A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Idõnként elõfordul. Pl.: Mokka SMS csík.

kovacsgellert
Egyszer-kétszer elõfordult már.

Szabi84
soha, rablásnak tartom

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Mit ad isten, tegnap épp szalagavató volt valahol, és pont arra mentem busszal <#finom>

mert perverzek vagyunk, és a csapból is a dugás folyik 😞(
Szerintem kellett volna egy 6. "Felháborító, de a látott csajok ellensúlyozzák" opciót készítenem😄
azokkal nem szoktam járni 😞
Hát én a BKVról csak azt mondom, hogy eddig 2bõl 2szer tömve volt😄
DJKonya
MVK 1-es 1A-s buszokon is szoktak szép csajok lenni😊

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

bardocz
BKV
Akkor még nem volt itt,hogy te is ott laksz
MKV-s 3as?
bardocz
3-as buszon reggel szokott lenni 1-2 szépség😄
Jah😄 Én is odavalósi vagyok, de csak suliba menet állomás-suli között és ott nincs sok jó csaj, se tömeg.
az északkeleti felén, és minden nap busszal járok oda-vissza, ráadásul városival és helyivel is. Suli elõtt és után. Az a jó buszozós idõszak. Leginkább a gimnazista lányok sulija elõtti és utáni.
Ehh. Az ország melyik felén laksz te és mikor jársz busszal?😄
NeverwinterKING
ilyen sztem mindenkivel elõfordult már, így velem is. 😄
de egy szál cigi és már jön is a busz 😄

\"You are fucking crazy people!\"

na ne mondjátok már, hogy nem szerettek buszozni. Úgyse hiszem el.
Annyi szép lánnyal lehet szemezni, hogy nem igaz! o.O
"Elégedett vagyok a szolgáltatások színvonalával."

Evek ota nem hasznaltam magyar tomegkozlekedest:-)

http://gaborszantai.co.uk/

Dragooon
Hozzászoktam, nem lep meg.

viszont ha már tömegközlekedés.
kõbánya-kispesti megoldás tetszik, egy-két megálló, 25millió busz és utas<#smile>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DJ Skyline
dehogynem, azzal nyomom. 😊 csak az kimaradt a kommentbõl. mondjuk nem tudom mi a következménye, ha a diákom lejárt, de ettõl függetlenül diák bérletet veszek. gondolom egy zsíros büntetés

bardocz
Nem tudsz már diákot venni?
DJ Skyline
megszoktam már, olyan baromi sokat már nem utazgatok tömegközlekedéssel, de úgy különösebb problémám nincs. egyedül a bérlet az ami húzós, ezért nem veszek felnõtt bérletet. persze ezt nem fogom tudni sokáig eljátszani, de amíg kéthetente 1x-2x ülök tömegközlekedésre, addig hagy ne fizessek már havi 9000-et. annyira tényleg nem jó a BKV, hogy elkérjenek 9000-et egy havi bérletért.

z99999
teljesen hely és helyzetfüggõ, habár mivel ez szubjektív kérdés ezért senkit nem lehet hibáztatni általánosítás végett, mellesleg 3.

Pszt.

Ehh? Az még jó is, mit beszélsz.😄 Csodálkozom, hogy csak annyi.
bardocz
Viszont van amikor olyat alakítanak,hogy kimegyek 40-re a buszmegállóba,és nincs ott egy ember sem,amibõl következik,hogy elment a busz.Csakhogy a busznak 45-kor kéne elmennie.A következõ busz meg 55-kor jön.Elvileg.Csakhogy az meg késik 5 percet.De legalább picsahideg volt,és szétfagytam.
htr93
en is busszal jarok suliba de en meg nem tapasztaltam ilyet, bar, ez egy eleg tisztesseges busz... "meg jo, hiszen egy csomo ember jar suliba es dolgozni ezzel..." szal ez kivetel...😊

NeverwinterKING
Van egy-két kivétel, ne általánosítsunk.

ez a késnek a buszok cucc hülyeség. télen szoktak késni az idõjárás miatt. de azt meg lehet érteni. néha még távolsági szokott de az a 4-5 perc nekem belefér.
de az már durvább h ha esik az esõ akkor a buszba is beesik. ezzel kéne vmi csinálni 😛
napi rendszerességgel buszozok szal tudom.

\"You are fucking crazy people!\"

DJKonya
Van ennél rosszabb is, nem tudom mi a baj.

Borsod Volán és a MVK buszokkal utazok minden hétköznap.
Egyikkel sincs semmi bajom ,egyedül annyi kifogásom van hogy amelyik busszal a legtöbbet járok be Miskolcra az a Fél 7-es busz és elég kicsi olykor alig férünk fel rá. Ha 0. órára megyek akkor meg a 3/4 6-ossal megyek ami csuklós Mercedes, Ráadásul azon néha jó hogyha vagyunk 20-an, véleményem szerinte fel kéne cserélni a két járatot..MVK buszon 1-es és 1A-s busszal járok fel a suulihoz, azon a vonalon csak csuklós busz közlekedik, de annyian vannak rajta hogy hihetetlen. Olyan 7-re érek be a Búzára és 7óra és 7:30 között annyian szálnak fel a Búzán hogy levegõt venni is nehéz, intim szféra semmi mert elhajtod a fejed már ottvan meletted egybõl valaki. Ha 7:30 után indulok a Búzáról busszal akkor meg nem érek fel csengetésre(8:00)-ra a suliba😛 Ja meg ha a régi Ikarus jön... egy deka fûtés nincs rajta😄

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Hegi90
Felháborító, hogy ilyen a közlekedési helyzet!

