A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Darukezelő
Akkor biztos új lesz neked még a következõ. Az utcaneveket általában egy fehér táblára kiszokták írni, amik a házak vagy kerítések oldalain vannak. 😊

Szabi84
huhh látom vannak páran akik nem egyenes gerinccel születtek😞

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

NEOreg3
az már más kérdés, hogy nem tudnám elmagyarázni hol történt a baleset, mert utcanevekhez segghülye vagyok

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
telefon, máshoz úgy sem értek<#bohoc>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Te talán szent vagy?csak kritikát látok,de nem hinném hogy te hibátlan vagy../akik meg igent nyomtak nem hiszem hogy mind hívna mentõt a valóság jól bizonyítja...

GregSB
Szóval ha tegyük fel mész egy kies vidéki úton, és látsz az árokba beborulva egy kocsit - amibe lehet hogy beszorult valaki és lassú elvérzés vár rá, tehát meg van az esély rá hogy ha te nem hívod ki a mentõket akkor a következõ arrajáró autós már késõn fogja ezt megtenni - akkor te szemrebbenés nélkül továbbhajtasz?

Azzal ugye tisztában vagy hogy ez ma bûncselekménynek minõsül?

Trisztin
IGEN, és segítenék...a tudásomhoz mérten... (a sapka kötés nem ment valami jól...<#szomoru1><#szomoru1>...)
De semmilyen esetben sem hajtanék tovább!

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

messiaso
Azt a kilenc embert (aki az utolsóra szavazott) meg nem sajnálnám még akkor sem ha a saját vérükben fulladnának meg eszméletlenül.

:)

ChuckyHUN
gratulálok.

Igen megállnék, és segítenék is

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

messiaso
1-sõ. Mivel engem is segítettek már ki, és szerintem ez alap lenne egy embertõl, hogy segít. DE!!! : Ez Magyarország: plázacicák, egoisták, kockák, satöbö...

:)

Littlepig13
Igen, de csak a mentõket hívnám.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

pAtOcA
Igen, de csak a mentõket hívnám. Meg hát nem vok orvos h segítsek 😄

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Nem keverednék bele,úgy tennék mintha észre se venném,ebben a világban legjobb ha kerülünk bármiféle belekeveredést a dolgokba

predator1982
hát a mai világban valszeg nem mennék oda, fõleg nem egy olyanhoz aki a hányásában fetreng, nem tudhatod nem-e fertõzõ beteg-e vagy ilyesmi. a mentõk meg azért elég gyorsan kimennek, fõleg ha baleset van.

pred

Dick Riddick
Az utolsó opciót választják legtöbben az életben. Haver mottója: Én nem keveredek bele, az tuti. Majd engem gázolnak el ha kiállok integetni!
Én azért megtenném amit lehet, nem lennék olyan mint a többi birka. Annyit minimum, hogy biztosítanám a helyszínt amíg odaér a rendõrség és a mentõk. Ha valaki tényleg el akar patkolni egy percen belül (vénás, artériás vérzés, vagy ráég az autója), akkor többet is.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Hóesésben mentünk országúton éjszaka, mikor kettõvel elõttem karamboloztak. A szembejövõ kocsi árokbaborult, a másikkal nem emlékszem mi lett, én meg éppen meg tudtam állni. Kiszálltunk, de az árokból már másztak ki az utasok, többen is megálltak, hát mi nem sokat lõdörögtünk ott, hanem továbbmentünk (bár én maradtam volna, de faterom menni akart)

Dick Riddick
Tudom. (viccel) 😊

Dick Riddick
Elsõsegélyen az oktató éppen az artériás vérzésrõl beszélt. A végén megkérdeztem: -Odaállítok elsõsegélyt nyújtani, megkeresem az artériás nyomáspontot, és erõsen nekinyomom a csontnak. Mire egyáltalán megtalálom, két perc. Próbálom valami csonthoz nyomni, még egy perc, õ fél perc alatt elvérzik. Hogy is van ez?
Erre csak mosolygott, és annyit mondott, ha artériás vérzése van, elvérzik. Sokat már nem tudsz rontani rajta, nem igaz? 😊

qtab986
Egyszer a szemem elõtt történt egy közlekedési baleset. Elindultam a sérülthöz. Egy 40-50-es nõ rám ordított mögöttem, hogy nem mozgassam. Még oda se értem de jó, félúton visszafordultam. A nõ se ment oda csak állt. Hülye picsa.

