A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tévedsz a keresztények is rendesen elítélték a bünözöket elég ha régi idõkre gondolunk....Szemet szemért,fogat fogért az a legtisztább elv,nehogy már valaki megmagyarázza nekem hogy úgy igazságos hogy kap 10 évet EGY EMBER ÉLETÉRT?

mosoporr
de pont tegnap halottam h a magyar börtönök 160%kihasználtsággal münködtek sokáig és most sikerült vissza szoritani 120%ra (két új börtön átadásával)

redbull0304
Inkább halálbüntetés

Talán is nagyon elrettentõ ereje lenne a büntetésnek!

mosoporr
nem szavtam mert 1ik se jó
ha valaki olyan szörnyü bünt követ el akit élet fogytig itélnek az ne az én adómból épitett és üzemeltetett helyen éljen gondtalanul, viszont életet elvenni se helyes,szar az egész.

Igen ez egy viccország,nevetséges hogy semminek nincsen következménye.Voltak itt csúnya dolgok de még elviselhetõ.DE amikor már azt látja az állampolgár hogy KÖZBIZTONSÁG NINCS tehát már az életért kell aggódnia az már elviselhetetlen.A hatalom nem tesz semmit.Igen van igazságszolgáltatás.De miféle igazságszolgálatás?A népé az embereké?NEM!A bünõzõk igazságszolgáltatása.Nap mint nap az emberi igazságérzet arculcsapása folyik.Gyilkosság?5 év felfügesztett?Nõk meg erõszakolás,fiatal lányoké és még a tettes sincs meg vagy meg van de politikailag nem korrekt elítélni?Vajon meddig fognak még elmenni?

Molnibalage
És milyen lehet halálra várni mondjuk annak a megerõszakolt nõnek akit mondjuk egy pöcegödörbe dobtak vagy kútba? Eszem a mimóza lelküket. Persze amint szegény ártatlankát viszik a vesztõhelyre még sajnáljam is? Lófaszt. Lehet, hogy nem lennék jó keresztény, de leszarom.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mersant
ne okoskodjal, azt szurnak be amit akarnak. te nagyobb buntetes vagy a halalnal...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Ezért mondom a társadalom söpredékét nincs értelme életben tartani.Teljes veszélyt jelentenek a társadalomra,létük abból áll hogy a társadalomtól elvesznek de õk maguk nem adnak semmit.A gyilkos,erõszaktevõ hulladékok az emberiség szégyenei haláluk rengeteg emberéletet mentene meg...

Inkább a halálbüntetés. Akkor legalább nem kell életem hátralévõ részében egy szûk cellában tespednem...
oliwwer
Szerintem az életfogytiglan rosszabb, mert akkor élete végéig rohad a börtönben.. az rosszabb mint a halál. Plusz amit mondtak már hogyha ártatlanul kerülsz be, meg van az esélyed hogy szabadulsz, mert kiderül az igazság..
BaliBoy
Mirõl beszélsz? Miféle propaganda film? Ne kiabálj öreg! Kimondta, hogy a halálbüntetés ellen vagyok.....

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Molnibalage
Nem csak a visszatartó erõ a lényeg. Az embernek jobb a közérzete (igazságérzetnek is lehet hívni), ha a probléma forrását eltávolítják. Ez fontos a társadalom szempotjából. A tettnek legyen következménye. Jelenleg ez egy viccország ebbõl a szempontból.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ne szúrd már be ide a PROPAGANDA FILMET,nevetséges hogy egyes fimesek mit meg nem tesznek a bünõzõ védelem érdekében,A HALÁLNÁL NINCS NAGYOBB BÜNTETÉS.

Molnibalage
Tudod az, hogy milyen. A tényleges életfogytos pár év után sokszor kezelhetetlen lesz és nekimegy mindenkinek mert tudja, hogy rosszabb nem lesz (sötétzárka meg hasnolók már nincsenek) és sokszor teljesen beszûkül az emberi kapcsolatok hiánya miatt.

Már bocsánat, de gazdaságilag semmi értelme életben tartani egy olyan embert aki soha nem lesz tagja a társadalomnak. Lenne helye annak a pénznek. Lásd azt a erõszakolgató gyilkost aki maga szól be, hogy lesz nemulass a nõknek, ha kijön. Folytatja ahol abbahagyja. Ekkora megkérdezném jegyzõkönyvezve, hogy ez tényleg így gondolja? Ha igent mond, akkor lõném a Dunába. Nincs szükség az ilyenre fõleg, ha maga propagálja. Mellesleg valamelyik szenny TV adta ezt le. Bizonyíték van. Ez már önmagában kimeríti a felkészülést szerintem. És akkor ezt azt a genetikai hulladékot kiengedik? Agyrém.

BaliBoy
Egy részlet:

Ajánlom a középkori kivégzési módszereket.Vagy egy dokumentum filmet milyen a halálra várni a siralomházban😄...

Molnibalage
A kádári idõkben csak minõsített esetekben volt halálbüntetés ott ahol az ártatlanság fel sem vetõdött, mert mindenki látta, hogy ki gyilkolt. Pl. egy rablás során a menekülõ rabló lelõ egy rendõrt és üldözés után késõbb elfogják. Nem lehet azt mondani, hogy nem õ volt. Viszont a móri eset pont nem ilyen.

