A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A heavy cost. I pay it gladly.
Egyik ismerõsöm ült ittas vezetésért mert elütött egy biciklist.Egyiknek sem lett baja ráadásul a rendõrök nem tudták eldönteni melyikük volt jobban bebszava,a sofõr vagy a biciklis.Végül ült egy kis ideig a sofõr a börtönben ahol arany élete volt mivel iszonyat durván jó munkásember volt és a böriben egybõl mûhelyvezetõvé tették.Szóval neki annyira nem is volt börtön a börtön.
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
N
N
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
pedig normális esetben legalább 10% kamuszavazatra kell számítani egyéb kérdéseknél
úgy tûnik, a börtönviselés olyan kérdés amit még poénból sem vállalnak magukra az emberek
Perpill 67-en töltötték ki az elsõ kérdést, 66-an a másodikat, így ez sanszosabb, mint hogy kihagyták volna.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
azt meg fõleg nem, hogy rokonom
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Nem.
Nem.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nem.
Nem.
Bár a mi falunkba élõ cigányság 70%-a vagy ült már börtönben vagy ülni fog vagy most is ott ül,személyesen egyiket sem ismerem,nem is érdekelnek.
Igen.
Nem.
Batyam. Volt egy kis felretett penze,tobbet akart belole csinalni...ilyenkor persze megjelenik par idiota haver,bele is vittek valami baromsagba es vegul valami penzugyekkel kapcsolatos csalasert 3 evet kapott.
Megtanulta a lecket,azota kulfoldon uj eletet kezdett. Tisztessegesen el,dolgozik,stb.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
de kitanulta a kosárfonást. szabadulás után a szülei haza fogadták, befejezte a sulit, amit félbe hagyott. még a börtönben megnõsült, most a családjával él és dolgozik. köszönésen kívül nem beszélünk, nem tudom, hogy milyen fogadtatása volt munkaadóknál, egyéb helyeken. azt tudom, hogy valmi rehabtiszt segítette õt eleinte.
Illetve az is érdekel, hogy hogyan álltok hozzá / a környezete hogy áll ahhoz az emberhez (munkaadók stb).
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
a nagyrésze zene
egy-két küzdõsportos meg néhány ismeretterjesztõs-elõadásos, meg néhány humor
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
sumerian records, rise records, meg még anno a riot oldalára hogy kapjak league of legends skint <#idiota>#idiota>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Real Madrid C.F. - ha volt meccs, vagy egyéb esemény akkor ránézek
jatekpartizan - FreddyD megérdemli, hogy a feliratkozója legyek, mert sok sok vicces percet okozott nekem
néha ha találok valami jó csatornát azt felveszem, meglesem a videókat...és pár nap múlva törlöm
Egeszen pontosan 128
Ebbol olyan 40-et kovetek napi rendszereseggel,a tobbit csak akkor nezem meg ha valami erdekesnek tunik a cim alapjan.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep