A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Heroes never die. They just reload.\"
amiket én veszek, általában nem magyar termékek, mert itthon nem gyártják, bár a monitorom magyar 😊)
aminél figyelek, hogy magyar legyen az a bor
ha már magyar vagyok magyar bort iszom, nem franciát vagy spanyolt
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Ha lehet^^
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Addig meg marad a 4. opció, csak úgy nemzetgazdaságilag.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A "Teljesen mindegy, az ár és/vagy a minõség számít" elég rossz megközelítés, nemzetgazdasági szempontból is, márpedig itt láthatóan az dominál. El lehet rajta gondolkodni.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Nemleszarom? Amúgy amire már az van ráírva, hogy magyar, az se mindig magyar! -.- Ennyit errõl! Meg ma már mindenre mi van ráírva? EU...Hát B+! 😄
Mûszaki dolgokból meg inkább elvbõl kerülöm a magyart! :S
(gondolom fõleg kajáról van szó, nem mûszaki cikkrõl v ruházatról)
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Nekem teljesen mind1 csak az a lényeg hogy ne legyen benne olyan sok mérgezõ anyag,mert már manapság szinte mindenben van,tehát most teljesen mind1,hogy magyar-e vagy külföldi,az a lényeg hogy viszonylag jó legyen😉
Visca el Barca! Visca Catalunya!
http://gaborszantai.co.uk/
(majd ha haza érek majd elmondok pár dolgot)
ಠ_ಠ
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám őket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
😄
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
eszt nemértem.<#pardon1>#pardon1>
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Egyéb.
nekem ez a tökéletes válasz erre: Alapvetõen nem az én mûfajom, de azért belemegyek
pred
Részemrõl második.
Akik elsõre nyomtak azok KOCKÁK és felvágnak😄DD
/csak_viccel
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
amúgy mi az h kedvük van rá? nem inkább HOZZÁ? (esetleg)
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
A mostani postod sem értem...
Ha te nem csinálod, akkor hogy fér bele néha?
Az elõzõt meg arra kérdeztem miért nem mindegy, hogy más kivel csinálja?
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
De nem mindegy kivel 😊
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM