A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEOreg3
lényegtelen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sweech
szerintem az érdekli õt a legkevésbé :p

Dick Riddick
Ne feledd, a föld teljes lakosságában te is benne vagy! :))

\"Heroes never die. They just reload.\"

Dick Riddick
Az szinte biztos! :D

NEOreg3
Én a Föld teljes lakosságát kiirtanám, s talán évmilliók múlva kifejlõdne egy sokkal jobb faj, mint az ember.<#wink>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

remélem én igen<#alien>

predator1982
nagyjából egyetértek:-) és nem szeretnék fõszervezõ lenni, de valszeg a koszorúslányságot nem fogom megúszni:DDD

pred

Dick Riddick
Én több okból is ellene vagyok. Az egyik az anyagi háttér, fõleg hogy a szülõknek kell állni csaknem az egészet. Inkább elküldeném mind a négyüket a trópusokra két hétre a pénzbõl (így legalább az anyóssal is jóban lennék :) ). A másik dolog hogy nem szimpatikusak, az esküvõt ne másoknak tartsuk, hanem magunknak. Közeli barátok, közeli rokonok. A harmadik pedig, nem a mennyiség a lényeg, hanem a hangulat.
Aztán óvatosan azzal a segítséggel, még a végén te leszel a fõszervezõ... :DD

predator1982
áá hát csaknem:-) nekem egyik barátnõm olyan, hogy világra szóló esküvõt akar, és azt mondta, hogy én fogok majd neki segiteni, asszem nekem az õ esküvõje is éppen elég lesz:DDD

pred

Dick Riddick
Ez így jól hangzik, engem kiráz a hideg a hétországra-szóló lakodalmaktól. És a templomi esküvõ is kizárt.
Mellesleg a fene sem tudja, még az is megeshet, hogy agglegény maradok. Ki tudja?

Dick Riddick
Ó, tudom én, hogy a büntipontokat nem málnás-nyalókáért osztogatják!
Nem is akarom firtatni, mert nem olvastam, nem is ez a lényeg.
De attól, hogy így látja, nem kell mindenkinek nekiesni. Én is látom hogy negatív a srác, de majd úgyis rájön ahogy múlik az idõ. Ki az aki nem volt soha ilyen hangulatban? Én is kívántam már a világot a pokolba az összes szemétládával együtt, nem titok.

predator1982
együttélés, viszont ha az együttélésbõl esetleg gyerek lesz, akkor azért egy házasság nem árt:-) semmi nagy cécó, csak csendes esküvõ

pred

somdav95
Magadról beszélsz? :)

panther112
Már nem azért, de az élettárs nem az, aki házasság nélkül együtt él valakivel?

Amúgy nem tudom elképzelni, hogy bárkivel is összeköltözzek, a házasság pedig kizárt, kivéve, ha jók sokat tudnék ezzel keresni!

''Két dolog végtelen: a világûr és az emberi hülyeség, bár az elsõben nem vagyok biztos ..." (Einstein) Végtelenül buták egyesek. <#help>

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Brolly
<#eplus2><#hehe>
#26113: az oké, hogy szomorú, de most ezért feljön az sg-re és viselkedik úgy mint egy fogyatékos? Bár ha vidám (ha egyáltalán van ilyen) akkor is így viselkedik, nem hiába vannak ott azok a sárga bigyulák, szóval alapból ilyen kedves,aranyos kiskutya.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

FZoleee
de õ mindig rossz passzban van, mióta regelt az sg-re
Darukezelõ
Pszichológusra van szükséged, beteg vagy, lelki beteg. Depressziós, ha úgy tetszik, ami neked nem tûnik fel, mert benne vagy, csak a kívülállónak. Ha rajtad múlna, akkor te lennél a második Hitler, és gázkamrába küldenél mindenkit, aki máshogy gondolkozik mint te. Így nem lehet élni ahogy te, utálattal lenni az egész világ ellen, utálattal eljárni oda ahova mész. Így akarsz még élni életed végéig? Gondolkozz már el azon kicsit, hogy miket beszélsz. Igen, a társadalom olyan amilyen, de nem mindenki néz TV-t, nem mindenki követi a trendet, nem mindenki akar megfelelni a másiknak, még sem beszél ilyen badarságokat, hogy "a fajtád", meg a házságot hülyébbnél hülyébb dolgokhoz hasonlítja. "a hülyeségeitektõl úgysem fogtok megválni" Nem lehet, hogy te beszélsz hülyeségeket? Eddig senki sincsen veled, biztos mi vagyunk a hülyék. 19 évesen eléggé BALFASZ felfogásod van, már ne is haragudj. Na de nem fárasztom magam, mert a hülyeségeidtõl úgysem fogsz megválni. Inkább menj és zúzz be pár kirakatot ami tele van TV-vel, majd üvöltözz valamelyik téren hangosbemondóval, hogy "mind hülyék vagytok, egytõl egyig másnak akartok megfelelni, trendeket követtek, házasodtok, pedig csak a pénz miatt csináljátok az egészet." Kíváncsi vagyok milyen fogadtatásban részesülnél. :)

