A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza
Havonta, de inkább ritkábban.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

tigeroo
napi átlag egy pohár megvan, van hogy napokig nem iszom, de van hogy egy nap akár egy litert is.
videobaby
minden nap iszok tejet, szeretem szendvicshez, vagy nyáron csak úgy magába.
egyszerre 1 bögrével, de ezt többször is naponta.

immovable
Naponta.

Úgy fél litert.
Lacee86
Napi szinten, általában kétszer: reggel a kávémba kb. fél decit, este pedig kakaót egy bögrével.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

én úgy érzem, hogy most nem csak egyszerû cirkuszról van szó
itt egy egyre kövérebbre növekedõ megatrend van, ami arról szól, hogy látványosan együttérzést és támogatást kell nyújtanod a "másoknak", legyen az bármilyen kisebbség, mert ezáltal kimutathatod, hogy mennyire progresszív, haladó gondolkodású felvilágosult állampolgár vagy és csatlakozhatsz azokhoz az ideológiailag magas szinten álló zseniális emberekhez, akik jogosan lenézhetnek és sötét bunkónak titulálhatnak mindenkit, aki nem elég toleráns.
ez hamarosan a pozitív diszkrimináció és a társadalmi szintû képmutatás aranykorához vezet
Ez a vélemény igazolja legjobban az ilyen gyõzelmeket<#eljen> 😊

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

SötétBarom
leszarom

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Dzsini
Így van, az Eurovíziós dalfesztivál évtizedek óta cirkusz - ugyanaz a társaság rendezte-rendezi, akik a Játék Határok Nélkült is.

(egyébként érdekes, hogy oda is csak 1-2 ország - pl. mi - küldtek válogatott meg majdnem-olimpikon sportolókat, máshonnan sportos átlagemberkék mentek - azt is lehetett komolyan venni, meg lehetett bulit csinálni belõle (és a sor végén szerepelni))

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Ja hát végül is a régi mondás még mindig aktuális; kenyeret és cirkuszt a népnek....

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Igen, sok országban az is megy - van, ahol tudják, hogy ez egy szórakoztató játék és nem veszik komolyan, és van, ahol komolyan veszik, versenyt rendeznek országon belül, és a "legjobb énekest" és hasonlókat küldik, nem azt, akirõl úgy gondolják, hogy jó buli lenne (lásd a lenti hozzászólásban az orosz nagyikat, a Lordit, vagy bármelyik hasonlót - ráadásul a Lordi még nyert is).
Az ABBA 40 éve még egy teljesen más versenyen vett részt. Nem a mostani nyertes az elsõ transzvesztita a mûsorban, és nem az elsõ olyan, aki a "sokkoló" vonalon indult vagy nyert.
Most épp felkapta õt a média, és egy hétig errõl fognak beszélni és látványosan utálkozni egy csomóan. Aztán elfelejtik, és lesz valami más téma, amit a média eléjük tesz, hogy csámcsogjanak rajta. Mindegy, hogy mit, ha elég oldalletöltést generál.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Pluskast
Csak ez meg valahol totál szánalmas. Minõséget akarnak képviselni vele és az egész elment egy bóvli kategóriába, meg a trend felé.

Poénkodtak is rajta, hogy amíg nem Szintiboyt és Ilonka nénit küldjük ki, addig nem fogjuk megnyerni.

Pluskast
Ja csak ha ezen logika alapján megyünk akkor miért muszáj énekelni? Ha szórakoztatásról szól akkor menjen bárki aki úgy gondolja, hogy meghökkentõ és látványos dolgot tud csinálni. Egyébként meg ez az egész tipikus példája volt a pozitív diszkriminációnak.

Az biztos, hogy a melegek "ügyének" ártott vele.

immovable
szerk:..míg nem blokkoltam a routeren az elérést.
immovable
Mondom, nem követtem a mûsort, csak amit hallottam, olvastam róla ez a vélemény alakult ki bennem. Ha azért nyert mert ilyen az azért rossz, mert a saját (melegek) "ügyének" árt.