Csak megfelelõ körültekintéssel szabad alkalmazni.

OrioN the S
az a gaz ,hogy o se toled 😄

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

2

Nem félek a haláltól

BaliBoy
Ajánlom az életfogytigosoknak a Bebukottak c. filmet. Hamar meg fogjátok gondolni magatokat. A google videón fent van, meg lehet nézni, másfél óra hosszú.

Most majd meglátjuk minek van nagyobb visszatartó ereje az életfogytiglannak vagy a halálbüntetésnek.Van egy olyan sejtésem hogy a halálbüntetésnek😄.Ez szép pofon lesz a bünözõ védõknek😄.

Inkább életfogytiglan.Mert:
1,Meg van a lehetõsége az amnesztiának.(mégha nagyon kicsi is)
2,Jobb élni mint meghalni,ha meghaltam az egyenlõ a véggel de ha élek még ha börtönbe is az akkor is ÉLET

OrioN the S
Eletfogytiglan ,mert mivan ,ha a remek itelet hozas,biralas miatt artatlanul itelnek el ugy,hogy iagazabol semmit nem tehetek ellene. aztan 1-2 ev es kiderulne ,hogy artatlan vagyok megis es meg karteritest is adnak amibol talpra allsz. Ha nem jon ossze akkor kinyirom magam 😄

Ha full bunos lennek akkor halalbunti. De vmi gyors...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

zsutyesz
Inkább életfogytiglan

Ale Alonso! poppe fan club™

egyetértek nagyrészt csõcselék

Picar77
Inkább halálbüntetés

()() (^^)

Nem járok ilyen helyekre.

Molnibalage
Mindenhova jut belõlük, de valahogy a fõvárosban több van belõlük.

Én egy buszút után szoktam megutálni az embereket, annyi kretén van 😄

LordVenom
Alkalmanként, de kimozdulok.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Pipör
Minden 7 végén!!<#eljen><#pias>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Aquir
Ki szórakozik az aláírásom szavazásra tételével? 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zetorg
attól függ mi számít szórakozóhelynek.
nem feltétlen kell inni. én elég gyakran eljárok, de alig iszok. mondjuk 2-3 havonta egyszer.
nekem az is szórakozás, ha beülünk haverokkal valahova dumálni és csak üdítõzünk, mert vezetünk, vagy a vacsorák a barátnõmmel. ezek nem hiszem, hogy értelmetlen dolgok.

persze ha a szavazás kimondottan a bebaszós partikról szól, akkor elbasztam 😄

DJ RX7
miaz, hogy sok a kocka? milyen részeg világban éltek ti he?!
nektek már az a baj, hogy ha az ember nem issza el a pénzét nem bassza el az értelmetlen dolgokra, akkor már kocka? <#wow3>

:3

Shifter

&#3232;_&#3232;

NEOreg3
már megint olyan negatív vagy😞

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Valószínûleg túl galamblelkû lehetek, vagy nem tudom, de nekem mindig nehéz feldolgozni azt a tömérdek emberi szennyet, amit nap, mint nap látni mindenhol. Köszönöm, nem kérek ebbõl extra adagot.
Nem szeretek partyzni, ha a kérdés ezt takarja.
Gyûlölöm az izzadt embereket, gyûlölöm a drogosokat, gyûlölöm, ha egy ismerõsöm be van baszva, mert rossz nézni.
De barátnõm volt, hogy elráncigált. Viszont többet a büdös életbe nem megyek ilyen diszkóhokikba.
Napokig tartott a rohadt szar kedvem amiatt, hogy mennyi szenny/tróger/egyszerû köcsög van a világon.
Mostanában kezdtem megutálni az egséz dolgot leginkább.
DJ Skyline
nem füg össze, ha nincs meg a kellõ társaság, akkor nincs hova menni. 😄 persze vannak haverok és barátok, de egyik sem az a menjünk ide oda karakter. illetve szoktuk eljárni, de nem szórakozóhelyekre, hanem jövünk megyünk. néha néha megejtünk egy biliárdot, vagy valami hasonlót

Picar77
Igen, elég gyakran elmegyek szórakozni.
márha a havi 1-2 az gyakori de inkáb ez mint a harmadik opció 😄

()() (^^)

Barnabyka
Nem szoktam eljárni ilyen helyekre. 81

Sok kocka...<#idiota>

Mellesleg nekem az elsõ opció. =)

poppe
micsi szombaton?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

chhaya
Nemszoktam.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

poppe
kurvagyorsan floodoljatok 1860000 hszt h asszony ne gyõzzön visszaolvasni 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Shifter
hajaj micsoda fordulatok 😄

&#3232;_&#3232;

poppe
én is 😄D

predator1982
remélem jól megbüntet😄DDDDDDDDD

pred

Shifter
xD

&#3232;_&#3232;

poppe
én a górét várom h hazajöjjön 😄

Shifter
ok <#vigyor>

&#3232;_&#3232;