A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-1.5 perc 😉
Kivéve, ha mindketten komoly kapcsolatba vannak
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A haver.... az más
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Habár, nagyon kivételes estek biztos vannak.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
nekem is van 2-3 de azért összejönnék velük😄
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
nem feltétlenül
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
akik az elsõre szavaztak, azok pedig folyton dugni akarnak, ennyi...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ezt szerintem te érted, de az itteni gyerekeknek (a szavazás állása is azt igazolja, hogy sokan vannak) ezt hiába magyaráznám.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
de ha a másik egyébként bejön...és megvan az egy hullámhossz...akkor megfordul az ember fejében,h pont ilyen ember lenne jó neki párként is...
mert nekem is vannak fiú barátaim
de tapasztalatból azt tudom mondani,h tartósan csak akkor mûködik,ha szexuálisan nem vonzódunk egymáshoz és megvan ehhez mellé mindaz amit te is leírtál
Amúgy ide passzol egy vicc.
- Mi a szebb a nõi nemnél?
- A nõi igen. <#vigyor0>#vigyor0>
pl. barátok feleségei, kollégák
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Férfi és nõ között olyan baráti kapcsolat alakulhat ki az alapjaiban más gondolkozás miatt ami azonos nemûek között soha.
Nem azt kell nézni, hogy a másik nõ vagy férfi.
Na, de ez már olyan szint amihez a legtöbb felnõtt se nõ föl.
egyébként leghobb barátok vaunk😄
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
peldaul a szemelyes legjobb barataim baratnoivel tobbel is nagyon jo barati viszonyba kerultem, sokmindent veluk beszeltem meg, es sosem akartam megdugni oket mert szinte a testvereimnek mondhato barataim baratnoi, igy nem is neztem soha ugy rajuk, mint csajra. persze vannak olyan gerinctelen emberek, akik meg a sajat barataik csajaira is rahajtanak, de hat azok nem is emberek. mi nem ilyenek vagyunk.
masreszrol viszont a csajjal akivel most egyutt vagyok sokaig csak baratok voltunk, de aztan rajottunk hogy mi ennel sokkal tobbet akarunk egymastol es nem bantuk meg hogy osszejottunk 😊
respect to the man in the ice cream van
és akkor tuti nincs semmi ami bekavar
Nekem most is van egy olyan még gyerekkori lány barátom, akivel naponta találkozok, beszélgetünk, elpanaszoljuk egymás problémáit, próbálunk segíteni egymáson, mindent tudunk egymásról és én is és õ is kapcsolatban van. Sõt, még a barátnõmmel egy osztályba járnak és a legjobb barátnõk. Régebben gondolkodtam azon hogy jó lenne egy gruppen de mára már elvetettem az ötletet.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ಠ_ಠ
De most van😊
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
én meg csak barátságból smárolok az egyik "barát"nõmmel😄
Ha mindkét fél felnõtt már akkor "Abszolút lehetséges, semmi akadálya". Sõt egy Férfi - Nõ barátság sokkal többet ér, mint az azonos nemûek közötti, hiszen egy ellenkezõ nemû baráttól olyan támogatást kaphatsz amit senki mástól.
Egy ellenkezõnemû baráttal olyanban is õszinte lehetsz amiben senki mással se.
És lehetne még sorolni.
(nekem hasonlóan lett csajom)
ಠ_ಠ
Az eredményen látszik, hogy az SG-n sok a fiatal éretlen gyerek.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
ez így van...
hát kb 1-2 hónapig vagy fél évig "kerülgetjük" egymást aztán a végén az lesz hogy na akkor most mit akarunk?
ಠ_ಠ
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
késõbb azonban mindenképpen a szex játszik be, ha másképp nem, akkor a fiú részérõl elképzelve 😊
bár baromságokat beszélek
én a kolléganõimmel mindig joban voltam, és eszembe sem jutott lefeküdni velük, sõt még csak nem is fantáziáltam errõl
ergo, tényleg létezik barátság
csak ez a fiú-lány szóhasználat megvezetett
Mondjuk nekem van egy pár , de azokat úgy meghúznám mint a szart<#idiota>#idiota>