Dick Riddick
Nem Gábor mellett akarok érvelni, de õ a saját véleményét írta le, ehhez joga van. Az már más dolog hogy igaza van-e vagy sem. Megesik hogy rossz passzban van az ember, és nehéz pozitívan látni a jövõt (ha jó passzban vagy, akkor általában magától értetõdõnek tûnik a szép jövõ).
Én már pár évvel idõsebb vagyok nála, és mégsem érzem magam eléggé tapasztaltnak.

Veled sem.

somdav95
Jahj, veled tényleg nem lehet beszélni...

Mike

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

FZoleee
Kényszerzubbonyt rá!
Nem veszed észre, hogy önmagad ellen érvelsz? Te nem itélkezel felettem?<#vigyor4>

somdav95
Ezzel itt beszóltál mindenkinek körülbelül... Szóval gondolkozz már el hogy lehet te csinálsz valamit szarul az életbe, és nem mindenki más hülye körülötted...

Az a trauma, hogy a fajtád ellepi a világot.

Mike
rossz kedve van, na basztassátok szegényt

Mike
na mi van Gáborom, dobott az asszony?

Brolly
Úristen, és még te írod ki, hogy mindenki kezdjen el gondolkodni, miközben neked kéne újraértékelni mindent az életben, mert egy elbaszott gondolkodásmódod van. Nem tudom milyen lelki trauma, gyermekkori baleset érhetett az életben, aminek következtében ilyen nézetek alakultak ki a fejedben, de szerintem téged nem elítélni kéne, hanem sajnálni. Komolyan mondom, rosszabb vagy mint egy Jehova tanúja...
nah mindegy, peace.

\"Kokain inhalációt követõen a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztetõ terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Ugyanazt hajtogatod minden topikban, de amikor jönnek az észérvek, az ellenpéldák (#26079), akkor meg eltûnsz...

sweech

Mike
nekem mindegy
leszarom
ilyen opció nincs, ergo nem szavaztam

most írnod kellett volna na mindegy:D

FZoleee
Köszönjük Gabika, kérjük fáradjon a gumiszobába.
somdav95
Na én az elején megmondtam hogy az lesz hogy majd te hiszed azt hogy igazad van :)

hát ha én agymosott robot vagyok te meg nem inkább ezt választom :/

#26096-7 A süketeknek hiába mondok akármit is, nem értik meg. Így van ez az agymosott robotokkal Magyarországon. Ennyit akartam mondani. Nem fárasztom magam, mert a hülyeségeitektõl úgysem fogtok megválni. Ennyi.

Ilyen fiatalon amúgy mit tudsz te a társadalomról?és miért is vagy te különb?:D

somdav95
Miért is szarsz rájuk? Mert be kell ülnöd az iskolapadba és tanulnod kell??

Az vagyok, az is leszek, de nem bánom. Nem fogok megfelelni semmilyen elvárásnak egyszer és szarok erre a mocskos büdös társadalomra.

Brolly
Akkor te tényleg úgy fogsz élni mint egy remete.
Amúgy mit értesz "szar" alatt?

szerintem torz látásmód alakult ki nála:/...

Darukezelõ
Eléggé elvont gondolkozásod van, nem érzed magad a társadalom kirekesztettjének néha? Én sem követek semmilyen trendet, meg nem akarok megfelelni senkinek, na de nem értem az összefüggést a házasság és a csillogó ruha | másoknak való megfelelés | jóllakottság között.

Brolly
Hát ez elég önzõen hangzik, dehát ki mit szeretne...
Amúgy voltál már szerelmes?

somdav95
Szerintem õ a ritka eset <#idiota>

Felvilágosítanálak hogy ez a leggyakoribb eset:D

A szarra nem fogok költeni. Sem arra, hogy mindenki jóllakjon egy este, sem arra hogy csillogjon a ruhám, sem arra, hogy megfeleljek a robotmajmoknak.

fery02
Több idõ marad saját magadra.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Ritka eset. ;)

banok
Együttélés

https://www.facebook.com/ferfiklubb/