A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem értem: azért fertõtlenítik a karját alkohollal, mert esetleg kegyelmet kaphat?

Amúgy szerintem sokkal gyorsabb, tisztább módszer a kivégzõosztag.

Én maximális halálbüntetés párti vagyok,azért raktam be hogy egyértelmûvé tegyem ez a legsúlyosabb büntetés,ráadásul egy rohadék gyilkos állat meg is érdemli.Hogy milyen bûntettek érdemelnek halált?Gyilkosság,nemi erõszak.

MR ME
halálbüntetés
ha én kerülnék oda akkor sem akarnék életem végéig bezárva élni
ha vki meg olyat tesz amiért megérdemli, az pusztuljon...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Hm
Ez talán túl durva ötlet...de az "égetnivalóan" rossz kifejezés új értelmet nyerhetne...<#ravasz1>

poppe
ja, az ilyen megkövezés és társai nem is érdekeltek 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Molnibalage
Tévedés. Elõször elaltatják a delikvenst és csak aztán jön a méreg.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

hm
szted mit kell ahhoz csinálni, h halálra ítéljenek?
sztem pl. megölni vkit...
hát most nehogy sajnáljam már ezért...akit megölt talán élvezte?

redbull0304
<#eljen>

Molnibalage
Csak hiszitek, hogy a börtönök szanatórimok és, hogy van net stb. Ezek megvonható kiváltásgok.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Ez durva...
Halálbüntetés...ha már vki ilyet érdemel,akkor ne tartsuk már el még vagy 80 évig

Demokráciákban nincs😊.Régen volt még a gáz.

Akkor mi is a rosszabb?Ki akar még meghalni?😄.jah és ez a jelenlegi leghumánusabb kivégzés<#smile>

poppe
ajaj... villamosszék meg szurin kívül van még vmi?

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

BB7
Ezt alig bírtam végigolvasni!
De, azért elég durva lehet végignézni azt, ahogy meghalsz!
oliwwer
😄😄
zsutyesz
"- Tudod milyen halált szeretnék?
- Nem, milyet?
- Arra vágyom, hogy egyszer vadállatok tépjenek szét!

- Emberek, vessetek a mókusok elé!" <#idiota>
(Woody Allen: Annie Hall)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

redbull0304
Az a röhej, hogy egy rab ellátása egy napra kb. 6e forint!!!! Azaz egy hónapra 180ezer az ellátása!!!! Ki keres manapság ennyit, hogy tisztán magára fordíthatna ennyi összeget? Ehhez kell legalább 250-300e fizetés egy dolgozó embernek. Ez egy évre már 2.160.000.Ft az ellátása egy rabnak. Nevetséges ez az összeg és vérlázító! Ha átlagba ül az illetõ 5évet akkor az 10.8millós Forint! Aki kint robotol nem keres ennyit 5év alatt! És ezt az összeget az adófizetõk pénzébõl finanszírozzák, úgyhogy én szó nélkül bevezetném a halálbüntetést! Életfogytiglanon ül valaki 20évet és ez az államnak kb 45millióba van... És ez csak egy ember!

Kõbányákat kéne építeni és napi 14-16órát dolgoztatni õket! Hogy legalább azt a pénz termeljék ki mint amennyibe kerül az ellátásuk! Nem elég, hogy elkövetnek valami szörnyû dolgot a társadalom ellen, utána még élõsködnek is rajta és jobban élnek mint egy átlag ember! Melyik dolgozó embernek van napi több órája olvasni, sportolni, piheni, semmit tenni?!?!?! Ez átlag dolgozó ember reggeltõl estik melózik, haza megy és alszik és kevesebb pénzbõl él mint egy rab... Nevetséges ez az állam! Amerikába egy rendõrkutya étkeztetése másfél dollár, egy rabé egy dollár alatt sincs, mivel pl az iskolákba megmaradt maradékokat kapják...

poppe
a lovaglást választom <#wink>

ez így van csak a sok kocka könnyen beírja hogy õ inkább bizony meghalna😄

Magic Boy
Öngyilkosságot soha se kérnek tõled, de hidd el tudni fogod, ha meg kell halnod.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

A kivégzés elsõ lépéseként az elítéltet egy ágyhoz szíjazzák, karjait az ágy mellett lévõ tartókhoz rögzítik. A karjait alkohollal fertõtlenítik (ennek oka az, hogy a kivégzést akár az utolsó pillanatban is elhalaszthatják, vagy az elítélt kegyelmet is kaphat), majd könyökhajlatnál a vénába szúrják a tûket. Ez kábítószerfüggõ elítéltek esetén gyakran nem sikerül, ilyenkor a láb vénáit használják. A kivégzés automatizált, a tûk egy csövön keresztül egy géphez csatlakoznak, amely gombnyomásra kezdi meg a mérgek szervezetbe juttatását.

Az elsõ lépésben nátrium-pentotált fecskendeznek a szervezetbe, amitõl az elítélt kómába esik. Elvileg már ez az elsõ lépés halálos, viszont a nátrium pentotál csak mintegy 45 perc múlva okozna halált, ezért a folyamatot még két méreg beadásával gyorsítják.

A második lépésben pancuronium-bromidot, vagy tubocurarin-kloridot, azaz a kuráré hatóanyagát fecskendezik be. Ez az izmokat bénítja meg a szív kivételével, azaz fulladáshoz vezet.

A harmadik lépésben kálium-klorid-ot juttatnak a szervezetbe, ami leállítja a szívet, ezzel szívleállást és a keringés összeomlását okozva.

