A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Azzal ugye tisztában vagy hogy ez ma bûncselekménynek minõsül?
De semmilyen esetben sem hajtanék tovább!
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
:)
Igen megállnék, és segítenék is
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
:)
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
pred
Én azért megtenném amit lehet, nem lennék olyan mint a többi birka. Annyit minimum, hogy biztosítanám a helyszínt amíg odaér a rendõrség és a mentõk. Ha valaki tényleg el akar patkolni egy percen belül (vénás, artériás vérzés, vagy ráég az autója), akkor többet is.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Erre csak mosolygott, és annyit mondott, ha artériás vérzése van, elvérzik. Sokat már nem tudsz rontani rajta, nem igaz? 😊
Nem akarom hogy miattam kerüljön kerekesbe vagy valami.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
15 évesen nem sok elsõsegély nyújtási tapasztalatom van, de szükség esetén újra tudnék éleszteni egy sebesültet.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Milyen ember az aki ilyen helyzetben nem segít?? Amiben tudnék segítenék.. én is elvárnám mástól hogy segítsen ha baleset ér.
De ha valami komolyabb, akkor inkább nem rontok a helyzeten.
Amugy 1. re szavaztam de jobban belegondolva inkabb 2..
te hagyjad elvérezni
respect to the man in the ice cream van
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Nagyon veszélyes! Nem szabad megmozdítani ilyenkor, vagy valami! Belsõ törése is lehet! És ha te "segítesz" abba bele is halhat! :S
motorból adódóan van elsõsegély vizsgám (ELVILEG)
ಠ_ಠ
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
De ha pl 1 lángoló kocsiból kéne kiszedni vkit, hát azt nemtudom. Az adott pillanati lélekjelenlétemtõl függene, de most így sztem nem mennék közel a kocsihoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Nem értek az elsõsegélynyújtáshoz. Lehet hogy a "segítséggel" csak többet ártanék. :S
Asszem nem is nagyon mernék túl közel menni.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life