a kapcsolat igényel az az ideális.

(Együttélési forma? Lényegében mi a különbség pl. az élettársi kapcsolat és az együttélés között?
A kérdés elég furcsa, hiszen ha 3 alternatíva van az együttélésre,akkor különböznie is kellene lényegesen egymástól az együttélés aspektusában nem?
De itt mindháromban együtt élsz vkivel...csak az egyiknél volt lagzi meg fehér ruha,stb. a másik kettõben meg nem.
Ez inkább a kapcsolat/viszony formája sztem, nem az együttélésé.)

ez egy elég érdekes megközelítésí:O

NEOreg3
nemtom

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

bogyoka
Élettárs

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

együttélés.

az biztos hogy motort epiteni azt nagyon tudnak !
BB7
<#worship><#eljen>
FZoleee
mi még mindig azzal járunk <#idiota> igaz, nem is vagyunk gazdagok :)
elitehun
Szerintem pl egy SE százszor jobb mint egy nokia. De ízlések és pofonok
somdav95
Persze, csak gondolom hogy sok van belõle, úgynevezett népautó lett, hát sokan fikázzák, és megvesznek drágábban pl. egy ford-ot, renault-t, vagy valamit :) Van egy volt autókereskedõ ismerõsünk, ( tele van lével persze..) és volt olyan idõszak mikor suzuki ignis-el járt :)

FZoleee
én se értem, hogy miért fikázzák a suzukit annyian :) eldöcög az utakon, nem?
somdav95
Suzukiknak nincs sok bajuk ( a mostaniak már nem is törnek úgy mint a régiek ) vígan elmennek több százezret, szóval ezt most bebuktad :)

Goruck
tegnapi szavazásra visszatérve, hogy a SE kapta a legtöbbet, az nem azt jelenti, hogy az a legjobb, hanem hogy abból sokkal többb van, lásd Suzuki.... :D

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Molnibalage
Mind a három. Valakinek ez valakinek az tetszik.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Egyelõre még az együttélés is sok.
A házassággal annyi gondom van, hogy túl nagy feneket kerítenek neki. Fõleg hogy a fele a három évet sem éri meg.

\"Heroes never die. They just reload.\"

kraawz
<#rolleyes>

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

DJKonya
én már tudom kivel;) pár év mulva hivatalosan is megkérhetem a kezét. De még tavaly már megkértem a kezét és igent mondott:P

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

VRSDM
egyértelmû házasság, csak még nemtudom hogy kivel :)

u dont have to listen anybody else but me

FZoleee
Házasság
DJKonya
Házasság

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

tigeroo
együttélés: felváltva mosogatnak, néha szex gondolom:D
BaliBoy
Gondolom arra gondolt a kérdés kitalálója, hogy az együttélés olyan mint a lakótársi viszony.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Kellene egy "Mittudomén" opció.

Az élettárs és az együttélés között mi a különbség?

bkvkbk
Házzasság ->szétválás->magány
Házasság->gyerek->boldogság->szétválás->iszonyat
Házasság->gyerek->boldogság

Ne álmodd az életet, éld át az álmot!:) \"Peach\"

Picar77
Házasság

()() (^^)

BaliBoy
Házasság

Csak egy nõt is kellene hozzátalálnom. :))

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
házasság. a gyereknek ez a lehetõ legjobb közeg