A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cicai
Inkább halálbüntetés

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

sõt, én kifejezetten AKARNÁM, hogy aki megkárosít, afölött ÉN ítélkezhessek, mert az államnak a világon semmi köze hozzá.
Valakinek emgölik egy hozzátartozóját, és az állam ezért börtönbe zárja, vagy megöli?
A lósz@rt. Hagy lássam, ahogy haláláig szenved általam. És jó hosszú élete legyen ám.
ezt magyaráztam én is.tudod itt könnyû szájalni a kockáknak...ugyanaz a könyörgés lenne mint amerikában amikor a gyilkos mindent megtesz hogy életfogytiglant kapjon😄.....

ja, amúgy:
az emberek 99.99999999%-a az életfogytiglant választaná. Nem lenne akkora a szátok, mint amennyire rossz a képzelõerõtök és az önismeretetek.

Amúgy nagyon erõsen a halálbüntetés és úgy általában a börtönbüntetés ténye ellen vagyok.
Semmilyen hatalmi szerv ne határozza meg, hogy ki lehet szabad, és ki nem, valamint, hogy kit KELL megölni.
A bûnelkövetõket a megkárosítottak, vagyok azok családtagjainak a kezére kéne adni csupán. Aztán meg lehet kínozni =)
NeverwinterKING
inkább bent. ott még sok mindent lehet csinálni de ha megölnek akkor már semmit se csinálhatok.

\"You are fucking crazy people!\"

jó lehet ez a film 😊
Bár a színészekbõl ítélve ezt a filmet egy csoport karatéssal forgatták 😄
De valamilyen küzdõsportban biztos hogy jártas a faszi, mert jól üt.
hát biztos hogy én engem meggyanúsítanak,elképzelhetetlen😄

messiaso
Nem bûnözök.

:)

ChuckyHUN
Életfogyt... aztán ha szar akkor
suicide
peace

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Littlepig13
Inkább halálbüntetés

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

bens
képzeld már magad a helyzetbe. rohattul nem mindegy h elítélnek ártatlanul és szétcsapják az agyad árammal, vagy 5-6 év múlva elengednek, mert kiderült h ártatlan vagy. nem igaz h ennyi esze nincs a többségnek. nem mindegy h valakit megölnek, vagy élete végéig cellában rohad? nem értem miért ilyen vérszomjas idióták az emberek.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

VRSDM
ez nem üldözési mánia ne játszad magad.
most érettségi elõtt egy oszt.társunk egyik naptól fogva nem járt be.

nézünk mivan lacival. gondoltuk beteg, és hopp azóta nem jött ki otthonról. mert fél hogy valaki figyeli... ez üldözési mánia nem az amirõl te beszélsz. amúgy így persze ugrott a sikeres évvégije, az érettségije stb. szóval nem babara megy nála a játék.

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
egyértelmû életfogytiglan

u dont have to listen anybody else but me

poppe
az egyetemista évek a legszebbek legjobbak egy ember életében, szóval szedd össze magad baszki mert ennél már csak szarabb lesz 😊

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

BaliBoy

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

OrioN the S
jah ,jo rendben.. csak kerdeztem. anno voltam en is hasonlo ralatassal az eletre aztan kimasztam belole es most kezdenek egyre jobban alakulni a dolgok.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

NEOreg3
nem rólam szól a topik, de ezt éritek el vele, ha mindenki pszichológust akar játszani

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

OrioN the S
Neo! szeretnel Te egyaltalan ertelmet adni az egesznek? Vagy inkabb akar keserusegbol ,akar tehetetlensegbol elviseled ezt? STAND UP!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Shifter
bazz...

ಠ_ಠ

NEOreg3
azért próbálok úgy kinézni, hogy kevesebb legyen az esélye annak, hogy egy minimum 3-4 tagból álló társaság belém kössön, ha néha az utcán mászkálok (azt is azért mert jövök haza egyetemrõl), de néha így sem sikerül

zenét is azért kezdtem el hallgatni útközben, mert ha látják rajtam, hogy úgysem hallom, akkor leszarnak

üldözési mánia?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ability
A fenét nem, ilyen ember a világon nem létezik. Amúgy meg tettél be képet a képversenykor, tök normális, vagány srácnak néztél ki, nem hiszek neked. 😄
NEOreg3
nem poénkodom, én komolyan írok le mindent ezzel kapcsolatban

Ability
Azért tetszik nekem, hogy ilyen hosszú ideje kitartóan játszod ezt a szerepet és sokan tényleg elhiszik a poénjaidat. :]
Scottt
Ha tudom, hogy van 0,0000000000000000000000000000000001% a szökésre,életfogytiglan.
Ha nem akkor halálbünti

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

NEOreg3
akkor nem lesz😊

NEOreg3
de szerencsére én választhatok<#crazya>

Magic Boy
Az életnek rajtad múlik az értelme.
Ha ülsz és sajnálod magadat akkor nem is lesz neki értelme.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

poppe
jó lesz neked az életfogyt is, az szenvedõsebb 😄

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

NEOreg3
mivel semmi értéke sincs jelenleg az életemnek (ha meg olyan bûnt követnék el, amiért ezt a 2 opciót választhatnám, akkor fõleg), ezért nyomjanak mérget a testembe, majd akasszanak fel valami drótfélével ami vezeti az áramot, és miközben lógok valaki lõjön fejbe majd fentrõl locsoljanak rám benzint és gyújtsanak fel.

eltúloztam, de egyértelmû melyiket választanám.

kovacsgellert
Inkább halálbüntetés.
Ha mûr ígyis-úgyis halni kell, akkor már lewgalább menjen gyorsan.

Magic Boy
Azért ítélték el, mert nem jelezte egyértelmûen, hogy riasztóval védett a háza, holott a jogszabály szerint jeleznie kellett volna.

Magic Boy
Konkrétan ítam, csak nem részletesen, mert úgy nagyon OFF.

De miért ítélték el? Csendháborításért, vagy mi?

Molnibalage
Ezt sem értem. Betört valaki és szólt a riasztó. Ezzel milyen törvényt sértett meg?

Mi az a "minden újság"? Én nem olvastam pl. A Magyar Nemzetben és a neten sem. Pedig az pont megírja ezeket.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

LES FORZA INTER
inkább életfogytg, onnan még meg lehet szökni, max lelõnek szökés közben 😊

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Inkább halálbüntetés

így van
ennyit tesz,ha nem konkrétan írja le az ember, hogy mire gondol<#vigyor3>

Magic Boy
Na látod lényegében egyetértünk csak én más irányból közelítettem meg a dolgot.

Magic Boy
Majdnem minden újság megírta.

De, ha frissebbet akarsz akkor itt a legújabb amirõl olvastam.
A csávesz be akart törni mire megszólalt a riasztó és a tulajt ítélték el, mert nem jelezte, hogy riasztóval merte védeni a házát.

sajnos ilyen szar világot élünk...

Magic Boy
A kivétel erõsíti a szabályt. <#vigyor0>
Amúgy én is ismerek olyat aki hazudik jobbra balra és nem dolgozik (pedig tudna), de mégis jobban él, mint az aki kihajtja a belét.

Molnibalage
Na a második részét nem hiszem el. Itt azért még nem tartunk. Valami bizonyíték errõl?

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

egyet értek
ha halál biztos a dolog...legyen nyekk...
azért nem arra gondoltam,h lenyúlsz egy csokit véletlenül a boltból 😄

Molnibalage
Azért azok elég ritkák ott is...

Magic Boy
Öcsi? <#vigyor0>

Jól van hugi (a korod alapján) értem, hogy mire gondolsz, de ha belegondolsz akkor rájössz, hogy bûn és bûn között is van különbség.
Ha biztos lenne, hogy õ tette és olyat tett akkor végezzék ki.
A baj csak az, hogy ma még a technika ellenére se biztos.<#vigyor0>

jah
dolgozzon vagy game over
és mellesleg nem kisebbségi volt a nõ,akihez "szerencsém" volt ma

Magic Boy
Ha jó lenne a nyugdíjrendszer akkor eltartanák az öregek magukat abból amit anno befizettek.
A gyerekeket nem eltartod, ha belegondolsz, de ha nem érted akkor most inkább nem mennék bele.
Azokat akiknek büdös a munka azért tartod, mert általában kisebbségi és Magyarországon az ilyeneknek kinyalják a seggét.
Azt meg nem tudhatod, hogy miért lopott valaki vagy miért tette amit tett. És mindenkinek meg kell adni az esélyt az újrakezdésre azt viszont én is támogatnám, hogy termelje ki a saját költségeit amíg ül. Munka lenne bõven amit így nem tisztességes embereknek kellene csinálniuk.

és a bûnösökkel mi lesz öcsi?

Magic Boy
Mi miért?

"Amúgy a mai jogrendszer alapjaiban rossz, de a börtön még mindig jobb, mintha kivégzed."

Ezt az ártatlanul elítéltekre írtam.

tartsuk el az örgeket,gyerekekt (rendben,ez természetes...), tartsuk el az olyanokat akiknek büdös a munka (#27633), meg még a bûnözöket is? na nemááá<#wow3>