A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rettenthetõ
Természetesen csak az alapján, amit tapasztaltam, és azért ilyen szélsõséges az érték, mert már marhára elegem van a dohányosokból.

Én elhiszem, hogy meg kell etetni a rákot, de ha lehet, akkor csak sajátot növesszen, és ne vegye már zokon, ha nem tolerálom, hogy dohányzik.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

en nem igazan tudnek meg utni csajt utana egne a pofam :S 1ik haverom az meg ugyan ugy banik a csajjal mint fiuval 1x lebaszott neki egy csaj az meg hasbarugta ugy h elrepult :D utana mindenki azzal baszogatta a gyereket h hogy mer megutni lanyt erre õ buszken mondta h nem utottem! rugtam ! :D:D:D
egyébként meg mekkora kamu macsószöveg.
Hányni tudnék az ilyentõl.
De a lányok legalább szeretik, mi? <#smile>
ha valaki eltöri annak a pici ujjacskáit, aki visszaüt egy lánynak amikor a lány egy agresszív picsa, pofozkodik és még igaza sincs, annak az embernek le kell törni a karját.
ha valaki megüt engem, és úgy érzem jogtalan volt, azt háromszorosan adom vissza. És leszarom az illetõ nemét, mert egy hülye picsa a szememben nem minõsül megvédelmezni való lánynak.
peace.
Dick Riddick
És aki egy lányt megüt, annak meg el kell törni a pici ujjacskáit, egytõl-egyig.
Peace.

\"Heroes never die. They just reload.\"

mi az, hogy pofont?
ha egy lány bebasz és még pofozkodik is azért, mert ezt rossz szemmel merik nézni, annak legalább három gecinagy pofon visszajár.

Ez megint olyan dolog, hogy mivel én nem szoktam bebaszni, elvárom egy lánytól, hogy szintén ne basszon be. Ha részeges lennék, nem lennének ilyen elvárásaim.
Dick Riddick
Akkor ez bukott dolog. <#nevetes1>
Az nem gond ha egyszer-kétszer becsíp. Viszont egyszer látom teljesen KO-n, összehányva. Azonnal veszem a kalapom.

\"Heroes never die. They just reload.\"

De baszki ezt annyira utálom.
Kimegyek egyetemen az udvarra, vagy csak átmegyek egyik épületbõl a másikba, és egyszerûen NEM tudok úgy végigmenni, helyezkedni, hogy ne szívjak be fél perc alatt egy hétre elegendõ MÉRGET.
Rakás idióta egymás hegyén-hátán szívja a cigit, öröm nézni. A legnagyobb idióta balfasz kényszertevékenység, ráadásul mindenki leszarja, hogy kinek fújja az arcába.

Egyszerûen nem értem, hogy hogy lehet erõszak nélkül rávenni egy normális embert, hogy rendszeresen feketítse a tüdejét valami fullasztó, büdös szarral. Aztán kinyitja a száját, és rosszabb, mint az én leheletem most, halevés után. D:
Hát hagy kerüljem már az ilyen lányokat. Gusztustalan, de nem a bûz, sokkal inkább a szokás. ez az egész annyira röhejes, mint ha unalmamban püfölném az arcomat. Bántalmazom saját magam mindkét esetben. Csak a cigi kúl, mert lehet közben beszélgetni, és vagány szívogatni.
Tolerancia a dohányosok részérõl? Vicc kategória.
Ez is csak ilyen hasraütés, azért mondod mert csak a bunkókat látod. A "normális" dohányosokat észre sem veszed mert nem fújják az arcodba.

chhaya
Ülve.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Rettenthetõ
Igazán nem akarok nagyon vitába keveredni, meg off sem annyira akarok lenni, de sajnos a dohányzó társadalom és a tolerancia legkisebb foka, mintha köszönõ viszonyban nem lenne egymással (tisztelet a kivételnek, ami kb. 0,001% lehet)...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Mindig csak ülve. Fekve csak akkor ha laptoppal nyomatom. :)
predator1982
volt rózsaszin mûkörmöm, sõt hidrogénezett félhosszú hajam is, és mégis értelmesnek gondolom magam....a dohányzás meg egy másik dolog, ez is szerintem beletartozik a toleranciába

pred

predator1982
érdekes, miért ez is afféle pasis dolog? én tutira lebasznék annak egy pofont aki azért hagy ott, mert egyszer kétszer esetleg a pohár fenekére nézek...illetve olyannal össze sem jönnék alapból

pred

somdav95
:DDD

milk4
Egyéb pozícióban.

