A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megerõltetõ lett volna a legértékesebb pontot beletenni, ugye? Mert lehet ám nemmel is válaszolni, hogy egyik napot sem utálom jobban a másiknál (az összes ellentéte). Jóformán 50%-kos lehetõséget kihagyott a szavazásból 😛
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
" A hétfõ mert akkor 7órám van " ... 😛 hehe.
amúgy nem utálom semelyiket, hétfõm a leghoszabb de én a 4:30kor való felkeléstõl számított 18:00ás hazaérkezésemig (közbe végig tanulok ugye iskola) megtalálom a szépet a dolgokban 😊
7óra? számold már ki mennyit vagyok így el 😛
u dont have to listen anybody else but me
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
+ vasárnap
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
De jó lesz májusban a dögmelegben a városban rohangálni egyik óráról a másikra, már alig várom -.-
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ಠ_ಠ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
DFTBA ಠ_ಠ
1. Kémia
2. Fizika
3. Matek
4. Nyelvtan
5. Földrajz
6. Történelem
7. Angol
ಠ_ಠ
A hét kezdete meg a vasárnap a hét kezdete elõtti nap
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
az a baj hogy hétközben jól elvagyok, a suliban, délután msn-en még haverkodok az osztálytársakkal... erre jön a hétvége és kizökkenek! és nemcsak a pihenésre gondolok. hanem a sok házira, tanulnivalóra, stb.
a vasárnap délután meg totál káosz baszki. vagy nagyon tanulok általában vagy halálra unom magam!