A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Errõl van szó!\"
Visca el Barca! Visca Catalunya!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Sokáig vacilláltam, hogy melyiket nyomjam! Mobilon játszok? Vagy egyéb! Végül utóbbi nyert, mert én a WC-n rendszerint PSP-zek! :)
Van mikor már beszólnak, h.:
-"Mit tudsz 1,5óráig a mosdóban csinálni? Vered a fark@d?"
-"Nem apa! Épp a perzsa hordákat mészárlom, az istenek parancsára!"
-"Ja jó!" xD
You\'ll never walk alone!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
#29022(Fbn Lx): igen, bár fizikailag nem tudom mennyit árt, de lelkileg hamarosan végleg kikészít...ráadásul élni se élek valami egészséges módon.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
van úgy, hogy már rég végeztem a szarással, de még mindig ott ülök a wc-n, mert annyira belemerülök az olvasásba. :)
:3
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ale Alonso! poppe fan club™
Ale Alonso! poppe fan club™
Annyi idõ alatt megszárad a seggén a szar :D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én ha bemegyek "szarni" kinyomom de órákat eltudok idõzni a szar fölött és ki is töltöm azt a csekély idõszakot néha ezzel néha azzal =D
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mostanában meg húgom pont akkorra idõzíti a nagy dolgot mikor én hazasétálok a busz megállóból ami tõlünk 100M-re van és mindig akkor ül be mikor én is mennék WC-re.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"