A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha valaki olyan szörnyü bünt követ el akit élet fogytig itélnek az ne az én adómból épitett és üzemeltetett helyen éljen gondtalanul, viszont életet elvenni se helyes,szar az egész.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Már bocsánat, de gazdaságilag semmi értelme életben tartani egy olyan embert aki soha nem lesz tagja a társadalomnak. Lenne helye annak a pénznek. Lásd azt a erõszakolgató gyilkost aki maga szól be, hogy lesz nemulass a nõknek, ha kijön. Folytatja ahol abbahagyja. Ekkora megkérdezném jegyzõkönyvezve, hogy ez tényleg így gondolja? Ha igent mond, akkor lõném a Dunába. Nincs szükség az ilyenre fõleg, ha maga propagálja. Mellesleg valamelyik szenny TV adta ezt le. Bizonyíték van. Ez már önmagában kimeríti a felkészülést szerintem. És akkor ezt azt a genetikai hulladékot kiengedik? Agyrém.
Csak megfelelõ körültekintéssel szabad alkalmazni.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nem félek a haláltól
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
1,Meg van a lehetõsége az amnesztiának.(mégha nagyon kicsi is)
2,Jobb élni mint meghalni,ha meghaltam az egyenlõ a véggel de ha élek még ha börtönbe is az akkor is ÉLET
Ha full bunos lennek akkor halalbunti. De vmi gyors...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
nem feltétlen kell inni. én elég gyakran eljárok, de alig iszok. mondjuk 2-3 havonta egyszer.
nekem az is szórakozás, ha beülünk haverokkal valahova dumálni és csak üdítõzünk, mert vezetünk, vagy a vacsorák a barátnõmmel. ezek nem hiszem, hogy értelmetlen dolgok.
persze ha a szavazás kimondottan a bebaszós partikról szól, akkor elbasztam 😄
nektek már az a baj, hogy ha az ember nem issza el a pénzét nem bassza el az értelmetlen dolgokra, akkor már kocka? <#wow3>#wow3>
:3
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Gyûlölöm az izzadt embereket, gyûlölöm a drogosokat, gyûlölöm, ha egy ismerõsöm be van baszva, mert rossz nézni.
De barátnõm volt, hogy elráncigált. Viszont többet a büdös életbe nem megyek ilyen diszkóhokikba.
Napokig tartott a rohadt szar kedvem amiatt, hogy mennyi szenny/tróger/egyszerû köcsög van a világon.
Mostanában kezdtem megutálni az egséz dolgot leginkább.
márha a havi 1-2 az gyakori de inkáb ez mint a harmadik opció 😄
()() (^^)
Sok kocka...<#idiota>#idiota>
Mellesleg nekem az elsõ opció. =)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™