Ilyen morning show-s marhaságot nem hallgatok. Bugyuta, kommersz marhaság, konteós, ufóhívõ metroszexuális balázzsal az élen. Sajnos egy hónapig hallgatnom kellett, mert ment a munkahelyen a netrádió, míg nem blokkoltam a tûzfalon. 😊
Reggel a morning show-ban errõl beszélgettek.
Balázs védte, hogy ez a fesztivál a mûsorról, a szórakoztatásról szól és nem csak a zenérõl.
Jani és Feri pedig, hogy nem érdemelte meg, mert ha levennék azt, hogy õ meleg, akkor a többi zenész zenei tudása alatt lenne.

Tehát ez alapján azért nyert mert más, viszont a mássága itt a szórakoztatásban jött ki és nem szimplán azért, mert "ha meleg akkor nyerjen mindenképp".

Érdekes dolgot mondott amúgy még Balázs (nem néztem utána), hogy az Oroszokat kifütyülték és arról nem írnak az európai sajtók. Pedig ha így volt, akkor az jobban megérdemelne egy misét, mint a meleg gyõztes.

Misuka963
Tatárjárás : 1241-1242 😄

immovable
Hallottam róla, meg láttam a neten a híreket.Különösebben nem érdekel.

Ha azért nyert, mert õ volt a legjobb akkor gratula neki, élvezze a gyõzelmet.
Ha azért nyert, mert "más" az nem jó!
tigeroo
ja bocs este írtam😄

keveri az aranybullával

Molnibalage
meg amúgyis, 1222-ben a tatárok a magyarok nagyrészét kiirtották,

???

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Amen. Valamelyik ilyen szaros verseny anyagába belehalgattam. Az n+1-dik youtube covernek is több mûvészi értéke van, mint ezeknek a szaroknak. Röhej.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Motoroj
„ha én 100km-el keletebbre születek már ukrán lennék?”

Akár helyben is, de még Nyugatabbra is.

„a mi õseink nagyrésze nem ugyan ilyen betelepült volt emberöltõkkel ezelõtt, ahogy ez a kállai gyerek is idejött?”

Attól tartok nem.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

azt sem tudom mi az és nem is érdekel
tigeroo
hagyjad már magad, itt is közönségszavazás volt. gondolom a többséget ez nem érdekelte

én örülök hogy most volt egy magyar aki ismét elõl végzett.

legalább õ itthon adózik, nem kinntrõl szavazgat (hú mekkora flém lesz ebbõl?)
meg amúgyis, 1222-ben a tatárok a magyarok nagyrészét kiirtották, betelepítettek mindenféle népeket, ha én 100km-el keletebbre születek már ukrán lennék?

vajon mi még hány %-ban vagyunk magyarok? a mi õseink nagyrésze nem ugyan ilyen betelepült volt emberöltõkkel ezelõtt, ahogy ez a kállai gyerek is idejött?

ennyire ne legyetek már negatívak könyörgöm.
és el kellene fogadnom a többiek akaratát?
ne legyen egyéni véleményem?

Nem szidtam a személyét (nem is ismerem), hanem a tényt szóltam meg amit elõbb leírtam. Nem értem a felháborodását az itteni embereknek.

Emellé pl clio is megemlítette ezt ("Magyarországon született magyar nem képviselhette volna az országot? Kon csita legalább egy osztrák buzi és nem egy törökországból betelepült vendégmunkás gyereke.").
Tehát nem vagyok egyedüli az országban, akit ez zavar. Így még csak annyira kirívónak se számíthat a véleményem.

benőmenő
Istenítésrõl szó nincs.
Nyilván ott fog élni az ember, ahol sikerei vannak/karriert tud építeni.
Arról pedig, hogy õ képviselje az országot elvileg magyar emberek szavaztak az itthon születettekkel szemben, mert azt akarták, hogy õ képviselje õket.
A személye engem nem zavar. Ezt arra ragadtam ki, hogy "Valaki visszajön az országba, erre köpködik a turbómagyarok
Én inkább örülök, hogy van még olyan hülye, aki visszatér."
Hisz ez nettó bullshit.
25 évesen eljött hazánkba látogatóba és mivel bekerült egy tehetségkutatóba, ahol még tovább is jutott így ittmaradt.
Ha nem jutott volna tovább, akkor ment volna simán vissza.
Ami engem egyáltalán nem zavar, de ezért ne istenítsük már, hogy itt van közöttünk.

