A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
"Azok az emberek, akik abban hisznek, hogy világot egy globális összeesküvés irányítja, még sohasem próbáltak meg irányítani vagy felügyelni egy legalább 10 f?s munkacsoportot."
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Általában 7 órám van, fos mind szinte... Utána haza, délután megh csak punnyadás senki semmit nem akar:CCC
Kedd meg szintén: 7 Óra és mind komoly óra, se 1 tesi se 1 rajz semmi ilyen :CCC
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
kicsit a határokat máshogy szabtam volna meg, 5 éve sem volt annyira nagy szó ha netezel...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elõször úgy 96-97 környékén láttam elõször, de 2003 decembere óta folyamatosan használom.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
szerinted a bölcsész az egy külön faj? vagy mirõl beszélsz? o.O
értelmezõ szótárat üsd fel.
2009 van most 2004ben végeztem az egyetemen 1999ben kezdtem elõtte középsuli 1995tõl általános-3év mert 6. osztály az 1992.
ennyi
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Itthon legalábbis tuti nem, 97-98 környékén indult be.
Elõtte max BBS-ezni tudtál, azt én is csináltam 😛 Élmény volt 4MB-os játékot egy éjszaka alatt leszedni :o
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ಠ_ಠ
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"