Az elsõ probléma abból adódik, hogy az elítélt elõkészítése akár 30-60 percet is igénybe vehet, ami komoly pszichikai nyomással jár együtt. A második probléma, hogy a nátrium-pentotál hamar kiürül az agyból, és az izmokban szívódik fel. Ez ahhoz vezet, hogy a szer beadása után kb. 20 perccel az elítélt magához tér. A helyzetet súlyosbítja, hogy a nátrium-pentotál hatását a pancuronium-bromid semlegesítheti, így az elítélt eszméleténél van, miközben megfullad. Ezt viszont, az izombénító hatás miatt, jelezni nem tudja. Az utóbbi években több olyan kivégzés is történt, ahol utólag megállapították, hogy az elítélt eszméleténél volt a második és harmadik komponens beadásakor.

Magic Boy
Persze hogyne sõt a te kedvedért még külön meztelen bombázó fogja beadni és amíg meg nem halsz addig sztriptizel neked vagy lovagol rajtad amelyiket választod.
Így gondoltad? <#kacsint>

zsutyesz
ez hülyeség, senki nem akar meghalni sztem, akár bûnös, akár nem.

BB7
És mi van, ha nekem ez volt a "feladatom", hogy most vessek véget az életemnek!?
Shifter
jó ha mosószerre telik xD

&#3232;_&#3232;

poppe
íme egy igazi mártír 😄D

poppe
elõször kapsz egy érzéstelenítõt, aztán egy bénítót, aztán egy mérget, nem? bár én ezt sztem vmi filmben láthattam 😄 magyar börtönökben jó ha sósavra telik 😄

Magic Boy
Ha hiszel a reinkarnációban akkor tudod, hogy amennyiben kapsz egy leckét/feladatot és elmenekülsz elõle akkor megkapod újra, ha máskor nem a következõ életedben.

Magic Boy
Ez nem kívánságmûsor.

Amúgy a méreginjekció se öl azonnal és ott is szenved a delikvens, ha erõsebb a szervezete akár le is gyõzheti (olvastam ilyenrõl) és akkor kezdik elölrõl.

poppe
akkor is, inkább a halál, mint h 8 vadkan cigó kerülgesse az édibédi popómat. kinyírnám én magamat inkább...

Hegi90
Ha bûnös vagyok akkor halál, ha nem akkor életfogytiglan.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

zsutyesz
ez nem kívánságmûsor <#idiota>

DJ Skyline
ha jó a kaja, van net, hétvégente kapok kimenõt, vannak csajok, na meg Minimax, akkor miért ne az életfogytiglan <#idiota> nem tudom amúgy, alsóra nyomtam de lövésem sincs

Ez az jobb a minimálisnál is kevesebb esély mint a semmi azaz a biztos HALÁL.

BB7
Hmm! Saját kérdésem, de a válaszon nagyon elgondolkodtam!
Hiszek a reinkarnációban egy részben! Tehát nem tudom! De nagyon félnék a haláltól! Minden formában! :S
Inkább a életfogytiglan! Lehet, megszoknám, kapcsolatokat építenék ki, lehet kedvelnének, lehet kiengednek! Lehet ezek közül semmi nem fog megvalósulni! De a legfontosabb, hogy én MEGADTAM AZ ESÉLYT!

És ami a legjobb a életfogytiglanban, hogy a börtönben van net!
Nincs amnesztia, nincs enyhítés. Leírás.

Még mindig jobb, mint ugyanezt csinálni életem végéig, nem?

jah nem lenne kivánságmûsor lehetõleg valami fájdalmasat kapnának😄

Shifter
villamos szék barátom 😄

&#3232;_&#3232;

poppe
már h én melyiket kérném magamra? inkább a halált, azt az injekciósat, az nem is fáj

Persze Svédországban már-már luxus börtönök vannak.Mert ugye a bünözõknek vannak jogai...Magyarországon is ez a tendancia😊.én inkább vállalnám az ilyen luxust de látod a fele fórumozó menne meghalni😄

qtab986
Az se mindegy milye körülmények vannak a börtönbe. Van-e padlófûtés, kondi, könyvtár, házimozi.

Persze most így könnyû bekiabálni hogy inkább a halálbüntetés,de ha oda kerülne a sor MINT A többszörös gyilkosok amerikába úgy kellene õket a vesztõhelyre odacipelni,ORDÍTANÁK NEM AKAROK MEGHALNI.....

FELKÉNE FOGNI HOGY AKKOR IS FENN ÁLL AZ AMNESZTIA LEHETÕSÉGE!

Felkellene fogni, hogy sajat magadrol szavazol, senkit nem erdekel, hogy mit tennel masokkal, senkit nem erdekel, hogy hol tart az igazszolgaltatas vagy buntetes vegrehajtas!

Börtönbe kell vonulnod, de van 2 választási lehetõséged!
Melyiket választanád?

http://gaborszantai.co.uk/

"Inkább halálbüntetés" - ezeknek a szavazoknak a 99,9%-a osszepisalna es kakalna magat, majd bogve, sajat huvelykujjukat szopva fetrengenenek a padlon, mikor bezarnak oket a halalsorra...

erre az egesz vagyonomat batran feltennem, autostol, hazastol...

http://gaborszantai.co.uk/

Hogyne lenne!

Shifter
Inkább halálbüntetés

ló fasz akar 50-60 évig benn rohadni...

&#3232;_&#3232;

Te még nálam is nagyobb nyalis gyerek😊