A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
egyszerre 1 bögrével, de ezt többször is naponta.
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
itt egy egyre kövérebbre növekedõ megatrend van, ami arról szól, hogy látványosan együttérzést és támogatást kell nyújtanod a "másoknak", legyen az bármilyen kisebbség, mert ezáltal kimutathatod, hogy mennyire progresszív, haladó gondolkodású felvilágosult állampolgár vagy és csatlakozhatsz azokhoz az ideológiailag magas szinten álló zseniális emberekhez, akik jogosan lenézhetnek és sötét bunkónak titulálhatnak mindenkit, aki nem elég toleráns.
ez hamarosan a pozitív diszkrimináció és a társadalmi szintû képmutatás aranykorához vezet
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
(egyébként érdekes, hogy oda is csak 1-2 ország - pl. mi - küldtek válogatott meg majdnem-olimpikon sportolókat, máshonnan sportos átlagemberkék mentek - azt is lehetett komolyan venni, meg lehetett bulit csinálni belõle (és a sor végén szerepelni))
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Az ABBA 40 éve még egy teljesen más versenyen vett részt. Nem a mostani nyertes az elsõ transzvesztita a mûsorban, és nem az elsõ olyan, aki a "sokkoló" vonalon indult vagy nyert.
Most épp felkapta õt a média, és egy hétig errõl fognak beszélni és látványosan utálkozni egy csomóan. Aztán elfelejtik, és lesz valami más téma, amit a média eléjük tesz, hogy csámcsogjanak rajta. Mindegy, hogy mit, ha elég oldalletöltést generál.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ilyen morning show-s marhaságot nem hallgatok. Bugyuta, kommersz marhaság, konteós, ufóhívõ metroszexuális balázzsal az élen. Sajnos egy hónapig hallgatnom kellett, mert ment a munkahelyen a netrádió, míg nem blokkoltam a tûzfalon. 😊
Balázs védte, hogy ez a fesztivál a mûsorról, a szórakoztatásról szól és nem csak a zenérõl.
Jani és Feri pedig, hogy nem érdemelte meg, mert ha levennék azt, hogy õ meleg, akkor a többi zenész zenei tudása alatt lenne.
Tehát ez alapján azért nyert mert más, viszont a mássága itt a szórakoztatásban jött ki és nem szimplán azért, mert "ha meleg akkor nyerjen mindenképp".
Érdekes dolgot mondott amúgy még Balázs (nem néztem utána), hogy az Oroszokat kifütyülték és arról nem írnak az európai sajtók. Pedig ha így volt, akkor az jobban megérdemelne egy misét, mint a meleg gyõztes.
Ha azért nyert, mert õ volt a legjobb akkor gratula neki, élvezze a gyõzelmet.
Ha azért nyert, mert "más" az nem jó!
???
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akár helyben is, de még Nyugatabbra is.
„a mi õseink nagyrésze nem ugyan ilyen betelepült volt emberöltõkkel ezelõtt, ahogy ez a kállai gyerek is idejött?”
Attól tartok nem.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
én örülök hogy most volt egy magyar aki ismét elõl végzett.
legalább õ itthon adózik, nem kinntrõl szavazgat (hú mekkora flém lesz ebbõl?)
meg amúgyis, 1222-ben a tatárok a magyarok nagyrészét kiirtották, betelepítettek mindenféle népeket, ha én 100km-el keletebbre születek már ukrán lennék?
vajon mi még hány %-ban vagyunk magyarok? a mi õseink nagyrésze nem ugyan ilyen betelepült volt emberöltõkkel ezelõtt, ahogy ez a kállai gyerek is idejött?
ennyire ne legyetek már negatívak könyörgöm.
ne legyen egyéni véleményem?
Nem szidtam a személyét (nem is ismerem), hanem a tényt szóltam meg amit elõbb leírtam. Nem értem a felháborodását az itteni embereknek.
Emellé pl clio is megemlítette ezt ("Magyarországon született magyar nem képviselhette volna az országot? Kon csita legalább egy osztrák buzi és nem egy törökországból betelepült vendégmunkás gyereke.").
Tehát nem vagyok egyedüli az országban, akit ez zavar. Így még csak annyira kirívónak se számíthat a véleményem.
Nyilván ott fog élni az ember, ahol sikerei vannak/karriert tud építeni.
Arról pedig, hogy õ képviselje az országot elvileg magyar emberek szavaztak az itthon születettekkel szemben, mert azt akarták, hogy õ képviselje õket.
Én inkább örülök, hogy van még olyan hülye, aki visszatér."
Hisz ez nettó bullshit.
25 évesen eljött hazánkba látogatóba és mivel bekerült egy tehetségkutatóba, ahol még tovább is jutott így ittmaradt.
Ha nem jutott volna tovább, akkor ment volna simán vissza.
Ami engem egyáltalán nem zavar, de ezért ne istenítsük már, hogy itt van közöttünk.
Egyébiránt nem vagyok "turbómagyar". Viszont számomra zavaró, hogy ott van rengeteg magyar elõadó, akik tehetségesek és mégsem õk képviselik Magyarországot, hanem egy külföldi.
Ez szórakoztatóipar, az Eurovíziós dalfesztivál is az. Kár többet gondolni mögé.
Le a kalappal elõtte, hogy azért maradt itt, mert karriert tudott csinálni.
Ügyes volt a magyar képviselet is. De nem arról kellett volna énekelnie, hogy az apja megerõszakolta és ezt felnõttként sem tudta még feldolgozni, emiatt torzult az énképe és feminin vonások kerültek nála túlsúlyba.
Magyarországon született magyar nem képviselhette volna az országot? Kon csita legalább egy osztrák buzi és nem egy törökországból betelepült vendégmunkás gyereke.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Én inkább örülök, hogy van még olyan hülye, aki visszatér.
A másik pedig: ez egy nemzetközi verseny, teljesen rendben van, ha angol nyelvû a dal. A döntõben egyedül a montenegrói, illetve a franciák énekeltek végig a saját nyelvükön.
Inkább a tendencia zavar, hogy már annyira elfogadósat játszunk, hogy lassan már az a gáz, ha valaki normális.
A magyar dal pedig tök jól teljesített a körülményekhez képest.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
viszont ettõl függetlenül volt 1-2 dal ami ilyen tipikus dubstep elemekkel operált (lassú tempó, agresszív pergõdob, néha wah szinti), na az nem illett hozzájuk