A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ezúton gratulálok mindenkinek,aki úgy gondolja,h az ilyen embereknek van helye köztünk...fûtsünk rájuk a sitten,meg kapjanak enni is...aha...ok
csak az is,h semmit sem kap a tettes
úgyh ne védjük már õket, jó?
(Molnibalagenak)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
És egy életfogytiglanra hány 15-20 éves fickó jut, több gyilkossággal a háta mögött? 5? 10? 15?
\"Heroes never die. They just reload.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ki akar élete végéig egy ketrecben élni? -.-
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
ámen
legalább hasznuk lenne
a gyilkosa szabadon mászkál...eszik,iszik...elvan mint hal a vízben
ennyit az igazságszolgáltatásról
úgyh nekem ne mondja senki,h megkapják a büntetést, meg h gyötri õket életen át a bûntudat...mert kurvára nem
ha csak filmekben láttál ilyet...h kinyírtak vkit,akit szeretsz...és a gyilkosa megússza...nem egészen úgy értékeled,mintha ez a valóságod része
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ale Alonso! poppe fan club™
És még mondják hogy a férfiak kegyetlenek. 😊)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
mondom
égessék el õket...kölcséghatékony megoldás
-1 gyilkos a világon
-1 eltartott ember
egyenesbe jönne gyorsan a gazdaság is, meg azért kevesebb embernek támadna kedve gyilkolászni szvsz
mert azért mindenki félti a tyúkszaros kis életét...<#idiota>#idiota>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A halálbüntetéssel óvatosan kell bánni, de mindenképpen mellette vagyok. Idõs néniket erõszakol, kínoz és öl meg? Nem is kérdés. Már mehet is. Visszaesõ gyilkos? Ágyõ. Senkinek nem fog hiányozni.
De lehet hogy a sort a sztárügyvédekkel kezdeném.
1,a gyilkos halált érdemel
2,a férgeket nem szokás etetni
csak nem egyforma mértékben
van aki kiengedi...van aki bent tartja...
van aki tudja,h mi a helyes, van aki nem
amint erõszakos bûntettet követ el akkor már beteg az agyacskája szegénynek, nem kell a világra ilyen
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
a cigány gyilkosok meg még annyit se ûlnek...
régen volt Szolnokon boltunk...és a szomszéd üzlet kirakatát betörte egy csöves...mondták,h húzzon a picsába,mert így nem fizet a biztosító,ha ott marad...
mit csinált? ott maradt...megvárta a rendõröket, mert azok így bevitték a melegre!
(tél volt)
ಠ_ಠ