A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért akik annyira az életfogyt mellett vannak...gondolkozzanak el kicsit a sztorimon,h mit mondanának,ha az õ családjukban esett volna meg a dolog...aztán beszélgessünk újra -.-

így legyen

Arany középúttal most a bünözõ védõket támogatod ugye azért azt tudod?

Közeljövöben meg lesz valósítva hogy ez ne így legyen,nem sokáig lesz eltûrve ez meglásd

Számomra ugyan mindegy de halált érdemel a gyilkos a kinzásos vagy nem kinzásos mellékes.A halált nem adják ingyen,mindig fáj ennyi...

OrioN the S
es az a forma aki betort a nasa adatbazisaba? 😄 70 evet akartak neki adni. es nem akarhol.. most 30~ eves kap 70-et az se szabvadul elve.. pedig nem olt meg senkit 😊 mondjuk sztem eleg nagy a valoszinusege ,hogy inkabb kihasznaljak a tehetseget ,mint hagyjak megrohadni.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Persze ez a rendszer sem jó. De a másik véglet sem. Én mindig az arany középút híve voltam.

Azokat is ki fogják végezni, akik a tejgyárban megmérgezték a tejet (lehet, hogy nem pont így volt)

Elnyomó rendszer?És ez mi?amikor egy utolsó senkiházi gyilkos NEM KAP büntetést,csak büntetésnek csúfolt valamit..ki döntené el?megfelelõ igazságérzettel rendelkezõ bírák,megfelelõ törvényi háttérrel.

Tiszába fujtani vkit, aztán elballagni haza aludni az humánus módja annak,hogyan ontsuk ki a másik életét? Semmit nem kapott érte!

Ezúton gratulálok mindenkinek,aki úgy gondolja,h az ilyen embereknek van helye köztünk...fûtsünk rájuk a sitten,meg kapjanak enni is...aha...ok

Dick Riddick
Akkor egyetértünk. Semmi kínzás, minél gyorsabb halál.

\"Heroes never die. They just reload.\"

van igen, létezik
csak az is,h semmit sem kap a tettes
úgyh ne védjük már õket, jó?
(Molnibalagenak)

MR ME
:/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

<#worship>

Dick Riddick
Ugyanarról beszélünk. Kaptak már... Ejha! Akkor mégis létezik.
És egy életfogytiglanra hány 15-20 éves fickó jut, több gyilkossággal a háta mögött? 5? 10? 15?

MR ME

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Én a kínzásos halálbüntetésrõl, és effélékrõl beszélek.

chhaya
Halálbüntetés.
Ki akar élete végéig egy ketrecben élni? -.-

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

legyen gyors halála...kevesebb ideig lélegzik...kevesebb ideig rontja a levegõt
ámen

redbull0304
A legdurvább Magyar eset amit hallottam, hogy egyik szomszéd átment a szomszédjához és egy baltával megölte! Ült érte 4évet! Mert... Pillanatnyi elmezavara hivatkozott! Azaz nem lehet nagyobb büntetést kiszabni neki mivel nem volt beszámítható! Viszont nem lehet pszichiátriai kezelésre küldeni mivel csak pillanatnyi elmezavar volt! Na ez milyen? Magyar igazságszolgáltatás... (Két csóró, bunkó paraszt család volt, tehát nem az ügyvéd intézte ezt el neki, hanem ilyenek a jogszabályok...)

akár

legalább hasznuk lenne

De van. De ez az önkényes igazságosztás nem mûködik. Ki dönti el, hogy ki érdemel fájdalmas halált, és ki érdemel gyors halált? Innen már nem lenne messze egy elnyomó rendszer...

mint már írtam ebben a topikban: a keresztapámat megölték...
a gyilkosa szabadon mászkál...eszik,iszik...elvan mint hal a vízben
ennyit az igazságszolgáltatásról
úgyh nekem ne mondja senki,h megkapják a büntetést, meg h gyötri õket életen át a bûntudat...mert kurvára nem

ha csak filmekben láttál ilyet...h kinyírtak vkit,akit szeretsz...és a gyilkosa megússza...nem egészen úgy értékeled,mintha ez a valóságod része

Molnibalage
Nem igaz. Kaptak már itthon tényleges életfogytot.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dick Riddick
Nem ösztönös agresszió, hanem bosszúvágy. Alapvetõ emberi ösztön. Ha elkövetett valamit, fizessen meg érte.

jah általában a legmocskosabb gyilkosok rohadtul féltik az életüket.

