A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ChuckyHUN
Kizárt dolog, idõvel az egyik fél mindig többet akar majd, mint barátság.
1-1.5 perc 😉
Kivéve, ha mindketten komoly kapcsolatba vannak

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

birdo

A haver.... az más

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Guilty01
kizárt

You\'ll never walk alone!

kovacsgellert

Habár, nagyon kivételes estek biztos vannak.

milk4

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

DJKonya
Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

John Cena
nekem is van 2-3 de azért összejönnék velük😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Teljes egészében igazad van.Egyet értek veled.<#nyes>

z99999

Pszt.

pyrohun
akik a többire, azok meg b*zik (viccvót, még mielõtt valaki nekem esik 😊))

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

hehe
nem feltétlenül

pyrohun
neked egyértelmû?

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

FZoleee
Abszolút lehetséges, semmi akadálya.
akik az elsõre szavaztak, azok pedig folyton dugni akarnak, ennyi...
schrank
ha azt írom hogy az egyik heteró akkor egyértelmû -e hogy a másik biszex -e vagy csak szimplán homo ? <#ticking>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

pyrohun
mármint egyikõjük NEM hetero - gondolom ezt akartad írni 😊

BB7
schrank
"bizonyos feltétel..." egyikõjük hetero <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

ilyen szituban valóban így van

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

Magic Boy
A jó párkapcsolat alapja az, hogy a párod egyben a legjobb barátod is legyen. Ha a párod a legjobb barátod is egyben akkor eszedbe se jut másfelé kacsingatni és másik párt keresni. Márpedig akkor lehet a barátod a világ legjobb nõje, férfija is akkor se jut eszedbe, hogy más is legyen köztetek, mint barátság.
Ezt szerintem te érted, de az itteni gyerekeknek (a szavazás állása is azt igazolja, hogy sokan vannak) ezt hiába magyaráznám.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

jaja
de ha a másik egyébként bejön...és megvan az egy hullámhossz...akkor megfordul az ember fejében,h pont ilyen ember lenne jó neki párként is...

Magic Boy
Ha nem úgy nézel a másikra, mint nõre vagy férfira akkor nem is léphet be a szexualitás. de ehhez persze az kell, hogy egyik fél se akarja, hogy nõként vagy férfiként kezelje a másik csak azt, hogy emberként, barátként.

értem
mert nekem is vannak fiú barátaim
de tapasztalatból azt tudom mondani,h tartósan csak akkor mûködik,ha szexuálisan nem vonzódunk egymáshoz és megvan ehhez mellé mindaz amit te is leírtál

Magic Boy
Örülök, hogy érted.

Amúgy ide passzol egy vicc.
- Mi a szebb a nõi nemnél?
- A nõi igen. <#vigyor0>

Mike at home
így van
pl. barátok feleségei, kollégák

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ebben teljesen igazad van

Magic Boy
Nem a nem a lényeg, hanem az, hogy mennyire vagytok azonos hullámhosszon.
Férfi és nõ között olyan baráti kapcsolat alakulhat ki az alapjaiban más gondolkozás miatt ami azonos nemûek között soha.
Nem azt kell nézni, hogy a másik nõ vagy férfi.
Na, de ez már olyan szint amihez a legtöbb felnõtt se nõ föl.

cicai
jah vmi hasonló😄
egyébként leghobb barátok vaunk😄

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cement
Bizonyos feltételek mellett lehetséges.
peldaul a szemelyes legjobb barataim baratnoivel tobbel is nagyon jo barati viszonyba kerultem, sokmindent veluk beszeltem meg, es sosem akartam megdugni oket mert szinte a testvereimnek mondhato barataim baratnoi, igy nem is neztem soha ugy rajuk, mint csajra. persze vannak olyan gerinctelen emberek, akik meg a sajat barataik csajaira is rahajtanak, de hat azok nem is emberek. mi nem ilyenek vagyunk.
masreszrol viszont a csajjal akivel most egyutt vagyok sokaig csak baratok voltunk, de aztan rajottunk hogy mi ennel sokkal tobbet akarunk egymastol es nem bantuk meg hogy osszejottunk 😊

respect to the man in the ice cream van

ha nincs szexuális vonzalom...akkor lehetséges sztem...
és akkor tuti nincs semmi ami bekavar

N o N a m e

Nekem most is van egy olyan még gyerekkori lány barátom, akivel naponta találkozok, beszélgetünk, elpanaszoljuk egymás problémáit, próbálunk segíteni egymáson, mindent tudunk egymásról és én is és õ is kapcsolatban van. Sõt, még a barátnõmmel egy osztályba járnak és a legjobb barátnõk. Régebben gondolkodtam azon hogy jó lenne egy gruppen de mára már elvetettem az ötletet.
NEOreg3
sosem volt nõi ismerõsöm, így fogalmam sincs

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Shifter
ezek az ilyen, hogy is mondjam alkalmi kurvának nem nevezném 😄 ez valami egészen más 😄 ez olyan mikor neki sincs pasija és neked sincs csajod akkor összejártok 😄

&#3232;_&#3232;

cicai
vagyis smároltam/smárolok mikor nincs barátnõm😊
De most van😊

De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
😄

én meg csak barátságból smárolok az egyik "barát"nõmmel😄

Magic Boy
Tõled ez meglepett, de ez van.

Ha mindkét fél felnõtt már akkor "Abszolút lehetséges, semmi akadálya". Sõt egy Férfi - Nõ barátság sokkal többet ér, mint az azonos nemûek közötti, hiszen egy ellenkezõ nemû baráttól olyan támogatást kaphatsz amit senki mástól.
Egy ellenkezõnemû baráttal olyanban is õszinte lehetsz amiben senki mással se.
És lehetne még sorolni.

Shifter
amúgy igaza van 😄 van lány barátod és már kivan éhezve 1 kis kefélésre akkor még mindig hamarabb fog veled kefélni mint 1 olyan férfival akit úgy lehet nem is ismer vagy alig... aztán az már más kérdés hogy lesz-e ismétlés vagy csak 1 alkalmas 😄

(nekem hasonlóan lett csajom)

&#3232;_&#3232;

Sztem meg lehet! Tapasztalataim szerint.

cicai
amugy télleg van ilyen is

Magic Boy

Az eredményen látszik, hogy az SG-n sok a fiatal éretlen gyerek.

CopyKing92
van barátság csak barátok igy mongyuk mennek bokorba huncutkodni barátságbol😄

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

cicai

ez így van...

Shifter

hát kb 1-2 hónapig vagy fél évig "kerülgetjük" egymást aztán a végén az lesz hogy na akkor most mit akarunk?

&#3232;_&#3232;

tigeroo
persze..
Molnibalage
Nem, nem volt meg soha. Egyébként egy 1,5 éves kisfia van...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Mike at home
és ha az a lány 50 éves?

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
fõleg serdületlen kölkök körében
késõbb azonban mindenképpen a szex játszik be, ha másképp nem, akkor a fiú részérõl elképzelve 😊

bár baromságokat beszélek
én a kolléganõimmel mindig joban voltam, és eszembe sem jutott lefeküdni velük, sõt még csak nem is fantáziáltam errõl

ergo, tényleg létezik barátság
csak ez a fiú-lány szóhasználat megvezetett

Mondjuk nekem van egy pár , de azokat úgy meghúznám mint a szart<#idiota>

Dick Riddick

\"Heroes never die. They just reload.\"