A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neha maguktol, de szandekosan nem csinalom...
http://gaborszantai.co.uk/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nem is ropog! Ez az 1ik! De elméletben öregkoromra akkor kecyre fog fájni! Nem?
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
pred
Szóval mielõbb el kell kezdeni a felvilágosítást, merthát a gyerekek odakapcsolnak különbözõ csatornákra, döntenek egyet, hogy próbáljuk ki... aztán meg tudniuk kell, hogy hogyan is kéne, ha már ilyen hülyék:D
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
ಠ_ಠ
amúgy ha csaj "kefél" csajjal az tök fasza :D de amint férfi kefél férfivel azt már mindenki elítéli és undorítónak tartja :D (vagy csak ez az én nézetem?)
ಠ_ಠ
Vajon a mai 13-16 éves korosztály hány százalékának vette el a szüzességét egy tárgy?
azt már tudom, hogy egy kutatás azt hozta ki eredményül, hogy a lányok 20%-a a barátnõjével próbálja ki elõször a dolgot
Shift3r: tálca, rózsára h ülsz már rá ? :D
ಠ_ಠ
másrészt meg ez egy fasz. 12 évesen már javában mindenki recskázott az én korosztályomból :D
aztán olyan válaszok jöttek hogy minek kukkolod a lányod?
ಠ_ಠ
Asus k53SV~~~i5-2410, Geforce gt540M,4GB DDR3 1333mhz, win8.1 64 bit
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
hererák 16-30 között a gyakori, mellrák bármikor lehet.
TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!
Elõször a nõ simogatta a melleit 10 percig, aztán jött a felvétel a fasziról, aki felhajtotta a farkát, aztán 10 percen keresztül a zsákját tapogatta.
Tetszett az osztálynak.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
bár sztem a gyerekek nagy része azért már tisztában van dolgokkal ilyen korban
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...