A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
[merlinw.org]
Visca el Barca! Visca Catalunya!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
sok lány barátom van illetve csak az van XD
()() (^^)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
- egyikük sem vonzó egyáltalán a másik számára (ez esetben viszont valószínûtlen, hogy egyáltalán összeismerkednek)
- már volt köztük valami, de kihûlt az érzelem (ez esetben viszont valószínûtlen, hogy továbbra is keresik egymás társaságát)
Nekem olyan volt, hogy egy nagyon jó barátság az elsõ esetbõl átment plátóiba (az én részemrõl), onnan pedig átment a második, zárójeles esetbe. Azóta kb egyszer találkoztam vele, de nem is érdekel.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
post = postázni. elküldeni . vagyis mit tudsz elküldeni? amit leírsz, az meg mi? egy hozzászólás magyaruúltosan.
vagyis "mennyi hsz-t írsz" ... :|
sátáp.
u dont have to listen anybody else but me
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Ha olyan a téma,hogy aktívan hozzá tudok szólni akkor igen^^(Egy másik fórumon többszöris összejött a napi 100^^)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Wááá most látom, hogy Te vagy a Zetorg:DD
\"Heroes never die. They just reload.\"
de idén (legutobbi) nyáron csináltam egy felmérést, hogy a sulivégtõl a sulikezdetig mennyi hsz-em volt. és most nem otthonról vagyok így meg nem mondom hogy pontosan mennyi, de 4000 körüli. mivel a nyár 90nap szóval kb. 44 hsz/nap az átlagom.
u dont have to listen anybody else but me
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Amennyi jön! Van mondjuk, mikor hangulat miatt 1postom sincs! :/