A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1
11.11%
story lehet jó, nekem pl beowulf is tetszett. a vigjatek animaciosak meg kifejezetten királyak általában
Én a mentõket hívnék-ra szavaztam, hiába van jogsim, szerintem többet ártanék az elsõsegéllyel.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Szóval újraéleszteni mi, mezei autósok nem tudnánk, nem is arról szól ez az egész, hogy hozz vissza a halálból minél több embert, hanem, hogy alapvetõ segítséget nyújts, például nyomókötések, ilyesmi.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
Viszont aggaszt, hogy az utolsóra 19 szavaztak...
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Azt sem tudom hogy kell egy mentõótót kihívni. segg vagyok az ilyen dolgokhoz totálisan 😄
de a másodikra szavaztam, hogy ne legyek bunkó, bár lehet a harmadikra jogosabb lett volna,
Ezt én említettem volna St-nek hogy legyen ilyen csak bezárták a Mi kéne az SG-nek? topikot... 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Itt a faluból kifelé, mentünk bevásárolni egy kocsi besokallt, beforgott> árok, egybõl én ugrottam ki a kocsiból, srácot kiszedtük, ok volt ,kocsit visszaborítottuk, elmondtuk hová menjen..
Múltkor motoros jön enyhe kanyar, belseje ratyi, szembe busz, megijedt satu, becsúszott busz alá, srác helyben meghalt, csaj árokba esett, leszakadt a lába. nem mesélem tovább, nem akarok senkiben esetleges emlékeket/sebeket feltépni... Apukám egyik ismerõse baleseti helyszínelõ.. csak haláloshoz hívják. Pár történetet hallottam már.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Nincs? Láttál már meghalni embert? Na én nem. Nem is szeretnék, de természetemnél és neveltetésemnél fogva így viselkedek ahol tudok segítek, téged pedig egy ilyen /és a többi után/ egy szóval fasszopónak nevezlek.
peace maxrespect
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
PSP 3004 l Asus X50GL l Samsung Omnia I900
de nem vagyok profi....a 250 Kilós motorrol meg annyit hogy azzal egy ember nem sokat tudna kezdeni..max Fekete Laci! 😄
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Már amennyire megmaradt bennem.. Vérzéssel még lehet tudnék mit kezdeni, ha mást nem (mert mondjuk beszorult), akkor megpróbálom felvidítani az arcot amíg kiérnek a mentõk, beszélgetek vele, megmondom neki, hogy nem tûnik vészesnek (ez sokat segíthet, nem pánikol -> lassabban vérzik), stb. Még nem volt ilyen szitu, de nem nagyon bírnám elnézni.. Tiszta vér részeg faszihoz is hívtam már mentõt, miután a szemem láttára 3x telibe pofára esett a betonon és -3 fok volt.. Ha nem hívok, lehet, hogy ma már nem él..
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
ಠ_ಠ
sok helyen még a házszámot se látni