A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a simogatast egy keses tamadasnal viszont en is barokkos tulzasnak erzem:-)

http://gaborszantai.co.uk/

clio1616v
Ennyi, ha visszaütsz csak tovább hergeled, meg kell nyugtatni, lefogni símogatni.

Õ már végsõ kétségbeesésében támadt rád, mert azt érezte hogy az igazságérzetét máshogy nem tudja egyensúlyba hozni. Ezt neked kell szavakkal helyretenni, nem ütni még jobban csorbuljon az igazságérzete.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Tudod mi a baj veled? A negatív látásmód. Kapásból a lehetõ legrosszabra készülsz fel. Nekem eszembe sem jut, hogy egy nõ késsel rámtámad.

Az én elveimbõl nem következnek, amiket te tényként kezelsz.

Azt várom el másoktól, amit tõlem is elvárhatnak. (nem verekszünk)

Ha egy nõ mégis rámtámad, mert egy elmebeteg például, akkor megpróbálom elvenni tõle a kést és lefogni, hogy ne tudjon kárt tenni se másban se magában.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

mas artalmatlanna tenni, mint megverni:-)
elkapod a kezet, kicsavarod, de nem kell az allkapcsat szilankosra torni egy okolcsapassal...

Rendben, stabil elveket úgysem lehet megingatni.
A te elved az, hogy férfi semmilyen körülmények között sem üt meg nõnemût, az enyém pedig az, hogy férfi minden körülmények között megvédi magát, de alapjáraton sosem agresszív.
hm... de ha tegyük fel egy nõ (ez rohadtul ritka és kicsi rá az esély, szóval nem kell belekötni, csak feltételezés) kiskéssel, vagy bármi mással neked megy, és az életedre tör, akkor sem bántanád?
Mert ha megvéded magad, ez alapján rombolja össze a fentebbi elvedet.
np, en voltam felreertheto...

ez esetben bocs, nem szóltam.
Dick Riddick
Dehogy hülyeség!
A nõ gyengébb nálad testileg és lelkileg is. Lehet hogy megfordul az ember fejében hogy visszaüssön, de akkor is egy nõrõl van szó. Otthagyod, lenyugszol, és utána hideg fejjel meghozod a helyes döntést.
És bárhogy csûröd-csavarod, FÉRFI nem üt meg nõt.

\"Heroes never die. They just reload.\"

Gyereket?
Azert mert legyerekeztem, nem azt jelenti, hogy fiatalabb volt mint en..., kb. 5 evvel idosebb...

clio1616v
Arra kérdeztem rá, hogy a verekedést haszlája-e valaki mint álláspontjamegerõsítéséttámogató eszközt.

clio1616v
Én vagyok a kérdés megalkotója és nem érdekel a speciális eseted, nem az volt a célom hogy a te viselkedésedre rákérdezzek, arra ott az utolsó pont, ha nem tetszik verj meg.

clio1616v
A véglegesben átírtam, Egyébre 😉

Igen?
Nem disztingválok, ha ütnek, megvédem magam.
EZ nem egy opció? Neked sincs sok eszed 😊
na jó, ezzel nem érdemes tovább foglalkoznom.
Dick Riddick
Ebben tényleg igaza van, hiányzik a "Ha megütnek, visszaütök" opció.

sambauer
elég szûkös a választási lehetõség, önvédelem lehetõsége pl. ki is van hagyva.. Meg ez a "nem értem a kérdést", mi ez ? 😄

Turn Me On Dead Man

clio1616v
mert a tiéd az nem egy opció, majd kifejted az egyébben

ha odáig fajul a dolog, hogy megüt, szerinted mivel lehet még rá hatni? Hagyd már a hülyeséged...
Pofon általában már az észérvek után jön, nem az elsõ pillanatban. Azok a nõk, akik elég buták ahhoz, hogy agresszívak legyenek, amúgy sem híresek arról, hogy a logikát könnyedén befogadnák.
gondoltam, hogy szándékosan kihagyod az általam felvázolt lehetõséget 😊)) ez aranyos.
DJ Skyline
valami hasonló jellegû volt már "Szemtanúja voltál már annak, ahogy valakit megvernek? Téged vertek meg? Te vertél meg valakit?" de nem így erre kihegyezve, amit te írtál most, szóval felõlem mehet

clio1616v

clio1616v
Egy hisztis nõnél nincs szexibb, ha megüt az pláne jó érzés.
Azért hisztizik, hogy megvigasztald, nem azért hogy rommátörd.

DJ Skyline
látom nagyon megy ez a téma most, ha valakinek van kedve akkor megfogalmazhatná egy szavazás formájában. és akkor megtudjuk, hogy a topikba járóknak mi a véleménye errõl. jó, eléggé egyértelmû lenne szerintem, de lehet még érdekes ettõl. pl "Mi a véleményed a nõk bántalmazásáról?" vagy "Ütnél-e meg nõt?" és a többi lehetõség.

clio1616v
Verekedõs vagy-e?

