A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
csak az ujjaimon lévõket tudom! meg néha a bokám/gerincem/csuklóm ropok sportoláskor😄
valaki meg a nyakát szokta ropogtatni...na az a durva
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
amúgy szoktam gyakran ropogtatni az ujjaimat,többi testrészemet nem tudom.
\"Erről van szó!\"
Ale Alonso! poppe fan club™
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mi kell hozzá?
-Mûanyag üres 0,5l-es palack!
Hogyan csináljam?
-Palack a nyakad mögé! Jól összefogni! Hirtelen megrántod oldalra a nyakad, ekkor összenyomod a palackot...
Eredmény?
-Elszörnyedt barátok és sikítozó csajok! 😄
Ujjamat, nyakamat, hátamat, vállamat, bokám
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Egy haverom meg tudja ropogtatni a HÁTÁT is. Na az a szopás 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Mivel ha pl hegyezek egy ceruzát , akkor aztán ropog a csuklóm de nagyon 😄
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Micsoda kérdés.
A néha ropogtatom-ra tettem a jelölést,ami nem rendszeresen,de durván heti egyszer reflexbõl elõfordul. 😊)
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Valaki nekem egyszer azt mesélte (én nem értek ehhez), hogy az ízület folyadékban levõ kis buborékok elpukkadása ilyen hangos. Igaz -e? Nem tudom...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
sõt idegesít, ha más ropogtatja😄
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Álltalában hosszú gépelés után, ha elgémberednek az ujjaim.
Þór vígi þessi rúnar
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly