A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Titkos van, de fantasztikus, tunderi, angyali es isteni nincs...
http://gaborszantai.co.uk/
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Antigravitációs dologra kb hasonlókat tudnék írni, mint az elõbb.
A fénynél elvileg nem lehet gyorsabban utazni, ezért kezdtek el a tudósok féreglyukakban gondolkodni, de ez szerintem meghaladja az emberek agyi kapacitását.
Mindezek ellenére én hiszem, hogy van valamijük amire még csak nem is gondolna az átlagember.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Az szovjetek is így voltak sok dologgal és késõbb az oroszok is. Összeraktak valami a laborba, az ipar meg képtelen volt megvírkózi a minõségbiztosítási dolgokkal. Ráadásul nem minden dolog tesztetlhetõ. A fegyvereknek és egyéb dologoknak vannak olyan részei amik csak akkor derülnek ki, hogy mûködnek -e ha már használod. Ha szar, akkor az selejt és irány a kuka lehez újat csinálni helyette. A szovjet vállról indíható rakékban is sok egyszer használatos dolog nem mûködött rendesen és iszonyatos szórással dolgozott az ipar. A Szu-27 gép pl. nem a megszokott 210 atmoszférás hidraulika rendszerrel mûködött. Szívtak is vele rendesen jó sokat az elején.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"biztosíthatlak hogy biztos van" vs. "de mi sem tudhatjuk hogy van"
Tehát, elsõ körben azt állítod, hogy tuti van. Második körben meg már azt mondod, hogy igazából nem vagyunk vele tisztában, hogy van vagy nincs. Ennek ellenére te az eddigi kommentjeidben teljesen biztos vagy abban, hogy valami titkos csemege rejtõzik itt-ott. De igazából tényszerû bizonyítékod nincsen, de úgy feltételezel itt dolgokat, mintha minimum részese lennél az adott titkos projectnek.
Ez is a magyarok egyik nagy hibája, hogy bizonyos dolgokban annyira szakértõk akarnak lenni, miközben fingjuk sincs az adott témáról. Én sem megyek be egy olyan topikba okoskodni, aminek a témájáról fingom sincs.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Mivel 14-18 közötti vagy nem sok fogalmad van arról, hogy mi az a gyártástechnológia és K&F.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ಠ_ಠ
Nem tudhatod biztosan hogy nincs de mi sem tudhatjuk hogy van. PONT
ಠ_ಠ
A Rafale program X milliárdba kerül. Kicsit költséges álca. Akkor honnan van cash a másikra? Mert ami jobb az drágább is, fõleg ha annyira földtúli dolgoról van szó, mint amennyire hiszitek.
A holdraszállásos kérdés és ez sajnos a legsötétebb képet festi fel elõttem. Elképesztõ, hogy mennyi hülye gondolkodásra képtelen ember van.
szerintem abból a szempontból lényegtelen a kérdés, hogy már a hidegháború alatt is annyi atomtöltetet halmoztak fel a nagyhatalmak amivel többször is ellehetett pusztítani az egész földet.
mostmár hova akarnának fegyverkezni?
de attól függ hogy a "titkos, fantasztikus" technológiát is minek tekintjük. ilyen james bond filmbe illõ hi-tech vagy star trek-es cuccok
ಠ_ಠ
Az oroszoknak egy rephordozó megalkotása is gond.
A franciák szintén nem voltak képesek összerakni a CDG ahogy tervezték.
Az angolok franciákkal gyártatják le majd az új hordozójukat. Idáig süllyedt a nagy hajósnemzet...
A franciák csúcsterméke a Rafale. Arra sincs elég zsé.
A jápán ipar fantasztikius, de még egy F-16 klónt (Mitsubishi F-2) sem tudnak úgy megcsinálni, hogy elérje az eredeti gép paramétereit és költséghatékonyságát.
Akkor mégis honnan jönnek ezek a vad gondolatok?
én inkább ilyen "csillagkapu" szerûségekre gondolok meg különbözõ fegyverek amik még tesztelés alatt állnak, de biztosan van...
ಠ_ಠ
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
bár én lennék a legboldogabb ha a csillagkapu igaz történet lenne XD
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Girls are like carparks. The good ones are taken. The rest are retarded.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
én a 3.ra nyomtam^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
De ennek én személy szerint csak örülni tudok...meg amúgy is, ne csak az állam szívasson minket, kicsit azért a nép is megrövidítheti a csodálatos vezetõket (van így is elég pénzük).
Na persze az örömöm nem terjed ki az erõszakos bûncselekményeket vigyorogva megúszó bûnözõkre...
De azért kifejtem kommentben: EGY RAKÁS SZAR
Uff,Én beszéltem.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"