A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

egyéb <#papakacsint>

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

poppe
leírás alapján 1.

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

Még nem gondolkoztam el ezen, de nem tartom kizártnak

BB7
Kizárt, teljesen elítélem a prostitúciót.
terron
Olyan emberrel akivel már együtt voltál aztán szakítottál (mondjuk még mikor sulis voltál) , sokáig nem láttad sokáig majd újra összevisz az utatok és már mindenki csak a szépre emlékszik de tudja, hogy igazából semmi jó nem sülne ki belõle újra, de viszont a másik újra megtalálásának (mint embernek nem mint szerelemnek) nagyon örül.
Kicsit Gáz lett a megfogalmazás (reggel van :P) de szvsz nagyából ilyan módon tudok egy ilyet mint Fiú - lány barátság elképzelni 25+ éves kor felett

Littlepig13
Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

clio1616v
A lányok hajlamosak azt hinni, hogy csak barátkozni akarnak velük - önmagukért - és felháborodnak, amikor szembesülnek azzal hogy ez nem így van.

Azt gondolják, hogy egy férfiból tudnak olyan reakciókat kicsikarni, mint egy barátnõjükbõl, akik nyihognak nekik mellette meg tök irigyek.

Nem általánosítani, de eddig ez a tapasztalatom.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MR ME
akkor nem barátkozom vele b+

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kicsikiraly
elsõre szavaztam, de ezzel értek egyet. Fiú-Lány barátság szinte csak rokonok között jöhet létre. Volt több lány barátom is, amibõl mindig egy kicsit több lett, de az nem jött össze, barátságnak ugye meg lõttek, és így aztán annyi volt az egész.

DFTBA &#3232;_&#3232;

RIZLA
c.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Bizonyos feltételek mellett lehetséges, de nem túl gyakori....

clio1616v
Amúgy meg elmondom, hogy ti is értsétek:

A férfi nõ párkapcsolat lényege, hogy a nõ szeresse a férfit, ezért cserébe a férfi is szereti.

A férfi nõ barátság lényege, hogy a férfi segít a nõnek (eleve a férfi azért van nõvel, hogy fontosnak érezze magát) a nõ lelki segítséget adhat férfinak mást nemnagyon várhatunk el tõle (mert ki várja el egy nõtõl, hogy helyette cipekedjen például), itt már átcsap a lelki segítség érzelmekbe. Ezért írtam korábban hogy férfi-nõi barátság max rokonokkal õszinte.

Nem bonyolult ez csak azzá teszik az emberek, akik nem ismerik fel mit akar a másik tõlük.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

clio1616v
ja

meg minek?
ha vége,akkor vége...minek együtt aludni?
jóvan...van h rájár az ember az exére...merthát tudja,h jó vele...
de ha állandóan együtt lógnak...akkor ki akar majd vele kezdeni?

nekem annyira nem szimpi,ha bejön egy faszi az meg állandóan az exével lófrál

Nem kicsit fos
Kinek hiányzik az? Nekem nem, az fix

na az de fos

Nekem olyan csaj barátom is van akivel nyugodtan lerészegedhetek és több problémát tudunk megbeszélni mint néhány fiú barátommal. Szóval aki nagyon kitart az elsõ mellett az nyugodtan fojtsa bele magát 1 szippantós kocsi tartályába :)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Teljes mértékben igazad van és ez egy érdekes dolog amit mondtál:)
Nemsok ilyet hallani, hogy miután szakítanak, utána együtt alszanak meg együtt járkálnak mindenhova mindenféle testi (és lelki) kapcsolat nélkül:)
De szerintem (sajnos) minden kapcsolat erre a sorsra jut egy idõ után... a megszokásra

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

elitehun
Ha pl.: Mind a ketten komoly kapcsolatban élnek
Na ezzel egyetértek.

NEOreg3
ritkán találkozok vele, akkor is együtt vannak, akkor meg mi a fasznak menjek oda hozzájuk ha együtt akarnak lenni? amúgy sem tudom mirõl lehetne vele, vagy úgy általában a lányokról beszélni ha semmi közös nincs bennünk, instant fail

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Létezhet, bár nem túl gyakori... nekem is vannak lány barátaim... és lány haverjaim is... de azok a barátok természetesen nem olyan mint a srácok, hogy gyertek igyunk meg egy sört... vagy ilyesmi:)

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

clio1616v
de ez nem barátság :) persze lehet csak szerintem

a barátság az amikor, segítesz boldogulni valakinek és nem szereted vagy kedveled, hanem tiszteled és számíthatsz rá rokonsági kapcsolat nélkül is

VRSDM
és ki nem tagadta? :P
elmúlt a szerelmünk, de mivel imádjuk egymást mint embert, így találkozgatunk...

ha 30éves lennék megkérném a kezét...
mert kb. örökké együtt maradhatnánk (mostani rálátással) de miért legyek vele ha más lánnyal újra lehetek szerelmes? így megis maradunk egymásnak, mégse kötöm le magam ...

egy jóbarátom járt így.. 18évesen szerelem (mint én) de õk 26éves korukig jártak. aztán a csaj megkergült...

namost szegény srác meg most éli ki magát, mikor már komolyodni kéne...
és én nem akarom így járni.

