A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
anyai ágon a nagyszülõk még élnek, a dédszülõk már rég nem.
All hail the double x!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Igen,hivatalos szervnek szóltam,hogy nem találtam.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Nem.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A heavy cost. I pay it gladly.
Nem szóltam senkinek azóta is meg van, de nincs mibõl kilõni<#szomoru1>#szomoru1>
-Egy olyan ember szükségleteire gondolt, akit még csak nem is ismert és soha nem is fog látni.- "DERSZU UZALA" ☫ Zemdee bodáá Irán! ☫
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Igen szegény papát meg cseszegették,mert magasfeszültséget vezetett a portája köré és a cigányok be akartak mászni a portájára,valamelyiket megcsapta és rögtön szegény papó lett a hibás,pedig csak a portáját védte,õt nagyon sajnáltam és sajnálom is 😞
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Vagy Zalatnay...100 milliós sikkasztás..5év vagy mennyi böri?...
vagy a bácsika aki a portáját védte árammal...2 kerítésen másztk át..neki nem volt pénze...
de nem offolok..
visszaesõ garázda vagy valami ilyesmi.
fél évet volt bennt kb, de utána látszott rajta hogy megtörhetett ott bennt
igazából amíg az igazságszolgáltatás is "ha pénz van akkor minden van" alapon mûködik, nem sokba nézem (pl. éva rezesova milliárdos vagy ki a faszom, múltkor hallottam a tévében hogy csak pár hónap felfüggesztettért dolgoznak most az ügyvédei)
Több ismerõsöm is van (vendéglátós vagyok amióta dolgozom, szóval meglehetõsen sok embert ismerek). Az egyik piásan kinyírt egy anyát meg a lányát (nem tudom, hogy autóbaleset, vagy elütötte õket, vagy valami ilyesmi, a lényeg h autóval), ült érte ha jól tudom vagy 5-öt.. Egy másik még fiatalkorában egy spanjával kipakolt egy játéktermet, szintén 4 vagy 5 évet ült.. A harmadik gyilkosságban bûnrészességért szintén 5-öt, õk egy szolgálaton kívül rendõrt raktak össze szekusként a balcsin a 90-es évek elején, aki pechjükre belsõvérzéseibe belehalt a budin.. Szerintem biztos van még, csak nem tudok róla. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Mellesleg a börtön nagy részében csak cigányok vannak és alapból szivatnak ha fehér vagy,sajnos ez így mûködik.A srác magyar gyerek akirõl írtam és nem is egy majrés srác,de hát ott õk vannak fölényben.Megölik ha nem csinálja.
Belegondoltam én mit tennék ilyen helyzetben.....szerintem az elsõ napon rátámadnék egy csomó emberre,nem baj ha jól elpicsáznak de hátha bekerülök magánzárkába,elkülönítõbe mert lelkileg nem bírnám azt ami otbent van hiába nem vagyok egy elveszett lélek és nem vagyok az a tipikus áldozat típus.....bent más törvények vannak.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
mondjuk igazából akkor 10 börtönbõl 9et cigánybörtönnek kellene kinevezni
a maradékba meg mehetnének a heteroszexuális fehérek
Youtube
1:02:20-tol
Nem mai film de sokat szerintem nem valtoztak a dolgok...sot...
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ha szabad megkérdezni, hol ült, ahol ilyenek a körülmények? (Számomra picit nehéz ezt felfogni/elhinni, én azt gondoltam, hogy az ilyen inkább Amerikában jellemzõ.)
A heavy cost. I pay it gladly.
NA ez a szomorú valóság lesz nem mint az elõzõ ismerõsöm akinek fasza volt minden.
A koleszban volt egy srác aki ez a tipikusan idegbeteg problémás gyerek,aki csak viccbõl leüt egy sörösüveggel mikörben éjszaka mész haza.Én jóban voltam vele mert sok közös témánk volt,sport,játékok.Egész jókötésû gyerek volt.2évet töltött börtönben.Volt neki több ügye,fõleg verekedések de az i-re a pontot a hatóság elleni erõszak volt mikoris 2 rendõrt vert meg.Naszóval a srác idegbeteg és azt mondta nekem,ha jön a "lila köd" akkor egyszerûen nem tud magán uralkodni.A srác egy sportosabb testalkatú 185cm magas gyerek.Naszóval õ ült börtönben.Mesélte,hogy tele van cigánnyal és nem úszta meg a köcsögölést sem.Így mondta nekem:"Majdnem minden napos dolog volt,hogy cigányfasz van a számban,de igazából ez kellett a túléléshez és bizony vannak az életben olyan dolgok amik csak a börtön falain belül elfogadottak".Mesélte,hogy rendszeresen leszopatták a srácot,meg köcsögölték is.
A srác nem ez a lelkizõs típus.Egyszerûen "ez van"-al elintézte a dolgot.Van barátnõje jelenleg stb....problémás gyerek az biztos,de szerintem csak idõ kérdése,hogy visszajusson oda.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?