A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
abszólút lehetséges, max a fiú meg akarja dugni a lányt (álltalában) de sztem minden egészséges férfi ember meg akar dugni minden normálisan kinézõ lányt, am errõl már topik is volt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MerlinW
Hidd el, vagy õ vagy te tukná a másikat, ha hagyná:) Vagy már megvolt..:)

[merlinw.org]

Abszolút lehetséges, semmi akadálya

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Kizárt dolog, mert nem tudom

poppe
nemcsak

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

Molnibalage
Éppen jövõ héten találkozom a kedves hölgy barátommal. Volt egyetemi évfolyamtársam.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

poppe
nem csak lehetséges, hanem létezik is

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™

bogyoka
Abszolút lehetséges, semmi akadálya.

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

Picar77
Abszolút lehetséges, semmi akadálya
sok lány barátom van illetve csak az van XD

()() (^^)

Nagy tudatlanságra, vagy befásultságra utal ha valaki az 1. opcióra szavaz. Alapból az hogy "létezik". Nekem sok "lány" barátom van, emellett van barátnõm is. Volt már errõl topic is, sok monitorfejû persze ott is tette az agyát

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Rockynhooo
nem tudom... nekem volt lány barátom úgy,hogy nem hajtottunk egymásra de bármikor mondta vna megdugtam vna <#idiota>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Az eddigi tapasztalataim és a saját véleményem alapján 2 esetben lehetséges:
- egyikük sem vonzó egyáltalán a másik számára (ez esetben viszont valószínûtlen, hogy egyáltalán összeismerkednek)
- már volt köztük valami, de kihûlt az érzelem (ez esetben viszont valószínûtlen, hogy továbbra is keresik egymás társaságát)

Nekem olyan volt, hogy egy nagyon jó barátság az elsõ esetbõl átment plátóiba (az én részemrõl), onnan pedig átment a második, zárójeles esetbe. Azóta kb egyszer találkoztam vele, de nem is érdekel.

clio1616v
Lánytesóm a barátom.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

wordsworth
2. oh yess :D

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nemtom, naponta 1 és százezer között.
Ha jön, akkor jön...

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

nandorb
Minimum naponta párat, de néha többet is.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

NEOreg3
általában sokat, szem elõtt tartva, hogy mennyiség a minõség felett

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

változó,de nem szoktam sokat.

kovacsgellert

pyrohun
gratulálok :) miért kötekszel, ha nincs is igazad?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Benny04
naponta, sokat

VRSDM
akkor mi ha nem az te gyáááá :C

post = postázni. elküldeni . vagyis mit tudsz elküldeni? amit leírsz, az meg mi? egy hozzászólás magyaruúltosan.

vagyis "mennyi hsz-t írsz" ... :|

sátáp.

u dont have to listen anybody else but me

z99999
ahogy jön, de általában minden nap bepostolok vmit

Pszt.

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Narxis
Naponta postolok, mégpedig jó sokat, hogy minél több ember vérnyomását állítsam be egy magasabb szintre.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

DJKonya
Változó.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

milk4
Nem túl sokat, nem is minden nap, ahogy jön.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

CopyKing92
huhúúú jo sokat és idegessitõen sokat :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Scottt
Ha olyan a téma,hogy aktívan hozzá tudok szólni akkor igen^^(Egy másik fórumon többszöris összejött a napi 100^^)

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

FZoleee
Naponta postolok, mégpedig jó sokat.
birdo
Nem túl sokat, nem is minden nap, ahogy jön...amennyit az idõm engedi , azaz pihenésképpen el tudok szabadulni az adófórumról

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Zetorg
én már nem értek semmit...

bogyoka
Nem jártunk oda szerintem, bár játszottam a Ték topicban:DDD

Wááá most látom, hogy Te vagy a Zetorg:DD

Zetorg
talán a téktpoigba jártunk együtt régen <#gonosz1>

tugyiti
Zetorg
ismersz? :|
mennyire? :P

Dick Riddick
Nem túl sokat, nem is minden nap, ahogy jön.

\"Heroes never die. They just reload.\"

bogyoka
Hehe, téged ismerlek, de Te nem, és nem írok sokmindent, csak keveset <#mf2>

bogyoka
Ezt honnan tudod:DD

Zetorg
szerintem ha sokat írsz, akkor sok kommented van, ha nem akkor meg kevés :D

tugyiti
Nah postkirálynõ tudjuk hogy te vagy a nyerõ :DDDDDDD
bogyoka
Itt nem a hozzászólásszám a lényeg, nem azt kérdezték:D hanem, hogy beírsz sokat, vagy nem stb.:DD Olvasdd már el a válaszokat amik vannak:D

VRSDM
nemtudom, el kéne osztani az összes hsz-emmel az itt lévõ napokat.

de idén (legutobbi) nyáron csináltam egy felmérést, hogy a sulivégtõl a sulikezdetig mennyi hsz-em volt. és most nem otthonról vagyok így meg nem mondom hogy pontosan mennyi, de 4000 körüli. mivel a nyár 90nap szóval kb. 44 hsz/nap az átlagom.

u dont have to listen anybody else but me

DJ Skyline
nem tudom, vasárnap és hétfõn pl egy kommentet sem írtam, valamikor csak pár komment egy nap, valamikor meg a fél napomat az sg-n töltöm. mikor hogy érek rá, mennyire van kedvem, mennyire van téma. a hármasra nyomtam, de az sem teljesen igaz rám.

MR ME
naponta, jó sokat, kivéve amikor nem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

clio1616v
Csak amikor jólesik.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

BB7
Amennyi jön! Van mondjuk, mikor hangulat miatt 1postom sincs! :/