A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lullaby
Nagyon ritkán, csak ha tényleg van mit hozzászólnom.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

chhaya
Nem túl sokat, nem is minden nap, ahogy jön.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

LordVenom

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

bogyoka
Minimum naponta párat, de néha többet is.
Fõleg, ha egy játékban elakadok:DD

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Minimum naponta párat, de néha többet is

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Naponta postolok, mégpedig jó sokat...
Shifter
Minimum naponta párat, de néha többet is.

ಠ_ಠ

Mersant
nekem is van kertem, lehet lattam :D

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

REPS0L
Naponta postolok, mégpedig jó sokat

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Picar77
Naponta postolok, mégpedig jó sokat.

()() (^^)

BaliBoy
Minimum naponta párat, de néha többet is. és a Nem túl sokat, nem is minden nap, ahogy jön. között valahol.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

zsutyesz

Ale Alonso! poppe fan club™

Én inkább azt eszem, amit a kertben termesztünk :)
(Akkora paradicsomot sem láttál még :D)

Mersant
ha szezonban veszel zoldsegesnel zoldseget, gyumolcsot az sokkal jobb minosegu mint amit a tescoban osszevasarolsz. azon meg nem kell csodalkozni hogy telen szar es draga a paradicsom stb.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Shifter
a másik meg hogy a magyar termét úgy lehet drágább miközben a minõsége ugyan olyan szar mint a délrõl hozott gyümölcsöké (gyümölcs csak példa)

ಠ_ಠ

predator1982
miért ne tennénk? ha a kormány nem engedné be a sok multit, meg nem adnának el mindent, csakhogy a saját zsebüket tömjék, nem lenne itt semmi gond, gondolkozzál már el egy kicsit...

pred

HöfEE
Hát ez az állás elég szomorú. Az a 60% meg szóvá ne merje tenni miért ilyen szar az ország gazdasága és, hogy miért tüntetnek sokszor a magyar gazdág és termelõk.

BB7
Akartam kérdezni! Ki az a "+bónusz"-os kérdésméker? :D
+bónusz ... lál
Nem érdeke a nyomorék kormánynak. Nekik zsebbe kell pénz. ;)

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Az lenne jó, ha minden IGAZI magyar termék kapna egy vádjegyet és megfelelõ mennyiségû védjegy összegyûjtése esetén jóvá lehetne írni az adót. Mindenki jól jár.
De legalább a név meg van! Folyamatosan építik le, támadják a magyar gazdaságot, hogy felvevõ piacot csináljanak belõlünk.
Hogy mi van???? Mauritiuson??? Pick szalámi??? Nem magyarnál??
Aquir
fõleg amit nem is Gyõrben gyártanak :( de azért finomak :)

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Nem tudom, de én a Gyõri Édes termékekkel jól elvagyok:D
predator1982
Teljesen mindegy, az ár és/vagy a minõség számít

pred

nandorb
Tartózkodom a magyar termékektõl

Minosegtelen a Szerbiai sokkal jobb csoki,keksz,hus tej,sajt meg egyebb termekekben

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Shifter
igazi szögedi szalámi ISTENI

ಠ_ಠ

NEOreg3
minõség mindenek felett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

elitehun
Mármint Pick szalámit :D
elitehun
A magyar termékekre gondolsz? Mert ha igen akkor elmondanám hogy a bor, porcelán, paprika, de még a szalámi is világhírû. Egyszer pl a tanárom mondta hogy amikor volt Mauritius-on akkor még ott is látott pik szalámit
banok
nem

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

RIZLA
szomoru, amit látok ...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

elitehun

somdav95
Nem nagyon érdekel...

pAtOcA

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

Littlepig13
Ha minõségük azonos akkor magyar terméket választok inkább

bár ritka h olyan "JÓ" minõségû lenne^^

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Nem izgat

kovacsgellert

nemtom, ájdonker
VRSDM
ha a minõség egyezik akkor...
ételben árat nem nézünk (nézünk de nem az az elsõdleges)
mármint anyukám nevében beszélek ugye.
elvégre az vagy amit megeszel. ha valami feltûnõen olcsó akkor az valószínüleg szar is. persze nem is a legdrágabbakat vásároljuk, az aranyközépút az ideális, és ha valami magyar termék akkor abból inkább veszünk ha a minõségében egyezik.

u dont have to listen anybody else but me

Szabi84
Ha a minõség egyezik akkor egyértelmû, hogy magyart ez legfõképpen az élelmiszerekre vonatkozik. Véleményem szerint sokat nyomna a gazdaságon, ha mindenki hazai cuccot vásárolna ha lehetséges. Persze ha a magyar minõsége rosszabb akkor pénzkidobás, próbáljanak meg minél minõségibb terméket gyártani. Az a probléma hogy az állam nem támogatja a hazai árukat.

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Ha minõségük azonos akkor magyar terméket választok inkább
Csodálkozom, hogy ilyen hamar bekerült a 2. kérdésem:D Azért szerintem elég szar, hogy ennyien így gondolkodnak. Én mondjuk kiadom azt a 200 forint pluszt a magyar termékért.
"Élelmiszer, gép, program, könyv,stb. mindenféle áru. És csak a termék, a bolt és környezet nem számít. Hogy viszonyulsz hazánk áruihoz?"<Minden termékre értettem.
CopyKing92
tartozkodom magyar termék mindig szar :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

z99999
könyvnél általában kritikákra hagyatkozom, és akár magyar akár nem, én megveszem, élelmiszernél viszont a lényeg a minõségen van.
programokat meg nem veszek, csak néhányat, de nem is hiszem hogy kapnék magyar munkát itt

Pszt.

DJ RX7

TV-m Samsung (Made in Hungary) 2 éves és megy szétfele (a képernyõ egyik oldalán piros folt jelent meg és igaz lassan de növekszik) és a fekete fajtából, igaz nem LCD.
Magyar Nokia telefonjaink még úgy ahogy bírják, bár a 6230 már meglehetõsen haldoklik kb. 4-5 éves.

:3

Nem vagyok rá büszke , de soha se nézem hogy magyar vagy nem magyar..
De az én megfigyelésem alapján a magyar drágább mint a külföldi szr

Csuhai G
Ha minõségük azonos akkor magyar terméket választok inkább.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

broman191
Teljesen mindegy, az ár és a minõség számít. :)

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

clio1616v
Az a lényeg hogy elégedett legyek vele, nem érdekel mennyibe kerül ki csinálja, csak az hogy legyen MOST.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)