A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy szerintem sokkal gyorsabb, tisztább módszer a kivégzõosztag.
ha én kerülnék oda akkor sem akarnék életem végéig bezárva élni
ha vki meg olyat tesz amiért megérdemli, az pusztuljon...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ez talán túl durva ötlet...de az "égetnivalóan" rossz kifejezés új értelmet nyerhetne...<#ravasz1>#ravasz1>
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
szted mit kell ahhoz csinálni, h halálra ítéljenek?
sztem pl. megölni vkit...
hát most nehogy sajnáljam már ezért...akit megölt talán élvezte?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
- Nem, milyet?
- Arra vágyom, hogy egyszer vadállatok tépjenek szét!
- Emberek, vessetek a mókusok elé!" <#idiota>#idiota>
(Woody Allen: Annie Hall)
Ale Alonso! poppe fan club™
Kõbányákat kéne építeni és napi 14-16órát dolgoztatni õket! Hogy legalább azt a pénz termeljék ki mint amennyibe kerül az ellátásuk! Nem elég, hogy elkövetnek valami szörnyû dolgot a társadalom ellen, utána még élõsködnek is rajta és jobban élnek mint egy átlag ember! Melyik dolgozó embernek van napi több órája olvasni, sportolni, piheni, semmit tenni?!?!?! Ez átlag dolgozó ember reggeltõl estik melózik, haza megy és alszik és kevesebb pénzbõl él mint egy rab... Nevetséges ez az állam! Amerikába egy rendõrkutya étkeztetése másfél dollár, egy rabé egy dollár alatt sincs, mivel pl az iskolákba megmaradt maradékokat kapják...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Az elsõ lépésben nátrium-pentotált fecskendeznek a szervezetbe, amitõl az elítélt kómába esik. Elvileg már ez az elsõ lépés halálos, viszont a nátrium pentotál csak mintegy 45 perc múlva okozna halált, ezért a folyamatot még két méreg beadásával gyorsítják.
A második lépésben pancuronium-bromidot, vagy tubocurarin-kloridot, azaz a kuráré hatóanyagát fecskendezik be. Ez az izmokat bénítja meg a szív kivételével, azaz fulladáshoz vezet.
A harmadik lépésben kálium-klorid-ot juttatnak a szervezetbe, ami leállítja a szívet, ezzel szívleállást és a keringés összeomlását okozva.
Az elsõ probléma abból adódik, hogy az elítélt elõkészítése akár 30-60 percet is igénybe vehet, ami komoly pszichikai nyomással jár együtt. A második probléma, hogy a nátrium-pentotál hamar kiürül az agyból, és az izmokban szívódik fel. Ez ahhoz vezet, hogy a szer beadása után kb. 20 perccel az elítélt magához tér. A helyzetet súlyosbítja, hogy a nátrium-pentotál hatását a pancuronium-bromid semlegesítheti, így az elítélt eszméleténél van, miközben megfullad. Ezt viszont, az izombénító hatás miatt, jelezni nem tudja. Az utóbbi években több olyan kivégzés is történt, ahol utólag megállapították, hogy az elítélt eszméleténél volt a második és harmadik komponens beadásakor.
Így gondoltad? <#kacsint>#kacsint>
Ale Alonso! poppe fan club™
Amúgy a méreginjekció se öl azonnal és ott is szenved a delikvens, ha erõsebb a szervezete akár le is gyõzheti (olvastam ilyenrõl) és akkor kezdik elölrõl.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Hiszek a reinkarnációban egy részben! Tehát nem tudom! De nagyon félnék a haláltól! Minden formában! :S
Inkább a életfogytiglan! Lehet, megszoknám, kapcsolatokat építenék ki, lehet kedvelnének, lehet kiengednek
És ami a legjobb a életfogytiglanban, hogy a börtönben van net!
Börtönbe kell vonulnod, de van 2 választási lehetõséged!
Melyiket választanád?
http://gaborszantai.co.uk/
erre az egesz vagyonomat batran feltennem, autostol, hazastol...
http://gaborszantai.co.uk/