A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Eddig még nem próbáltam és nem is fogom amíg van barátnõm, ha nem lesz(remélem nem lesz ilyen) akkor kipróbálom😄
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
elítélem amúgy. mármint egy nõ ne legyen már ekkore ....va, ellenben ha nekem nem sikerül egy éjszaka senkit kapásra bírni akkor meg baszom a számat hogy " ménem ....ik má le " 😄
rövidre zárva, ez a lányokra vonatkozikinkább, õket szokták lenézni emiatt, de bezzeg egy fiú végigmehet a fél falun? szóval ez picit igazságtalan. amúgy meg szerintem mindenki élje ki magát amíg független, és ne akkor faroljon félre amikor már van valakije.
u dont have to listen anybody else but me
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
mikor még nem volt csajom akkor rendszeresen csináltam 😄
ಠ_ಠ
Rendszeresen sztem nem "normális".
Viszont ha az ember szingli, akkor néha miért is ne?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Szakadó hóesésben jöttem haza kátyúkkal tarkított úton.
Szeretem az izgalmakat ^^
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Mások azt tesznek, amit csak akarnak.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
http://gaborszantai.co.uk/
Ale Alonso! poppe fan club™
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
- de ilyen választ nem látok, csak baromságokat válaszlehetõségként.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Zavarna, ha Vegasról aktfotók jelennének meg egy férfimagazinban?
Egyáltalán nem zavarna, sõt örülnék, ha büszkélkedhetnék vele!
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Az én barátnõmre senki ne csorgassa a nyálát (vagy egyéb testnedveit), csak nekem mutassa meg magát.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
semmivel nem jobb, mint barmely tucatugynokseg fotoja, azert CKM/FHM/Playboy vonalon ennel joval igenyesebbeket szoktak csinalni..