A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SötétBarom
Valószínûleg, de a kurvázást nem egyéjszakás kalandnak hívják -.-

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

clio1616v
nem 😉

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
igen 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

somdav95
szerintem harmadát akart írni 😊

DJKonya
Alapvetõen nem az én mûfajom, de azért belemennék.

Eddig még nem próbáltam és nem is fogom amíg van barátnõm, ha nem lesz(remélem nem lesz ilyen) akkor kipróbálom😄

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

zsutyesz
a harmadik fele? <#confused>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

clio1616v
A harmadik fele meg nem tud róla...

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

0Fritz0
Felesleges, úgyis a fél ország félredug... az ország másik felével. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

VRSDM
hogymondjam...
elítélem amúgy. mármint egy nõ ne legyen már ekkore ....va, ellenben ha nekem nem sikerül egy éjszaka senkit kapásra bírni akkor meg baszom a számat hogy " ménem ....ik má le " 😄

rövidre zárva, ez a lányokra vonatkozikinkább, õket szokták lenézni emiatt, de bezzeg egy fiú végigmehet a fél falun? szóval ez picit igazságtalan. amúgy meg szerintem mindenki élje ki magát amíg független, és ne akkor faroljon félre amikor már van valakije.

u dont have to listen anybody else but me

CopyKing92
hát ezt elítélem😄 ki tuggya milyen a luka lehet szétvan bszva 3000 ezer csávótól 😄 ...

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Rockynhooo
jah ez igaz, nekem is volt egy csaj akivel 3szor is kavartam és a 3. után megkérdezte h akkor most mi együtt vagyunk ? 😄 azóta se hajtottam rá xd

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

elitehun
Egyet értek jó dolog 😄
SötétBarom
Egy nagyon jó dolog, egyetlen aranyszabálya, hogy mindenképp tisztázni kell a játékszabályokat. Nekem volt többször is olyan "csajom", akivel több hónapig hetente-kéthetente összejártunk. Kötetlen és fun 😊

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

kovacsgellert

Picar77

()() (^^)

Shifter
Szerintem jó dolog, én szeretem.

mikor még nem volt csajom akkor rendszeresen csináltam 😄

&#3232;_&#3232;

Egyéb:
Rendszeresen sztem nem "normális".
Viszont ha az ember szingli, akkor néha miért is ne?

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"

Rockynhooo
lassan egy éve nincs b.nõm , inkább az egy éjjszakás kavarásokat szeretem, bár lehet idõszerü lenne összeállni vki normális lánnyal.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Szerintem jó dolog, én szeretem.

NEOreg3
velem ez nem fog elõfordulni, az meg nem érdekel ki csinálja

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

clio1616v
Jó dolog, tegnap is volt egy érdekes kalandom éjszaka.

Szakadó hóesésben jöttem haza kátyúkkal tarkított úton.

Szeretem az izgalmakat ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

bogyoka
Én nem csinálom, de mások tegyék, ha kedvük van rá.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Molnibalage
Egyszer volt egy "kétéjszakás" kalandom. Nem mondom, hogy rossz lett volna. Nem tipikus, de ha két kulturált ember csinálja akkor nem látom be, hogy hol a gond. Nem a sötét középkorban élünk (bár néha úgy tûnik...).

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

BEAST
Én nem csinálom, de mások tegyék, ha kedvük van rá.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

chhaya
Nem csinálom, se múlt, se jelen, se jövõ idõben.
Mások azt tesznek, amit csak akarnak.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Motoroj
Alapvetõen teljesen elítélem, de azért belemennék.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Szerintem jó dolog, én szeretem. + Alapvetõen nem az én mûfajom, de azért belemennék.

http://gaborszantai.co.uk/

BB7
Én még nem csinálom, de mások tegyék, ha kedvük van rá.
zsutyesz
Régebben még belementem ilyesmibe, ma már jobban meggondolnám.

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Nem zavarna, mert nem áll fent a veszély, hogy ilyen történne😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

clio1616v
Ami neki jó az nekem is.

- de ilyen választ nem látok, csak baromságokat válaszlehetõségként.

Scottt
Egyáltalán nem zavarna, sõt örülnék, ha büszkélkedhetnék vele!

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Ezesetben: ide a bukszád bazmeg !! <#idiota>

De kár, most éppen linket akartam kérni, mert úgy emlékszem aranyos volt 😄

tudtam hogy szeretsz <#szeret><#love11><#puszi><#puszis>

REPS0L
Akkor máshogy:
Zavarna, ha Vegasról aktfotók jelennének meg egy férfimagazinban?

Egyáltalán nem zavarna, sõt örülnék, ha büszkélkedhetnék vele!

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Picar77
Ha elég sok pénzrõl van szó és õ is vállalja, akkor én is beleegyeznék.

()() (^^)

oliwwer
,,Semmiképpen sem engedném, ne mutogassa magát másnak, csak nekem!"

Az én barátnõmre senki ne csorgassa a nyálát (vagy egyéb testnedveit), csak nekem mutassa meg magát.
CopyKing92
aktfotók 16 évesröl? 😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

LordVenom
Ne tévesszenek meg a képek...szinte mindent diplomatikusan intézek. <#idiota>

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

bardocz
Mutass már egy képet,ami szerinted is jó,mert tõled még csak fikázást hallottam.
LordVenom
Én a fotózáshoz nem értek. Több száz fotó készült róla aznap,mindet Nánási Pali készítette.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

predator1982
nincs barátnõm....😄DDD

pred

DJ RX7
_:SDA_:SDA_:ASD_A:SD😄DDSadsa

:3

DJ RX7
Nincs barátnõm, és nem tudom magam a szituációba képzelni.

-.-

:3

nem kell besertodni, de a baratnod jobb, mint a foto, ami keszult rola - en is amator vagyok, kezdo, de ezt meg en sem mertem volna felvallani...
semmivel nem jobb, mint barmely tucatugynokseg fotoja, azert CKM/FHM/Playboy vonalon ennel joval igenyesebbeket szoktak csinalni..

http://gaborszantai.co.uk/

FZoleee
mármint beléd kötni