u dont have to listen anybody else but me

clio1616v
ezt hívják elhidegülésnek

VRSDM
2évig voltunk együtt a bartnõmmel, elmúlt a szerelem, fiatalok vagyunk így megbeszéltük hogy nem járunk, hanem keressük a további utakat a szerelmi életünkben, ettõl független ugyan úgy nap mint nap találkozunk, ittalszik, eljárunk minden fele, és nem fogom a kezét, nem csókolom meg, nem bújúnk össze az ágyba, szóval én vagyok a példa hogy kivitelezhetõ...

mondjuk így hogy 2év alatt bõven volt idõm kiismerni minden porcikáját, minek is akarnám megfogni a didkóit pl. :D úgyis tudom milyen :D:D:D (jó ez nem teljesen igaz hogy nem akarnám, de meg tudom állni :)

u dont have to listen anybody else but me

banok
Kizárt dolog, idõvel az egyik fél mindig többet akar majd, mint barátság.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

senki sem akar folyton dugni, dugás után normális esetben azért eltelik néhány óra, amikor nem vágysz minden lányra, aki szép. x]
valakinél mondjuk csak néhány perc, embere válogatja :D
Persze ezt az érzést el lehet fojtani, ezt pedig sokan - tévesen - érettségnek hívják.
Ez az idõ növekszik ahogy idõsödik az ember, olyan 70 éves kor fölött már lehet, hogy szívesebben barátkozol majd, mint szexelsz.
ja, másik kivétel a ténylegesen odaadó rózsaszín szerelem, amikor az ember egyszerûen nem figyel senki másra.
FZoleee
nem tom miért nem lehet megérteni, hogy VAN barátság... egyébként meg kit érdekel, hogy miért barátok? nem az a kérdés, hanem az, hogy létezik-e barátság.
az én ismerõsi körömben is csak ilyen tapasztalat volt még, ennek ellenére vannak nem túl jó helyzetelemzõk, akik képesek a hülyeségüket mézes-mázas szavakkal alátámasztani.

Ja, van a népességben 1% aszexuális és 2% buzi, õket kihagytam a számításból :(
de te már felnõttél hozzá, mi?
szerintem szimplán csak nagy az arcod, és buta vagy.
Azért a barátod, mert van jobb, akivel dughatsz, ergo nem találod attraktívnak.
Azért tekint úgy rád, mint barátra, mert nem vagy az a típus, akivel szívesen dugna.
Ilyen egyszerû az egész.
ergo barátság akkor jön létre, ha mindkét fél számára "van jobb".
És ebben az esetben semmi kifogásom ellene, felnõni sem kell hozzá, egyszerûen csak beszélgetni.
Nyilván csak azért nem akarsz lefeküdni vele, mert jelenleg van más, aki egy magasabb szinten áll számodra. Ha nem lenne másik nõ akire vágysz, és még úgy sem tekintenél rá úgy, mint potenciális szexpartnerre, akkor gáz van a hormonokkal.
Ez van, állatok vagyunk. Ha egy nõvel nem akarunk dugni, az csak azért van, mert van helyette sokkal szebb, akire vágyhatunk. Ebben az esetben lehet barát.
chhaya
A második lehetõségre nyomtam, mert hiszek benne. A gyakorlatban viszont nincs igaz fiú barátom, mert mindig az elsõ opció lép életbe. De hitem töretlen. :D

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Szerintem szállj le a magas lóról :)

És FbnLx barátnõje? :)

somdav95
Én is gyerek vagyok, mégis vannak lány barátaim, szóval akkor mivan? <#nevetes1>

ChuckyHUN
Hm, gyerek vagyok. Fiatal vagyok, pörög az élet, lányok jönnek, mennek/sajnos semmi komoly./ attól függetlenül, hogy fiatal vagyok, sokmindent jobban látok/gondolok mint egypár felnõtt:)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

2 esetben:
-a lány csúnya, a fiú meg nem érdekli õt, mert szimplán jópofának/aranyosnak találja
- a fiú másik csajra hajt, ezzel egy idõben a lánynak meg van barátja.
LordVenom

OFF:csak azért írom ide,mert ide sokan látogattok. :)
Olyan oldalt keresek,ahol a saját privát fényképeidet lehet beilleszteni pl: újságcímlapra,vagy moziplakátra,vagy hirdetõplakátra stb...akármit írok a google-be nem találok ilyen oldalakat,pedig nemrég adtak egyet,de elfelejtettem a címet... :(

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

fery02
Tudom, hogy csak "szerintem", de én akkor sem írok inkább semmit sem, mert nem igazán értem az embereket. Magamból meg nem indulok ki.

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

toysoldier
kizárt.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Adam II
Ez a kédés már volt.

Magic Boy
Hagyd gyerek még.

Egy kettõ még nem is baj, de jelenleg túl sok gyerek van a statisztika szerint. (49, 30.82%)

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

somdav95
Ebbe ne legyél biztos, szerintem van sok ellenpélda :)

Abszolút lehetséges.

Scottt
Kizárt dolog.

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Pipör
Érdekes kérdés, attól függ sztem létezik de olyan h egy srác és a volt bnõje közti barátság olyan nincs.. abból mindig más jönne ki..

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

REPS0L
kizárt

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Darukezelõ
"az egyik fél mindig többet akar majd, mint barátság." -> Épp ez az, hogy csak az egyik fél akarja. :) De hogy legyen is belõle valami, ahhoz a másik fél sem árt, amíg ez nincs meg, addig teljes mértékben barátságról beszélünk. :) Szóval létezik, igen.

somdav95
Abszolút lehetséges, semmi akadálya.