A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Amúgy a mai jogrendszer alapjaiban rossz, de a börtön még mindig jobb, mintha kivégzed.
ennyit az igazságszolgáltatásról ismét...
egy ügyintézõ elõttem osztott le -jogosan- egy anyukát
h ha 6-7 gyereket legyártanak, és évek óta az önkormányzati segélyekbõl élnek...és most ki akarják õket lakoltatni...nem-e szeretnének végre már munkát keresni<#wow3>#wow3>
Nem egy ilyen esetet lehet sorolni ami mostanában történt aztán kiderült.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
meg bizonyíték nélkül nem ítélnek el -.-
Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Nemrég volt, hogy a csávókám betört egy házba megerõszakolta az egyedül otthontartózkodó fiatalkorú kislányt majd kifelé megvárta a kezét valamivel és a családnak kellett kártérítést fizetni.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Vagy nem lennének olyan esetek, hogy éveket ül valaki ártatlanul, mert a közvélemény nyomása miatt a rendõrségnek produkálnia kellett egy elkövetõt. Az már lényegtelen, hogy se bizonyíték ellene se oka nem volt rá.
Soroljam még?
Inkább ébredj fel.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem a hugomat utottel el egy f*sz aki kozbe telefonalt meg nezelodott vmerre(az a kemeny ,h ezt a mellette ulo munkasok mondtak el a rendoroknek) allitolagg alkohol is votl a vereben. Mit mondott erre a kib***ott nagy igazsag? H miert nem a zebran ment at. az a cink ,hogy nem volt zebra.. azota van ,de a hugom eletebe kerult. Az a szemet meg vigan eli az eletet ,mert ismert par embert es volt penze ,de eskuszom egyszer megtalalom! egyszer setaltunk anyamekkal es ra ket napra mondta ,hogy ott volt tolunk 20 meterre a faszi csak nem mert szolni. Nem vagyok kozveszelyes se nagy darab ,de hatalmas bosszuvagy van bennem es nem nyugszok. Lehet hulyeseg amit csinalok ,de ez van!
Ale Alonso! poppe fan club™
Ez sajnos elég ritkán esik meg...
Ha ilyenkor kivégeznéd ártatlanul akkor mit mondanál?
Hupsz bocsika?
Én nem hiszem, hogy haláluk után ezek az emberek a pokolra kerülnek és ott örökké fognak szenvedni ezért még az életükben kell szenvedniük bûneikért így inkább rohadjanak a mocskos kis cellájukban egy náluk 2szer akkora és erõsebb meleg fickó köcsögeként életük végéig.
Sok embernek a halál megváltás nem büntetés.
\"Heroes never die. They just reload.\"
elõre kitervelt emberölésért 5 év? nevetséges!!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az érdekes rész az, hogy öt évvel! késõbb kiengedték, és hazaköltözött. Egy rokon néni félig sírva mesélte hogy nem hittek a szemüknek, tényleg kiengedték. Rettegésben éltek az emberek tovább, mintha kijárási tilalom lenne sötétedés után. Azóta már meghalt, az alkohol végzett vele. És ez bármikor megtörténhet, sõt, meg is történik hazánkban.