A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Sosem próbáltam és valószinûleg nem is fogom.
Miért nincs olyan válasz, hogy "Nem érzem, hogy rá lennék kényszerülve?"
Semmi szükség fogyatékosokra,jobb ha meg sem születnek.Kifejezetten visszataszítóak,szánalmasak,életre való alkalmasságuk a nullához konvergál..
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
ez nem olyan hogy bemész a boltba és 3kiló 20deka lehetõleg csak kicsit beteg gyereket szeretnék
nem érted mit akarok mondani? azt hogy akár miután úgy döntesz hogy megtartjátok mert csak valami kis rendellenességgel születik lehet rá egy napra amikor már nem lehetséges az abortusz kiderül, hogy sokkal nagyobb a baj mint gondoltátok volna, ez nem kívánságmûsor!!!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"akkor védekezzetek a terhesség ellen, van számos megoldás" válasz arra, hogy "nem tudnék pl anyagilag finanszírozni egy rendellenességgel született gyereket" Aha értem, legalábbis érteném akkor, ha azt írtam volna, hogy "nem tudnék anyagilag finanszírozni egy gyereket" Azért különbség van beteg és egészséges gyerek között.
De nem baj, úgyis belekötsz ebbe is, rámhúzol megint mindenféle lepedõt a szar apaság mellé, mondjad csak. :)
vagy kiszámolod, hogy a szemüveget még meg tudom venni a gyereknek, de az epilepsziás gyógyszereket vagy a diabéteszes kaját már nem
na szép szülõ leszel te is
Igen. Az! Mert õ legalább tervez. Anyám 30 éve tanár. Ne tudd meg miket mesél. Ez a fajta felelõsség a szülõk elenyészõ részére igaz!
Igen fura nézeteket vallasz. Még egészségügyi kockázat esetén is elleneznéd, ha az anya életét veszélyezteti?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
na szép szülõ leszel te is
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
vállaltál gyereket akkor vállald akkor is amikor probléma van vele
ha nem akasz problémát akkor is van, ezt nem te döntöd el, mivan ha születése után kap el 1 nappal egy olyan betegséget ami miatt - szerinted - alkalmatlan az életre. Biztos meg kell ölni hogy ne szenvedjen õse meg a szülõk se.
Ha én vállalok gyereket akkor nem addig ölöm az életre alkalmatlan kicsiket amíg nem jön össze egy egészséges.
Nekem egy életre megvan a "púpom a hátamra" tudom mirõl beszélek. De lehet boldogabb vagyok mint akinek nincs meg ugyanez a "púpja".
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Vagy akinek genetikai úton öröklõdõ betegsége van és nagy valószínûséggel õ is továbbadná?
Az ilyen szélsõséges nézetektõl kicsit a falnak megyek.
VRSDM példája nagyon szemléltes. Képzeld el a anyát aki semmit nem tud tenni pedig lehetséges, hogy mindet jó csinált. Szüljön meg egy életre majdnem teljességgel alkalmatlan gyereket, mert szerinted õ egy IJ kártyát húzott? Kedves. Kívánok neked is egy nagy púpot a hátadra csak 2 hétig. Aztán ezt extrapoláld egész életedre és add hozzá a tehetetlenség érzését. Milyen? Én inkább nem részletezném.
Remélem sikerült valamit átadni az érzésbõl.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
analógia:
nem ölheted meg a saját gyerekedet, mert az olyan (úgy született) hogy nem leszel tõle boldog
így jártál
másik példa:
nem ölheted meg a gyerekedet mert az rossz és csak boldogtalanságot okoz neked, azzal hogy mindent tönkretesz, mindenkivel bunkó, drogozik, lop, megöl más embereket.
ennyi erõvel ha valaki születése után lesz beteg akkor azt is meg kell ölni?
Nem mindenki képes együttélni azzal, hogy a gyereke nem lesz egészséges. Vagy csak nem képes vállalni a vele járó terheket. Nem tudom elítélni azt aki elveteti a gyerket.
Az szerintem,hogy az abortusz az gyilkosság meg hasonlók szerintem így nem állja meg a helyét, mert ha valakinek kiderül,hogy a gyereke abszolúte nem fog tudni normális életet élni akkor legalább õ döntsön arról,hogy megtartja és akkor egész életében semmi boldogsága nem lesz kb. se neki se a gyereknek (mert nem hinném,hogy egy olyan embernek aki nem tudja magát ellátni>egy fogyatékos) annak akár egy boldog perce is lesz.
pred
u dont have to listen anybody else but me
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Utána meg lehet egy másik egészségeset csinálni.:)
anno 1987
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
És a legroszabb az egészbe hogy tud mindenrõl, látni a szemében, hogy ha valami nem sikerül neki (pl. megfogni valami játékot) akkor a földre borul, és veri a földet össze vissza és ordít... hogy neki miért nem megy ami másoknak olyan könnyedén.
ugyan nem teljesen ide tartozik, de érdemes elgondolkodni rajta.
talán jobblett volna neki is ha már az elején elaltatják amikor megszülettek és rájöttek? Lehet hogy tudtak valamit arra Trójába?
állást nem foglalok a témába, szavaztam titkosan, de azért érdemes elgondolkodni azon amit írtam. ala Trója ellenben az önkénytelenül kiszolgáltatott gyermekek, majd felnõttek...
u dont have to listen anybody else but me
DFTBA ಠ_ಠ
2. Száz éve meg biztos nem. Esetleg 200. Áramlástechnikusként eléggé tisztában vagyok vele, hogy mikor és mit tudtak. 100 éve már ennél kétszer gyorsabb repcsik repkedtek. 1903 dec. 17 nem mond neked semmit? Kár. Akkor már elég sokmindent ismertek és senki nem állított ilyen blõdségeket. Már 1850-ben sem...
talán egy olyan ember, aki el van keseredve és élni sem akar, az nem vállalja, hogy mutogassák a tv-ben.
Az is lehet hogy "x" év múlva téged röhögnének ki ha azt mondanád, "hiányzó kart vagy testrész nem tud pótolni senki..."
Egyébként bármilyen fogyatékosokkal foglalkozó dokumentumfilmben, sem panaszkodnak az érintettek, hanem sokkal inkább küzdenek, õk is életben akarnak maradni.
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD