A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Fõleg, ha egy játékban elakadok:DD
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Visca el Barca! Visca Catalunya!
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
(Akkora paradicsomot sem láttál még :D)
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
ಠ_ಠ
pred
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Minosegtelen a Szerbiai sokkal jobb csoki,keksz,hus tej,sajt meg egyebb termekekben
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
bár ritka h olyan "JÓ" minõségû lenne^^
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
ételben árat nem nézünk (nézünk de nem az az elsõdleges)
mármint anyukám nevében beszélek ugye.
elvégre az vagy amit megeszel. ha valami feltûnõen olcsó akkor az valószínüleg szar is. persze nem is a legdrágabbakat vásároljuk, az aranyközépút az ideális, és ha valami magyar termék akkor abból inkább veszünk ha a minõségében egyezik.
u dont have to listen anybody else but me
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Csodálkozom, hogy ilyen hamar bekerült a 2. kérdésem:D Azért szerintem elég szar, hogy ennyien így gondolkodnak. Én mondjuk kiadom azt a 200 forint pluszt a magyar termékért.
"Élelmiszer, gép, program, könyv,stb. mindenféle áru. És csak a termék, a bolt és környezet nem számít. Hogy viszonyulsz hazánk áruihoz?"<Minden termékre értettem.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
programokat meg nem veszek, csak néhányat, de nem is hiszem hogy kapnék magyar munkát itt
Pszt.
TV-m Samsung (Made in Hungary) 2 éves és megy szétfele (a képernyõ egyik oldalán piros folt jelent meg és igaz lassan de növekszik) és a fekete fajtából, igaz nem LCD.
Magyar Nokia telefonjaink még úgy ahogy bírják, bár a 6230 már meglehetõsen haldoklik kb. 4-5 éves.
:3
Nem vagyok rá büszke , de soha se nézem hogy magyar vagy nem magyar..
De az én megfigyelésem alapján a magyar drágább mint a külföldi szr
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)