Miskolc-Szeged 4-6 óra MÁV-al!!!!!!!!!!!! ez FELHÁBORÍTÓ.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

én soha nem hallgatok ilyen fülbedugósan zenét, ha megyek valahova =)
olyan 16 éves koromig volt rá példa, de leszoktam róla.
Aquir
majd ha az következik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

htr93
ha zenét akarsz hallgatni, akkor nme jó, de eggyébként télleg...sokszor mikor buszozok, legszívesebben soha nem szállnák le, csak néznék ki és elmélkednék, 200 óra múlva megunnám, és Osho ként térnék vissza az iskolába...

a buszozás jó alkalom a filózásra, nemde?

én eléggé szadista vagyok, mert IMÁDOM a régi, rozzant, hangos szar buszokat.
egyszerûen hátradõlök, és olyan kényelmes, az a monoton frekvencia úgy elringat... áhhh. belegondolok és álmos leszek 😄DD
htr93
kíváncsi leszek rá, télleg hosszan fogalmaztam, de sztem annyira azért nem lett vészes.(lehet hogy egy kicsit ellentmond az elõzõ kommentemmel😄)

Egyébként, a tömegközlekedés.... már 3 éve járok szimplán busszal, hát, fûtés rendben, de légkondi csak kevés buszon van, és ez nyáron nagyon nagyon zavaró, majdnem mindegyiken befér két ülés közé egy cselló, biztosítva a kényelmes utazást csellótokkal, sokszor nagyon hangosak, még fülhallgatóval is hiába hallgatom a max hangerõvel a zenét, akkor sem hallom rendesen, olyannyira "zörög" a busz...(ja csak buszokkal járok, de sokat) én még nem találkoztam különösebben koszos busszal, ez még a "normális" osztályba sorolható eddigi élményeim szerint, nem volt egy olyan busz se amire azt mondtam volna hogy "wáá de koszos, nem akarok felszállni" max olyan hogy "váá...de büdös.. miért ide ült elém.."de hát ez már AZ utas hibálya, és a tömegközlekedésé, mint hátrányáé, dehát, ezzel mindenhol lehet számolni,itt mo-n akkor hát az emberekkel van gond..

Szerintem van egy-két kivétel...
htr93
😞... köszi😄

igen, van mit, dehá, hogyan lehetne a gondolkodást mérni:S

htr93
hogy mikor lesz kiírva ide 😄link

Picar77

()() (^^)

Kicsikiraly
btw a 3.-ra nyomtam, én elég gyakran (hetente ötször, messzebb van az oskola) utazom tömegközlekedéssel, de valahogy nem tapasztaltam a lepukkantságot. Reggel Volánbusszal be az etelére diósdról, Volánnál viszonylag karban van tartva a busz, + kitapasztaltam már melyik járat nem túlzsúfolt. Etelérõl 19es villamos (most ugyebár 49-essel Gellért tér, és onnan villamospótló, ez mondjuk azért zavaró, hogy még mindig nincsenek kész, de hát ez nem a BKV hibája ). Más járat, amik a problémásabbak, vagy esetleg vonat meg nem gyakran jön szóba.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Scottt
Felháborító, hogy ilyen a közlekedési helyzet.

Heti 5-6 alkalommal buszozok,már megszoktam de mégis felháborító a helyzet

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

néha a cigányok hátul zenét hallgatnak mobiltelefonon és ordítoznak, néha a vénasszonyok rinyálnak, és az emberek agresszíven bökdösik egymást, mindenki tolakszik (én is), dehát ez mindenhol így van. Viszont volt már, hogy szép lányok simultak hozzám a buszon, ezért végsõ soron imádom a tömegközlekedést <#idiota>
somdav95
Nem tudok mit nyomni, nem járok tömegközlekedéssel :S

Netgear
Úgy szar az egész ahogy van!!! <#hehe><#hehe> (amúgy soha nem utazok semmi ilyesmin) <#mf2><#mf1>

HP Elitbook 8730 IntelCore&#8482; 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA&#174; Quadro&#8482; FX3700M 1GB |

Nem tudom, nekem eddig semmilyen bajom nem volt a miskolci tömegközlekedéssel. Miskolcon csak kétféle jármû van busz és villamos és mindkettõre jó a jegy. Ha nem így van javítson ki valaki.
bardocz
Gondolom azok még nm jártak bkv-val.
clio1616v
A szmogriadóról meg az a meglátásom, hogy a diesel üzemû autókat kellene megtiltani, hogy közlekedhessenek, mert azok bocsátják ki a PM (Particulate Matter) 100%-át.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Shifter
asszem ki lett számolva hogy 4 fõnek (de vonatnál 2nél biztos) a kocsi olcsóbb hogy most a városba is olcsóbb-e azt nem tudom de azt tudom hogy vonatozásnál a kocsi olcsóbb

&#3232;_&#3232;

clio1616v
Azért ez nem egészen így van. Mert ha csak az lenne a cél, hogy a-ból b-be, akkor akár darabokban is szállíthatnának és a cél ilyenkor is teljesül, vagy éppen lefagyasztva...

A tömegközlekedés célja: kiszámítható módon, idõben juttasson el komfortos utazási körülmények mellett az uticélodhoz úgy, hogy az ne kerüljön többe, mint amennyit hajlandó vagy fizetni azért, mintsem hogy más alternatívát vegyél igénybe.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

TommyC
sztem ez egy rossz hozzáállás. remélem minél kevesebben gondolják így, mert akkor elõbb utóbb vagy nem lesz több hely az utakon, vagy megfulladunk a kipufogó gázokba(+ lehetne sorolni).
Az ember kényszerbõl/hasznosságból tömegközlekedéssel utazik, de ettõl még megvan a véleménye a róla.Errõl szól a kérdés.

dixitque deus fiat lux