Kutya pozicíóban.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

birdo
Egyéb pozícióban...asszem )

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

Benny04
ülve-.-

solo
Kézen állva.
Lábbal Írok.
<#banplz>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

LordVenom
OFF:
Nagyot tévedsz cimbora. Természetesen az elsõ szempont egy nõben nekem is a külsõ,de ha kiderül róla,hogy egy arcoskodó,buta,hisztis plázacica,akkor zavarom a mûmájerekhez,mert azokhoz passzolnak ezek az üresfejû kirakati lányok. El nem tudnám képzelni az életem egy olyan nõvel,aki nem tud másról beszélni,csak a körmérõl,hajáról,szoliról,ruháról stb... <#rolleyes>

Hidd el,tapasztalatból írom. Vannak akiknek teszik az ilyen,de az nem én vagyok.

ON:
Ülve gépezek, de filmet nézni fekve szoktam.

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

Jó hát nekem az arc után azonnal a lábakra téved a tekintetem, ha azt nem látom jól nem is alkotok teljes véleményt a csajról :D

a fenekének a formáját a bõ nadrág nagyon szépen kiadja, és nem is feszül annyira, hogy az renkívül divatos legyen. :/
a combokat egy lánynál kb. utoljára szoktam megnézni. Úgy vagyok vele, hogy a combja minden lánynak ugyanolyan, és egyéb testtájak alapján megítélhetõ: kövérnek vastag, soványnak vékony :DD
Szóval akkor mégis mit takar a bõ nadrág? Inkább pont azért izgatja a fantáziám, mert a fenekét kiadja, de a lábait takarja, csak sejteti. vagy nemtom. meg amúgyis: laza. :D
somdav95
XD

clio1616v
tevótá

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

oliwwer
idióta kérdés..
tigeroo
akkor küldjetek be értelmes kérdéseket...:l

sírtok hogy nem értelmesek a kérdések de ti se csináltok semmi értelmeset hogy jobb legyen
OrioN the S
komolyan? :D miket tud? ez tok jo... 100ft-ot hol kell bedobni? :D

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Shifter
én ilyenbe tolom:

&#3232;_&#3232;

MR ME
:DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Egyéb: mikor h kényelmes

Mióta rájöttem hogy az NVidia Control Panelben el lehet forgatni 180 fokban a képet, azóta fejen állva, úgy kényelmesebb <#gonosz1>

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

én általában szertorna közben szoktam, gyûrûzés közben a laptop is felvan kötve így általában nyelvvel gépelek,nagyon egészséges!

clio1616v
vagy hokizol, hamár a sportolásnál vagyunk :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

MR ME
holnapi kérdés is geci értelmes lesz ahogy nézem

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

MR ME
álltalában gugolva szoktam, de néha kötelet mászok közbe

z99999
állva. ki nem?

Pszt.

NEOreg3
ülök, kivéve amikor nem

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DJ Skyline
egy idõ után minden elfogadott kérdés bekerül, akár hülyeség akár nem. csak értelemszerûen azok kerülnek be hamarabb, amire vevõ a közösség, nem az ami a legnépszerûbb szûrõ legutolsó helyén áll. :) vagy ami érdekesnek tûnik, és nem elvont kérdés. (mert ilyen is van, aminek a témája annyira elvont, hogy szinte csak a kérdés beküldõje ismeri) mondjuk a sor végén is vannak érdekesebb kérdések, néha onnan is válogatok, ha van valami jó.

Ennél hülyébb választ nem is adhattál volna. Arról van itt szó, hogy ha már idejársz tegyél valamit a közösségért. Ne csak fikázd a kérdéseket, hanem küldjél be olyat, ami szerinted jó.

Rage47
guggolva
BlackShadow
Ülve.. filmezni meg félig fekve félig ülve :D ahogy azt a szék dõlésszöge engedi :P

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

clio1616v
ha kíváncsi vagyok valamire akkor azt megtudom más módon is
nem feltétlenül azért járok ide

CopyKing92
nemszoktam filmetnézni. csak játszani :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Kicsikiraly
Ülve gépezek, de filmet nézni fekve szoktam.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Te hány kérdést küldtél eddig be?

clio1616v
egyéb 69

miért lehet másképpen?

még egy hülye kérdés ^^

bardocz
Ülve,filmet meg nem nézek.
clio1616v
a hiszti ahogy korábban írtam nagyon fontos, persze kell hozzá egy megértõ ffi, aki tolerálja

ez a jó kapcsolat második legfontosabb eleme

Ülve, törökülésben, terpeszben, bár néha szinte már fekszek :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

szucsy89
laptopnál fekve nézek filmet, amúgy ülve