A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bátyám is ilyen, beül és csak akkor jön ki, ha elolvasta az újságot
én általában félóráig ülök a budin xD
kinyomom a sazrt aztán jáccok telón :D
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
"semmit, koncentrálni kell" LOL
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
De allitolag nem egesseges...
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
beteg vagy?
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Visca el Barca! Visca Catalunya!
már kezdek leszokni róla..régebben állandóan tördeltem az ujjaimat :D
mostmár csak a nyakamat szoktam
u dont have to listen anybody else but me
ಠ_ಠ
Hetente 1x am állítólag egészséges ropogtatni, de mivel nagy valószínûséggel úgyse élem meg az öregkort, nem zavar, hogy fájni fog a késõbbiekben.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Azt utálom, amikor nyújtózkodok, és bejön valaki vagy megzavarnak, és akkor elcseszõdik a nyújtózkodás :D
Csak edzõ mondja mindig,hogy fogjuk meg a végét,és ne hagyjuk,hogy elkezdjen visszafele hajlani.
DFTBA ಠ_ಠ
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ha a jobb combomat felemelem és leírok vele egy teljes kört, akkor amikor jön lefelé a lábam, nagyokat kattog a tövénél. Idegesítõ D:
Nyakam naponta egyszer-kétszer elég rendesen meg tudom roppantani, ha oldalra hajtom a fejem. Ha oldalirányba nyújtózkodok, kicsit a gerincemet is meg tudom.
Meg edzésen idegesítõ, de elsõ egyenes ütésemnél mindig megroppan a könyökhajlatomnál. Néha fáj is reggelente