A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
de egy szál cigi és már jön is a busz 😄
\"You are fucking crazy people!\"
Annyi szép lánnyal lehet szemezni, hogy nem igaz! o.O
Evek ota nem hasznaltam magyar tomegkozlekedest:-)
http://gaborszantai.co.uk/
viszont ha már tömegközlekedés.
kõbánya-kispesti megoldás tetszik, egy-két megálló, 25millió busz és utas<#smile>#smile>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
Pszt.
ez a késnek a buszok cucc hülyeség. télen szoktak késni az idõjárás miatt. de azt meg lehet érteni. néha még távolsági szokott de az a 4-5 perc nekem belefér.
de az már durvább h ha esik az esõ akkor a buszba is beesik. ezzel kéne vmi csinálni 😛
napi rendszerességgel buszozok szal tudom.
\"You are fucking crazy people!\"
Borsod Volán és a MVK buszokkal utazok minden hétköznap.
Egyikkel sincs semmi bajom ,egyedül annyi kifogásom van hogy amelyik busszal a legtöbbet járok be Miskolcra az a Fél 7-es busz és elég kicsi olykor alig férünk fel rá. Ha 0. órára megyek akkor meg a 3/4 6-ossal megyek ami csuklós Mercedes, Ráadásul azon néha jó hogyha vagyunk 20-an, véleményem szerinte fel kéne cserélni a két járatot..MVK buszon 1-es és 1A-s busszal járok fel a suulihoz, azon a vonalon csak csuklós busz közlekedik, de annyian vannak rajta hogy hihetetlen. Olyan 7-re érek be a Búzára és 7óra és 7:30 között annyian szálnak fel a Búzán hogy levegõt venni is nehéz, intim szféra semmi mert elhajtod a fejed már ottvan meletted egybõl valaki. Ha 7:30 után indulok a Búzáról busszal akkor meg nem érek fel csengetésre(8:00)-ra a suliba😛 Ja meg ha a régi Ikarus jön... egy deka fûtés nincs rajta😄
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Miskolc-Szeged 4-6 óra MÁV-al!!!!!!!!!!!! ez FELHÁBORÍTÓ.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
olyan 16 éves koromig volt rá példa, de leszoktam róla.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
a buszozás jó alkalom a filózásra, nemde?
egyszerûen hátradõlök, és olyan kényelmes, az a monoton frekvencia úgy elringat... áhhh. belegondolok és álmos leszek 😄DD
Egyébként, a tömegközlekedés.... már 3 éve járok szimplán busszal, hát, fûtés rendben, de légkondi csak kevés buszon van, és ez nyáron nagyon nagyon zavaró, majdnem mindegyiken befér két ülés közé egy cselló, biztosítva a kényelmes utazást csellótokkal, sokszor nagyon hangosak, még fülhallgatóval is hiába hallgatom a max hangerõvel a zenét, akkor sem hallom rendesen, olyannyira "zörög" a busz...(ja csak buszokkal járok, de sokat) én még nem találkoztam különösebben koszos busszal, ez még a "normális" osztályba sorolható eddigi élményeim szerint, nem volt egy olyan busz se amire azt mondtam volna hogy "wáá de koszos, nem akarok felszállni" max olyan hogy "váá...de büdös.. miért ide ült elém.."de hát ez már AZ utas hibálya, és a tömegközlekedésé, mint hátrányáé, dehát, ezzel mindenhol lehet számolni,itt mo-n akkor hát az emberekkel van gond..
DFTBA ಠ_ಠ
Heti 5-6 alkalommal buszozok,már megszoktam de mégis felháborító a helyzet
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
néha a cigányok hátul zenét hallgatnak mobiltelefonon és ordítoznak, néha a vénasszonyok rinyálnak, és az emberek agresszíven bökdösik egymást, mindenki tolakszik (én is), dehát ez mindenhol így van. Viszont volt már, hogy szép lányok simultak hozzám a buszon, ezért végsõ soron imádom a tömegközlekedést <#idiota>#idiota>
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ಠ_ಠ
A tömegközlekedés célja: kiszámítható módon, idõben juttasson el komfortos utazási körülmények mellett az uticélodhoz úgy, hogy az ne kerüljön többe, mint amennyit hajlandó vagy fizetni azért, mintsem hogy más alternatívát vegyél igénybe.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Az ember kényszerbõl/hasznosságból tömegközlekedéssel utazik, de ettõl még megvan a véleménye a róla.Errõl szól a kérdés.
dixitque deus fiat lux