BB7
Belsõ vérzés! Na! -.-
BB7
Nem! Elvérezni nem hagynám! Adnék neki PZS-t! Na jó! Viccen kívül! Nem értek hozzá! És elsõsegély tanfolyamon sem vettem részt! Iskolában meg NEM tanították! -.-
Dick Riddick
A külsõ törés milyen?
<#kacsint>

milk4

Nem akarom hogy miattam kerüljön kerekesbe vagy valami.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pluskast
Helyesbítek. Az utolsó lehetséges válasz hibás.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

DJKonya
Igen, hívnám a mentõket és elsõsegélyt is adnék, ha szükséges.

15 évesen nem sok elsõsegély nyújtási tapasztalatom van, de szükség esetén újra tudnék éleszteni egy sebesültet.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

oliwwer
,,Nem, megyek tovább, nem akarok belekeveredni, majd más segít. 8"

Milyen ember az aki ilyen helyzetben nem segít?? Amiben tudnék segítenék.. én is elvárnám mástól hogy segítsen ha baleset ér.
Ha csak annyi a dolgom, hogy mondjuk a hányásába vagy vérébe ne fulladjon bele és csak el kellene fordítanom, azt azért megcsinálnám.
De ha valami komolyabb, akkor inkább nem rontok a helyzeten.

predator1982

pred

Erdekesek lehetnek akik az utolso lehetosegre klikkletek. Es ha ok kerulnenek bajba de nem kapnanak segitseget mert tegyuk fel mindenki elhuz mellettuk es tojnak reajuk. Kicsit meg kell gondolni ember.
Amugy 1. re szavaztam de jobban belegondolva inkabb 2..

cement
aze ha ömlik a vér talán nyomókötést csinalok vagy valami

te hagyjad elvérezni

respect to the man in the ice cream van

Motoroj
Elsõsegélynyújtást amikor tanították, nagyjából elmagyarázták, hogy mit hogy kell.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

BB7
Nagyon veszélyes! Nem szabad megmozdítani ilyenkor, vagy valami! Belsõ törése is lehet! És ha te "segítesz" abba bele is halhat! :S

Shifter

motorból adódóan van elsõsegély vizsgám (ELVILEG)

&#3232;_&#3232;

Scottt
Hát alap, hogy hívnám a mentõket,és míg kiérnek próbálom benne tartani a lelket ne add fel meg ilyenek,meg amit tudok igyekszek segíteni,mert nincs hozzá képesítésem és valszeg csak rontanék a helyzeten.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

poppe
hol van itt az ok-okozati összefüggés? 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Molnibalage
Azért alapvetõ dolgokat tudok. Ha valami beleáll valakibe ne húzd ki! Addig is blokkolja a vérzést.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

kovacsgellert

gen, hívnám a mentõket és elsõsegélyt is adnék, ha szükséges.

Pluskast
A kérdés hülyeség mivel az utolsó válasz bûncselekmény. Segítség nyújtás elmulasztása.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Mr Csé
odamennék azt elájulnék a látványtól lol

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

Dick Riddick
A nem biztos inkább tendál a nem valószínû felé. Ha nincs ott senki és nagy a gáz, akkor igen. Vagy elpatkol, vagy én segítek neki. Így is-úgy is rosszul jár... 😊

kas123
Csak mentõket hívnám és csak olyat tennék amit biztosan jól megtudok csinálni.

De ha pl 1 lángoló kocsiból kéne kiszedni vkit, hát azt nemtudom. Az adott pillanati lélekjelenlétemtõl függene, de most így sztem nem mennék közel a kocsihoz.

zsutyesz
katasztrófa-turizmus

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Molnibalage
Az elsõ két opció között valahol. Nincs orvosi képesítésem. Nem biztos, hogy valóban segítene az amit én csinálnék.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Netgear
Tudom kötelességem segíteni, szal hívnám a mentõket alap esetbe, de a mai világban azt kell mondanom, hogy inkább nem keverednék bele, mert még pórul járhat az ember......

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

chhaya
Csak a mentõket hívnám.
Nem értek az elsõsegélynyújtáshoz. Lehet hogy a "segítséggel" csak többet ártanék. :S
Asszem nem is nagyon mernék túl közel menni.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

MR ME
csak a mentõket hívnám

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nandorb
Jaj,nemjora katintottam csak a mentoket hivnam mert nem vagyok szakerto es pl. volt nalunk egy eset mikor a gyereket megszurtak beraktak kocsiba meg minden es falubol egesz a varosban is 3-4rendorkocsi uldozte gyorshajtasert,es a korhaznak van vmi sorompoja ott elfogtak,es az orvosok nem akartak kimenni mert nem a mentok hozztak.utana mire kimasztak addigra a gyerek meghalt olyan 16-17eves volt.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Dick Riddick
Igen.