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Dick Riddick
Aham, és hõerõmûként mûködne, mi?
És még mondják hogy a férfiak kegyetlenek. 😊)

Az én igazságérzetemet nagyon bántja a sok igazságtalanság.Mert benned nincs semmi felháborodás amikor egy szemét megerõszakol egy fiatal lányt és utána brutálisan megöli de a büntetés elmarad?<#wilting>.milyen ember vagy te ha nincs?<#wilting>

DJKonya
Na jó akkor maradjunk kicsit humánusabbak, maradjunk a fejlövésnél.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Dick Riddick
Persze. Jogilag létezik a fogalom.

pont le van szarva!

Dick Riddick
Az akasztás a mai napig az egyik leggyorsabb módszer. És olcsó is.

jah
mondom
égessék el õket...kölcséghatékony megoldás
-1 gyilkos a világon
-1 eltartott ember

egyenesbe jönne gyorsan a gazdaság is, meg azért kevesebb embernek támadna kedve gyilkolászni szvsz
mert azért mindenki félti a tyúkszaros kis életét...<#idiota>

MR ME
én azért megadnám neki h szenvedés nélkül meghalhasson, csak kerüljön el egy más világra

Molnibalage
Nem igaz. Van tényleges életfogyt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Molnibalage
Én is errõl beszélek, csak azért jó lenne tisztán látni. Mindenki, házimozit, netet, meg padlõfûtés emleget. A magyar börtönök komoly lepukkant laktanyára emlékeztetnek...

Dick Riddick
Az életfogytiglan jelenleg a nevetséges határán mozog. Maximum 15-20 év. És hipp-hopp, már kint is van! Semmi visszatartó ereje nincs.
A halálbüntetéssel óvatosan kell bánni, de mindenképpen mellette vagyok. Idõs néniket erõszakol, kínoz és öl meg? Nem is kérdés. Már mehet is. Visszaesõ gyilkos? Ágyõ. Senkinek nem fog hiányozni.
De lehet hogy a sort a sztárügyvédekkel kezdeném.

Ezt mondom.Az összes ilyen embernek pusztulnia kell mivel a társadalom rákos sejtjei.Ahelyett hogy kiméletlenül kivágnák õket,még tápláljuk is ezeket a daganatokat.A daganat meg csak nõ és nõ,károsítja a szervezetet,azaz a társadalmat.Életfogytigra tehát azért nincs szükség mert:
1,a gyilkos halált érdemel
2,a férgeket nem szokás etetni

mindenkiben van agresszió
csak nem egyforma mértékben
van aki kiengedi...van aki bent tartja...
van aki tudja,h mi a helyes, van aki nem

MR ME
és akkor mi van? amíg nem gyilkol meg senkit nincs para
amint erõszakos bûntettet követ el akkor már beteg az agyacskája szegénynek, nem kell a világra ilyen

DJKonya
az ilyen mocskos férgeknek akik ok nélkül agyonlõnek ártatlan embereket, gyerekeket, meg a pedofilokat meg ilyen szemeteket mind 1-tõl 1-ig halálbüntetésre ítélni. És akasztani mindet hagy szenvedjenek.

MR ME
és ami rosszabb, állt 10-20 év után kiengedik jó magaviselet címén
a cigány gyilkosok meg még annyit se ûlnek...

<#eljen>
régen volt Szolnokon boltunk...és a szomszéd üzlet kirakatát betörte egy csöves...mondták,h húzzon a picsába,mert így nem fizet a biztosító,ha ott marad...
mit csinált? ott maradt...megvárta a rendõröket, mert azok így bevitték a melegre!
(tél volt)

redbull0304
Kit érdekel? Ez a minimum! Ha valamit elkövet az ember vállalja érte a felelõsséget! Különben nincs semmi visszatartó ereje az egésznek...

Azért ebbe gondolj már bele: ha ilyen hevesen ágálsz a halálbüntetés mellett, lehet benned is van valami ösztönös agresszió, ami a "mocskos gyilkosok"-ban...

DJKonya
Inkább halálbüntetés

na igen,de minek éljen egy ilyen ember abból a pénzbõl,amiért az ártatlanok dolgoznak? mert végülis mi fizetjük ki...és nekem pl. jobb érzés tudni,h nincs ilyen ember, mint h a fizetésünkbõl azért kap enni,meg fedél van a feje felett...

Shifter
nekem van 1 kocsmás haverom 😄 van vagy 60 éves de télire csinál 1 balhét aztán télen a melegbe van 😄

&#3232;_&#3232;

Molnibalage
Azért azt ne felejtsed el, hogy a börtönök nagy része az nem luxusáról híres. A személyi szabadság megvonása iszonytosan fájó. Próbáld ki és megtudod. Nõ sincs odabent...