Egyébiránt nem vagyok "turbómagyar". Viszont számomra zavaró, hogy ott van rengeteg magyar elõadó, akik tehetségesek és mégsem õk képviselik Magyarországot, hanem egy külföldi.

Lacee86
És mit fáj az neked?

Nem, miért?

benőmenő
<#zavart2>
Dzsini
Ajánlom figyelmetekbe a Priscilla, a sivatag királynõje c. filmet - a dragqueenekrõl (transzvesztita varieté énekesekrõl) szól, és Smith ügynök / Elrond az egyik fõszereplõje

Ez szórakoztatóipar, az Eurovíziós dalfesztivál is az. Kár többet gondolni mögé.

jazzy
Neked az élet is fáj?
"1985-ben született New York Cityben, a modell Katalin Kállay és az ismert amerikai producer, soulénekes Fernando Saunders gyermekeként. Anyai ágról a történelmi Kállay család leszármazottja. 2010-ben hazatért Magyarországra meglátogatni a nagymamáját, és a TV2 által szervezett Megasztár 5 castingján való továbbjutása miatt itt is maradt."

Le a kalappal elõtte, hogy azért maradt itt, mert karriert tudott csinálni.

clio1616v
Gratulálok a gyõztesnek.

Ügyes volt a magyar képviselet is. De nem arról kellett volna énekelnie, hogy az apja megerõszakolta és ezt felnõttként sem tudta még feldolgozni, emiatt torzult az énképe és feminin vonások kerültek nála túlsúlyba.

Magyarországon született magyar nem képviselhette volna az országot? Kon csita legalább egy osztrák buzi és nem egy törökországból betelepült vendégmunkás gyereke.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

benőmenő
Valaki visszajön az országba, erre köpködik a turbómagyarok <#wilting>
Én inkább örülök, hogy van még olyan hülye, aki visszatér.
A másik pedig: ez egy nemzetközi verseny, teljesen rendben van, ha angol nyelvû a dal. A döntõben egyedül a montenegrói, illetve a franciák énekeltek végig a saját nyelvükön.
benőmenő
Különösebben nem zavar, mivel nem egy túl komoly esemény ez az eurovízió szvsz.
Inkább a tendencia zavar, hogy már annyira elfogadósat játszunk, hogy lassan már az a gáz, ha valaki normális.
A magyar dal pedig tök jól teljesített a körülményekhez képest.
ocskoszilard
semmi értelme az egésznek, fõleg, hogy csak ilyen szutykokat küldenek ki állandóan, meg amúgy is

pxxl

All hail the double x!

Fresh Duke
Elõzõ kérdéshez: Kötél mindig van nálam.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Leszarom. Leszarom.

A heavy cost. I pay it gladly.

nem érdekel,nem érdekel

"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."

banok
leszarom

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Lacee86
Nem szeretem, engem idegesít. Szerencsére nem volt túlzottan hangsúlyos a számban, csak a refrén alatt, ott meg annyira nem arra figyeltem, meg is szoktam végül.

Lacee86
Jah, még az a szerencse, így el tudtam vonatkoztatni. Volt annyira jó a szám és a tartalom, h ne erre figyeljek. 😊

videobaby
nem tetszett az eredmény, attól sokkal jobb számok is voltak. fura az a nõpasi is, de ha olyan, legyen. nem tudom eldönteni, hogy a hová tartozása mennyire befolyásolta a gyõzelmét. az én ízlésemnek megfelelõen pl. az angol csajszi sokkal inkább jobb volt, kállai is. jobb volt, mint hogy 5. legyen.

tigeroo
kállai számában pont nem volt annyi electro, inkább csak a tempó volt dnb-s.

viszont ettõl függetlenül volt 1-2 dal ami ilyen tipikus dubstep elemekkel operált (lassú tempó, agresszív pergõdob, néha wah szinti), na az nem illett hozzájuk

jazzy
Miben idegesített a dubstep?