A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:D:D:D
Bátyám is ilyen, beül és csak akkor jön ki, ha elolvasta az újságot

FZoleee
Semmit, mert gyorsan végzek
Benny04
mobilon játszok :DD
én általában félóráig ülök a budin xD
kinyomom a sazrt aztán jáccok telón :D

Littlepig13
Változó, ezt - azt

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

DJKonya
Változó, ezt - azt

"semmit, koncentrálni kell" LOL

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

elitehun
Változó
cicai
zene

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

Shifter
Semmit, mert gyorsan végzek

ಠ_ಠ

tigeroo
Semmit, koncentrálni kell
de pár perc alatt végzek :D

maszturbálós... voltmár

Változó, ezt - azt

elitehun
Volt aszem
CopyKing92
lessz ien kérdésis hogy naponta hányszor csapodki?...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

cicai
közelnem, nem szabad teljesen kinyujtani mert több sérülést okozhat mint hasznot

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

:DD::D:D

kovacsgellert
Nem csak állítólag. Ez bizonyított tény.

nandorb
Néha ropogtatom.

De allitolag nem egesseges...

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

chhaya
Egy egy roppanást olykor énis produkálok, azzal nincs bajom, de ha valaki végigropogtatja szép sorban az összes ujját, attól libabõrös leszek.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

bulba
Ropog az magától is...

60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play

miért nem éled meg?
beteg vagy?
NÉha robogtatom az újjaim és olyankor a barátnõm ha észreveszi, akkor rácsap a kezemre:D

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

PJack
:D

Pain is inevitable. Suffering is optional.

MR ME
köszönjük az információt :DDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Nekem mindennapos dolog az ujjtördelés:D

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Benny04
néha szoktam <#wow3>
már kezdek leszokni róla..régebben állandóan tördeltem az ujjaimat :D
mostmár csak a nyakamat szoktam

VRSDM
nem ropogtatom, mert gecifaszság az egszé. szoval én nem szoktam, meg amugy reszeg is vagotyk , szabo roland (mo. legjobb montisa. ra lehet keresni batran) szoval nala vagyok es reszeg.

u dont have to listen anybody else but me

Shifter
valaki elöbb linkelt 1 "szart" amiben le van írva hogy nem tudják bizonyítani hogy az izületi fájdalmak vagy az egyéb izületi gondok kapcsolatban vannak-e a ropogtatással illetve 1 valamit mondtak hogy gyengébbek lesznek vagy valami hasonló nem olvastam végig csak átfutottam rajta

&#3232;_&#3232;

Én hallottam egy olyat hogy aki sokat ropogtatja az ujját annak remegni fog a keze...
Shifter
igazából nicns bizonyítva hogy ez most ártalmas avagy hasznos...

&#3232;_&#3232;

fery02
Elég gyakran az ujjaimat, amikor tudom mindig ropogtatom.
Hetente 1x am állítólag egészséges ropogtatni, de mivel nagy valószínûséggel úgyse élem meg az öregkort, nem zavar, hogy fájni fog a késõbbiekben.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Guilty01
ott a pont:D

You\'ll never walk alone!

Fõleg reggel amikor felkelsz és jól kinyújtózol. Engem felfrissít. :)
Adam II
Jaja a gerincemet szoktam mert érzem, hogy be vannak csípõdve (vagy mi) a csigolyáim és helyrepakolom õket. Tök jó érzés :D

Hát néha megesik hogy ropogtatom. Többnyire az ujjaim és a gerincemet reggelente...
mama 2
lol

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

:DASD:AS__Sf,-
bardocz
Én reggel nem nyújtózkodok,csak fekszek,és vakarom a faszomat:D
ropogtatom.

ááá annál csak az a fosabb, ha javában nyújtózkodok, erre haverom megnyomja a hasamat vagy az oldalamat. Olyankor oly szívesen arcon verném.
tommygear
szoktam rendszeresen
De imádok reggel nyújtózkodni :D
Azt utálom, amikor nyújtózkodok, és bejön valaki vagy megzavarnak, és akkor elcseszõdik a nyújtózkodás :D

bardocz
Hát én se nem ütök jól,se nem rúgok jól,és a mozgásom is szar,szóval...:D
Csak edzõ mondja mindig,hogy fogjuk meg a végét,és ne hagyjuk,hogy elkezdjen visszafele hajlani.
Kicsikiraly
rendszeresen ropogtatom, reggel nyújtózkodásnál kb mindenem átropog, ujjaimat rendszeresen ropogtatom. (japán masszázs szerint hasznos :)

DFTBA &#3232;_&#3232;

ha jól ütsz, rugalmasan, néhány centit alapból "visszarándul"
bardocz
De a végét meg kell fogni,hogy ne akarjon másik irányba is hajlani:)
bardocz
A nyakam hangosan ropog,nagyon hangosan.Ujjaim mind ropognak,nagylábujj is tud,csukló szintén,és elkezdett a jobb térdem is.Amikor úgy terhelem,hogy egy helyben állva, balra tolom el,akkor ropog olyanokat...De folyamatosan,egy nagy roppanásig.Medencém is ropog amikor emelem a lába,és úgy kinyújtom,tud a könyököm is.Csuklóim is széjjel vannak,és ropognak rendesen,meg fájnak is.Am érdekes,hogy a nyakam csak azóta ropog,amióta elkezdett fájni:D
a rendes fekvõöklös ütésnél nincsen gond, mert a könyökhajlat alapból befelé néz, csak az állóökölnél, ott ki kell nyújtani, mert a pattintásban van az erõ. Elvileg ha mindig Egyenesen befelé nézne a könyökhajlatom, nem roppanna ütéskor, de nehéz erre odafigyelni.
Rockynhooo
egyenes ütésnél muszáj teljesen kinyújtani a karod :)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rage47
ütésnél ne nyújtsd ki annyira a kezed, hogy roppanjon a könyököd:)
Ja, ami akaratlan ropogás, azaz inkább ilyen kattogás, de az folyamatos:
Ha a jobb combomat felemelem és leírok vele egy teljes kört, akkor amikor jön lefelé a lábam, nagyokat kattog a tövénél. Idegesítõ D:
nem szoktam az ujjaimat ropogtatni,inkább csak összekulcsolom és kicsit szorítva meghúzom. Akkor nem ropog, csak szimplán megmozdul kicsit az ízület.
Nyakam naponta egyszer-kétszer elég rendesen meg tudom roppantani, ha oldalra hajtom a fejem. Ha oldalirányba nyújtózkodok, kicsit a gerincemet is meg tudom.
Meg edzésen idegesítõ, de elsõ egyenes ütésemnél mindig megroppan a könyökhajlatomnál. Néha fáj is reggelente