A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Valakinek emgölik egy hozzátartozóját, és az állam ezért börtönbe zárja, vagy megöli?
A lósz@rt. Hagy lássam, ahogy haláláig szenved általam. És jó hosszú élete legyen ám.
az emberek 99.99999999%-a az életfogytiglant választaná. Nem lenne akkora a szátok, mint amennyire rossz a képzelõerõtök és az önismeretetek.
Amúgy nagyon erõsen a halálbüntetés és úgy általában a börtönbüntetés ténye ellen vagyok.
Semmilyen hatalmi szerv ne határozza meg, hogy ki lehet szabad, és ki nem, valamint, hogy kit KELL megölni.
A bûnelkövetõket a megkárosítottak, vagyok azok családtagjainak a kezére kéne adni csupán. Aztán meg lehet kínozni =)
\"You are fucking crazy people!\"
Bár a színészekbõl ítélve ezt a filmet egy csoport karatéssal forgatták 😄
De valamilyen küzdõsportban biztos hogy jártas a faszi, mert jól üt.
suicide
peace
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
most érettségi elõtt egy oszt.társunk egyik naptól fogva nem járt be.
nézünk mivan lacival. gondoltuk beteg, és hopp azóta nem jött ki otthonról. mert fél hogy valaki figyeli... ez üldözési mánia nem az amirõl te beszélsz. amúgy így persze ugrott a sikeres évvégije, az érettségije stb. szóval nem babara megy nála a játék.
u dont have to listen anybody else but me
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
zenét is azért kezdtem el hallgatni útközben, mert ha látják rajtam, hogy úgysem hallom, akkor leszarnak
üldözési mánia?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ha nem akkor halálbünti
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha ülsz és sajnálod magadat akkor nem is lesz neki értelme.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
eltúloztam, de egyértelmû melyiket választanám.
Mi az a "minden újság"? Én nem olvastam pl. A Magyar Nemzetben és a neten sem. Pedig az pont megírja ezeket.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
ennyit tesz,ha nem konkrétan írja le az ember, hogy mire gondol<#vigyor3>#vigyor3>
De, ha frissebbet akarsz akkor itt a legújabb amirõl olvastam.
A csávesz be akart törni mire megszólalt a riasztó és a tulajt ítélték el, mert nem jelezte, hogy riasztóval merte védeni a házát.
Amúgy én is ismerek olyat aki hazudik jobbra balra és nem dolgozik (pedig tudna), de mégis jobban él, mint az aki kihajtja a belét.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ha halál biztos a dolog...legyen nyekk...
azért nem arra gondoltam,h lenyúlsz egy csokit véletlenül a boltból 😄
Jól van hugi (a korod alapján) értem, hogy mire gondolsz, de ha belegondolsz akkor rájössz, hogy bûn és bûn között is van különbség.
Ha biztos lenne, hogy õ tette és olyat tett akkor végezzék ki.
A baj csak az, hogy ma még a technika ellenére se biztos.<#vigyor0>#vigyor0>
dolgozzon vagy game over
és mellesleg nem kisebbségi volt a nõ,akihez "szerencsém" volt ma
A gyerekeket nem eltartod, ha belegondolsz, de ha nem érted akkor most inkább nem mennék bele.
Azokat akiknek büdös a munka azért tartod, mert általában kisebbségi és Magyarországon az ilyeneknek kinyalják a seggét.
Azt meg nem tudhatod, hogy miért lopott valaki vagy miért tette amit tett. És mindenkinek meg kell adni az esélyt az újrakezdésre azt viszont én is támogatnám, hogy termelje ki a saját költségeit amíg ül. Munka lenne bõven amit így nem tisztességes embereknek kellene csinálniuk.
"Amúgy a mai jogrendszer alapjaiban rossz, de a börtön még mindig jobb, mintha kivégzed."
Ezt az ártatlanul elítéltekre írtam.