A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul extrát nem is nagyon kérhetsz elsõ alkalommal :D
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Persze hosszabb távon egy valódi barátnõ/feleség gazdaságosabb, de az már más kategória.
Ráadásul mi van akkor ha épp úgy nézel ki, hogy nem kellenél egy nõnek sem. A prostinál akkor is megoldhatod a problémádat.
Én valójában a striciket útálom, mert azok valóban a semmiért nyúlnak le pénzt, munka nélkül, mások kihasználásából és megfélemlítésébõl élnek.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nincs bizonytalanság, hogy feleslegesen teszel valamit
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A mai elmeroggyant csirkék és pénzhajhász kurvák között itt elõre lehet tudni, hogy mi vár rád és nincs köntörfalazás meg színészedés. Mellé lehet nyúlni, de x összeg felett már tényleg azt kapod amire számíthatsz. Fizteszt és kiszolgálnak. Pont. Minél többet vélhetõleg annál jobban. Valaki focimeccsre jár, valaki síelni, valaki welness hotelba, valaki meg luxusprostihoz. És? kinek mi az igénye.
Megjegyzem nem minden vallás ítéli el ezt a fajta cselekedetet, csak a nyugati kereszténység olyan amilyen...
Nem mondom, hogy az én fejemben nem fordult meg a dolog fõleg racionális szemmel nézve. Ha éppen nincs senkid akkor kit zavar ez? Mellesleg, ha még igen nívós csajt is választasz akkor sem olyan drága "értékarányosan" nézve (ha az érzelmeket mellõzük). Pár randi ára simán benne van egy ilyen légyott árában azt lehet, hogy szépen lekoptat a delikvens vagy csak játszadozik veled. Egy idõ után az ember türelme elfogy az evolúciós késztetés meg erõs. Profánabban fogalmazva az emberre rájön a kangörcs. <#idiota>#idiota>
Most lehet, hogy a renomém (ha volt) az huss, eszállt, de a valóságot szerintem felesleges szépíteni.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
ja hogy itt még biztos lehetsz benne hogy tiszta és igényes, míg ott kitudja mekkora egy "kúrvával" van dolgod (ez agyi szinten értem)
szóval. igen, de csak tiszta és igényeshez.
u dont have to listen anybody else but me
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Nem köpködlek, igazad van.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De köpködjetek csak meg nyugodtan, felõlem lehet elõttem a legjobb számítógép, játék, vagy kütyü, szerintem egy jó dugásnál nincs jobb dolog a világon.
Az ár amúgy relatíve. 12-15eft-ért már kapsz egy órára egy kellemes masszázst egy csinos, fiatal lánytól, aminek a végén meg megvan a dolog. Mindezt tiszta, igényes környezetben úgy hogy elõtte, utána lezuhanyozhatsz.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\"Heroes never die. They just reload.\"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Visca el Barca! Visca Catalunya!
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
De inkább már akkor becsajoznék pár napra. Bár ezt a leírás 'tiltja'.
Þór vígi þessi rúnar
1
"Nem az Qrwa aki pénzért árulja a tetét sexre, hanem az aki megveteti, a bundát, ékszert, autót, és este fáj a feje..."
2
Nah így már élõ URL link SG-s
1
"Nem az Qrwa aki pénzért árulja a tetét sexre, hanem az aki megveteti, a bundát, ékszert, autót, és este fáj a feje..."
2
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1175708479
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Azokra írtam, hogy sok a gyerek itt akik gyerekesen gondolkoznak akár a tegnapi akár másik témában.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Már 100 éve úton vagy 1 nõt se láttál nem keféltél már 1 jó ideje sztem bevállalós :D
ಠ_ಠ
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
ház baze, akkor gondolkozz, ekkora 1 hülye választ... :)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