A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Kicsit Gáz lett a megfogalmazás (reggel van :P) de szvsz nagyából ilyan módon tudok egy ilyet mint Fiú - lány barátság elképzelni 25+ éves kor felett
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Azt gondolják, hogy egy férfiból tudnak olyan reakciókat kicsikarni, mint egy barátnõjükbõl, akik nyihognak nekik mellette meg tök irigyek.
Nem általánosítani, de eddig ez a tapasztalatom.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
DFTBA ಠ_ಠ
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
A férfi nõ párkapcsolat lényege, hogy a nõ szeresse a férfit, ezért cserébe a férfi is szereti.
A férfi nõ barátság lényege, hogy a férfi segít a nõnek (eleve a férfi azért van nõvel, hogy fontosnak érezze magát) a nõ lelki segítséget adhat férfinak mást nemnagyon várhatunk el tõle (mert ki várja el egy nõtõl, hogy helyette cipekedjen például), itt már átcsap a lelki segítség érzelmekbe. Ezért írtam korábban hogy férfi-nõi barátság max rokonokkal õszinte.
Nem bonyolult ez csak azzá teszik az emberek, akik nem ismerik fel mit akar a másik tõlük.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ha vége,akkor vége...minek együtt aludni?
jóvan...van h rájár az ember az exére...merthát tudja,h jó vele...
de ha állandóan együtt lógnak...akkor ki akar majd vele kezdeni?
nekem annyira nem szimpi,ha bejön egy faszi az meg állandóan az exével lófrál
Kinek hiányzik az? Nekem nem, az fix
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Nemsok ilyet hallani, hogy miután szakítanak, utána együtt alszanak meg együtt járkálnak mindenhova mindenféle testi (és lelki) kapcsolat nélkül:)
De szerintem (sajnos) minden kapcsolat erre a sorsra jut egy idõ után... a megszokásra
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Ha pl.: Mind a ketten komoly kapcsolatban élnek
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
a barátság az amikor, segítesz boldogulni valakinek és nem szereted vagy kedveled, hanem tiszteled és számíthatsz rá rokonsági kapcsolat nélkül is
elmúlt a szerelmünk, de mivel imádjuk egymást mint embert, így találkozgatunk...
ha 30éves lennék megkérném a kezét...
mert kb. örökké együtt maradhatnánk (mostani rálátással) de miért legyek vele ha más lánnyal újra lehetek szerelmes? így megis maradunk egymásnak, mégse kötöm le magam ...
egy jóbarátom járt így.. 18évesen szerelem (mint én) de õk 26éves korukig jártak. aztán a csaj megkergült...
namost szegény srác meg most éli ki magát, mikor már komolyodni kéne...
és én nem akarom így járni.
u dont have to listen anybody else but me
mondjuk így hogy 2év alatt bõven volt idõm kiismerni minden porcikáját, minek is akarnám megfogni a didkóit pl. :D úgyis tudom milyen :D:D:D (jó ez nem teljesen igaz hogy nem akarnám, de meg tudom állni :)
u dont have to listen anybody else but me
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
valakinél mondjuk csak néhány perc, embere válogatja :D
Persze ezt az érzést el lehet fojtani, ezt pedig sokan - tévesen - érettségnek hívják.
Ez az idõ növekszik ahogy idõsödik az ember, olyan 70 éves kor fölött már lehet, hogy szívesebben barátkozol majd, mint szexelsz.
ja, másik kivétel a ténylegesen odaadó rózsaszín szerelem, amikor az ember egyszerûen nem figyel senki másra.
Ja, van a népességben 1% aszexuális és 2% buzi, õket kihagytam a számításból :(
szerintem szimplán csak nagy az arcod, és buta vagy.
Azért a barátod, mert van jobb, akivel dughatsz, ergo nem találod attraktívnak.
Azért tekint úgy rád, mint barátra, mert nem vagy az a típus, akivel szívesen dugna.
Ilyen egyszerû az egész.
ergo barátság akkor jön létre, ha mindkét fél számára "van jobb".
És ebben az esetben semmi kifogásom ellene, felnõni sem kell hozzá, egyszerûen csak beszélgetni.
Nyilván csak azért nem akarsz lefeküdni vele, mert jelenleg van más, aki egy magasabb szinten áll számodra. Ha nem lenne másik nõ akire vágysz, és még úgy sem tekintenél rá úgy, mint potenciális szexpartnerre, akkor gáz van a hormonokkal.
Ez van, állatok vagyunk. Ha egy nõvel nem akarunk dugni, az csak azért van, mert van helyette sokkal szebb, akire vágyhatunk. Ebben az esetben lehet barát.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
-a lány csúnya, a fiú meg nem érdekli õt, mert szimplán jópofának/aranyosnak találja
- a fiú másik csajra hajt, ezzel egy idõben a lánynak meg van barátja.
OFF:csak azért írom ide,mert ide sokan látogattok. :)
Olyan oldalt keresek,ahol a saját privát fényképeidet lehet beilleszteni pl: újságcímlapra,vagy moziplakátra,vagy hirdetõplakátra stb...akármit írok a google-be nem találok ilyen oldalakat,pedig nemrég adtak egyet,de elfelejtettem a címet... :(
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Egy kettõ még nem is baj, de jelenleg túl sok gyerek van a statisztika szerint. (49, 30.82%)
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.