A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én elhiszem, hogy meg kell etetni a rákot, de ha lehet, akkor csak sajátot növesszen, és ne vegye már zokon, ha nem tolerálom, hogy dohányzik.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Hányni tudnék az ilyentõl.
De a lányok legalább szeretik, mi? <#smile>#smile>
ha valaki megüt engem, és úgy érzem jogtalan volt, azt háromszorosan adom vissza. És leszarom az illetõ nemét, mert egy hülye picsa a szememben nem minõsül megvédelmezni való lánynak.
peace.
Peace.
\"Heroes never die. They just reload.\"
ha egy lány bebasz és még pofozkodik is azért, mert ezt rossz szemmel merik nézni, annak legalább három gecinagy pofon visszajár.
Ez megint olyan dolog, hogy mivel én nem szoktam bebaszni, elvárom egy lánytól, hogy szintén ne basszon be. Ha részeges lennék, nem lennének ilyen elvárásaim.
Az nem gond ha egyszer-kétszer becsíp. Viszont egyszer látom teljesen KO-n, összehányva. Azonnal veszem a kalapom.
\"Heroes never die. They just reload.\"
Kimegyek egyetemen az udvarra, vagy csak átmegyek egyik épületbõl a másikba, és egyszerûen NEM tudok úgy végigmenni, helyezkedni, hogy ne szívjak be fél perc alatt egy hétre elegendõ MÉRGET.
Rakás idióta egymás hegyén-hátán szívja a cigit, öröm nézni. A legnagyobb idióta balfasz kényszertevékenység, ráadásul mindenki leszarja, hogy kinek fújja az arcába.
Egyszerûen nem értem, hogy hogy lehet erõszak nélkül rávenni egy normális embert, hogy rendszeresen feketítse a tüdejét valami fullasztó, büdös szarral. Aztán kinyitja a száját, és rosszabb, mint az én leheletem most, halevés után. D:
Hát hagy kerüljem már az ilyen lányokat. Gusztustalan, de nem a bûz, sokkal inkább a szokás. ez az egész annyira röhejes, mint ha unalmamban püfölném az arcomat. Bántalmazom saját magam mindkét esetben. Csak a cigi kúl, mert lehet közben beszélgetni, és vagány szívogatni.
Tolerancia a dohányosok részérõl? Vicc kategória.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
pred
pred
Kutya pozicíóban.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.
Lábbal Írok.
<#banplz>#banplz>
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Nagyot tévedsz cimbora. Természetesen az elsõ szempont egy nõben nekem is a külsõ,de ha kiderül róla,hogy egy arcoskodó,buta,hisztis plázacica,akkor zavarom a mûmájerekhez,mert azokhoz passzolnak ezek az üresfejû kirakati lányok. El nem tudnám képzelni az életem egy olyan nõvel,aki nem tud másról beszélni,csak a körmérõl,hajáról,szoliról,ruháról stb... <#rolleyes>#rolleyes>
Hidd el,tapasztalatból írom. Vannak akiknek teszik az ilyen,de az nem én vagyok.
ON:
Ülve gépezek, de filmet nézni fekve szoktam.
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
a combokat egy lánynál kb. utoljára szoktam megnézni. Úgy vagyok vele, hogy a combja minden lánynak ugyanolyan, és egyéb testtájak alapján megítélhetõ: kövérnek vastag, soványnak vékony :DD
Szóval akkor mégis mit takar a bõ nadrág? Inkább pont azért izgatja a fantáziám, mert a fenekét kiadja, de a lábait takarja, csak sejteti. vagy nemtom. meg amúgyis: laza. :D
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
sírtok hogy nem értelmesek a kérdések de ti se csináltok semmi értelmeset hogy jobb legyen
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
nem feltétlenül azért járok ide
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
miért lehet másképpen?
még egy hülye kérdés ^^
ez a jó kapcsolat második legfontosabb eleme
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