A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DFTBA ಠ_ಠ
Kényelmetlen, koszos. Amit az ember használna is az zsúfolt.
Drága!
Nyáron még rosszabb a helyzet. szépen összeizzad mindenki és büdös is van.
Autózom vagy ha csak pár megálló akkor séta.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
SZAR? unalams? koszos?
Megoldás: REDNÁÁÁÁ REDNÁÁÁ REDNÁÁÁÁÁÁ
ಠ_ಠ
htr93: majd amikor úgy jön, a tervezett kérdések gyûjtõhelye oldalon nézegesd oldalt a várólistát, ott találod a közeljövõben bekerülõ kérdéseket. Amúgy ha emlékem nem csal, akkor azt a kérdést rendesen át kellene dolgozni...
Mondjuk az tény, hogy bliccelni tényleg nem nagyon lehet
így is van sok marha, aki szerint így kéne itt is
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Meg vannak normálisan kinézõ, tiszta járatok is.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
eldöntheted, hogy a horda/falka/társadalom tagja akarsz lenni, annak szabályaival, vagy a társadalmon kivül akarsz élni
egy delta farkas sem rabszolgája a csapatnak, hanem a csapat része, és a kettõ nem ugyanaz
és az ember kollektív élõlény, ösztönösen egy csoporthoz akar tartozni
persze mindig vannak, akik magányosan akarnak élni, mint egy borz, de ezek csak egyének. a 6,5 milliárdhoz képest nem számítanak
ne egyénekben gondolkozz, hanem 100 milliókban
persze lehetne sokkal jobb is
a vonat mehetne 30 helyett 160-nal, a volánnal semmi bajom, sûrûn jár, kicsit hering, de ki lehet birni
a bkv sem rossz alapvetõen, mindehová el tudsz jutn tömegközlekedve is, persze ezen is lehetne fejleszteni, de min nem
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
pesten 3550(tanuló nyugdíjas stb) 27ezer a negyedéves.
A MÁV Murphy törvénye, hogy sosem érkezik idõben😄 Továbbá a normál kék személy kocsik 30 évesek. Ajánlom valakinek, hogy egy fehér papírzsebkendõt húzzon végig a mûanyag (nem a szövet, a másik) borítású 2. osztályú kocsi ülésén. Aztán kérem a véleményeket. Egy kocsit 1 ronggyal törölnek végig, nem rázzák ki, nem mossák ki, egyszer az elején vízbe belemártják és uccu neki végig is viszik vele.
Viszont tudok pozitív példát is hozni ez a Miskolci és a Debreceni Közlekedési Vállalat. Soha semmi bajom nem volt velük, bár a debreceni villamos kicsit IC-re emlékeztetett, olyan gyors volt😄
Végül még egy újabb MÁV-os történet. A család indult nyaralni Neszebárba Bulgáriába természetesen vonattal. Oda úttal semmi gond nem volt, visszafelé is minden simán ment a magyar határig. Mit csinált a vonat a magyar határon? Állt 1 órát. És Szolnokon? Állt fél órát. És Miskolcon mit kellett csinálni? Várni fél órát a csatlakozásra (csatlakozások helyzetérõl inkább ne is beszéljünk). Szóval lenézett szõröstalpú dák testvéreink és a bolgárok képesek voltak egy nemzetközi vonatot késés nélkül közlekedtetni.
Az IC-krõl még annyit, hogy én minden második nap látok késõ IC-ket(1-3 perc az átlag, de volt már több is)
Van egy-két kivétel, ne általánosítsunk.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
összességben nekem csak a bérletek árával van bajom(állandóan emelik).
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Amióta végeztem a tanulással dolgozok és fizetem a jövedelmembõl az adót, emellett ritkán használom a TB és egyéb szolgáltatásokat amikért a járulékokat is fizetem. Hadd utazzak már ingyen, ha évente kétszer muszáj. Szerintem az éves fizum felébõl kitelik egy-két jegy ára.
Elégedett vagyok a szolgáltatással mégegyszermondom.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Born to win
amúgymeg csakúgy
u dont have to listen anybody else but me
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert a bp-i közlekedési és elõvárosi hálózata idejétmúlt vagy nincs is.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ezenkívül a pesti közlekedésrõl tudok nyilatkozni, amikor és amennyit használtam, ott sem volt probléma. Vonatoknál ugyanez: IC-vel jártam pestre. Tiszta volt, szép volt, jó volt, a kalauz rendes volt, egy év alatt egyszer késett egy vonat, ami szerintem bõven belefér. Tehát:
Van ennél rosszabb is, nem tudom mi a baj.
1ébként írtam hogy van ahol jobb, van még hova fejlõdnünk, de egyáltalán nem sz@r az itthoni se. Nem annyira fejlett, modern, de pontos és megbízható, ezt azért lehetne értékelni...
Ja és hol vannak itt Ny-Európai árak? Mennyi most a vonaljegy? €1 se. Amsterdamban nyáron egy villamosozás €3-4-ba fájt nekem, még akkor is ha csak pár megállóra szálltam fel.
Tehát elégedett vagyok a szolgáltatások színvonalával.
Nézd meg mondjuk Prága, Bécs, München vagy Milánó közlekedést. Na az már igen.
Engem igazából az basz fel hogy nem késve indul az még hagyján hanem 1-2 perccel hamarabb indul és akkor csodálkoznak a buszon az emberek hogy összesen 5en vagyunk a buszon mikor normál esetbe tömve van... ha még úgy jön ki a busznak hogy mindenhol zöldhullám akkor akkora elõnyre tesz szert hogy a járat útvonalának a közepén már 5 perces elõnyre tett szert azt csodálkoznak hogy nem száll fel senki... LOL
Amúgy asszem itt szegeden vannak a legjobb üzembiztos buszok és mondjuk itt elég sok új buszok vannak (Merci, Volvo, meg skoda trolik)
ಠ_ಠ
A legfelháborítóbb, hogy nálunk, a vasuti sorompót (illetve a lámpát) már akkor leeresztik (felvillantják), amikor a vonat körülbelül 1 km-re van az átjárótól (nem túloztam!). Vannak olyan esetek, hogy 15 (!!!) percet kell várni, mert elmegy egy vonat, az egyik ide tolat, oda tolat, vagy pedig várják a következõ járatot, ami még marha messze van, és addig nem engedik a közlekedést. Nevetséges...
Ez eddig csak vonat volt, most a busz.
A késésekrõl annyit, hogy általában nem sokat szoktak késni (szerintem), a max 10-15 perc pedig még belefér. Koszosnak olykor koszosak, de nem vészes. Túlzsúfoltnak valóban túlzsúfoltak. Erre már sokszor panaszkodtunk erre felé is. Az árról, mivel én diák bérletet veszek, szerintem a havi 1500 ft (25 km), annyira nem sok.
És, ahogy azt mondani szokás: MÁV - Mé' Állunk Vaze?!