1. Igen, bármikor ok nélkül is kezdeményezek
2. Nem, soha semmilyen körülmények között
3. Csak akkor ütök vissza ha gyengébb üt meg
4. Csak az erõsebbekkel verekszek
5. Nemértem a kérdést

Dick Riddick
Nem vezeted rá... Ez jó.
Ha csak pofonnal tudsz hatni egy nõre, akkor valami nagyon nincs rendben.

clio1616v
Utána a kiscsaj megint megüt ecetera ésatöbbi...

clio1616v
Nem az.

DJ Skyline
lehet ismét kérdést beküldeni

és ha kérhetem, akkor tényleg használjátok az archívot, vagy a gyûjtöhelyen a keresõt, hogy nincs-e / nem volt-e már ilyen kérdés. nagyon nagyon sok az elutasított kérdés, majdnem 310, és 155 az elfogadott / elbírálás alatt lévõ kérdés. kb. fogjátok fel úgy, mint a topik keresõt. jó, nem jár érte büntipont, ha most olyan kérdés kerül be, ami volt már, de azért nem is véletlenül van a keresõ a gyûjtõhelyen pl.

Amire én gondoltam: Egy heves vita férfi és nõ között. A nõ ad egy pofont a férfinak. Én ezt szükségtelen agressziónak tartom, és egy pofonnal nem árt megtanítani, hogy ha én nem alkalmazok szükségtelen agressziót soha, legközelebb õ se alkalmazzon, mert kulturált emberek vagyunk. ennyi.
ha erre nem vezeted rá, ezentúl is pofozkodni fog, mert azt hiszi, hogy megteheti.
loool 😄
te hogy jössz ide a gyerekekkel, amikor te már törted el gyerek karját? kész röhej.
Egyébként ha az az 50kg-os kislány pofonvág, kb. ugyanakkora erõvel én is pofon vágom. Szerinted ez lehet hogy nem egál, de szerintem igen.
kisgyerek meg jött már nekem, de az inkább vicces volt, csak leszedtem magamról. ha nem fáj, nem okozok fájdalmat, nyilván.
Dick Riddick
Amire én gondoltam: Egy heves vita férfi és nõ között. A nõ ad egy pofont a férfinak. Erre a férfi visszaüt.
Ezt gyáva dolognak tartom. Méghozzá nagyon gyávának. Fogja le az ütésre emelt kezet, hajoljon el, vagy hagyja hogy megüsse. De férfi vissza ne üssön!

Egy ferfinek visszalehet utni, de nonek es gyereknek...?
Milyen vilag lenne az...?

akkor pont úgy érzel, ahogy én, csak ez neked nem jött le.
annyi különbséggel, hogy én ennek az elvnek a fenntartására képes vagyok visszaütni, mert nem tûröm, ha ez az elvárásom nem teljesül.
Ami egyébként (szerintem) teljesen értelemszerû.
Szerintem Te elsz elvont vilagban....
Oke, vannak kivetelek, egy nehezsulyu boxolononek visszelehet utni, de egy 50kg-os kislanynak minek?
Neked arra all fel, ha osszetorod egy gyengebb teremtmeny arcat?
Gyereket is megrugnad, ha rosszul van nevelve es beled rug?

broman191
Ülve természetesen. Unalmas filmnél mindenhogy fetrengve -forgósszék mellette ággyal... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

clio1616v
Figyelj kerülni kell az olyan társaságot akik kötekednek és abban élik ki az örömüket, hogy mást csak úgy megvernek.

Én nem bántok fizikailag senkit, mert minek? Ki tudom fejezni magamat és a gondolataimat szavakkal is. Aki meg abból nem ért az verésbõl sem.

clio1616v
Kedves Fbn Lx a sajátomban élek. A saját szabályaim szerint.

Én nem bántok senkit és mástól is ezt várom el.

Darukezelõ
Csak sajna ma már más világot élünk. Ezt mondjad azoknak a srácoknak, akik az elsõ emberbe belekötnek mindenféle ok nélkül, és péppé verik. Sajnos sok ilyen eset van. Na jó, talán nem sok, de nem is újkeletû dolog.

Ez a nõt megütünk téma is érdekes. Ha engem megüt egy nálam idõsebb és erõsebb (vagy csak erõsebb), akkor azt kb leszarják. De ha valaki megüt egy nõt, akkor a fél kerület ugrik, hogy hogy van pofád. Valahol egyetértek Fbn Lx-el a témában, de azért nem ütnék meg egy nõt. Meg úgy amúgy se senkit, szerintem ellehet simítani valamit box nélkül is. Jó, ha köszönés helyett állon rúgnak akkor nehezen, de vannak más módszerek is megbeszélni valamit.

te miféle elvont világban élsz?
Te sem érted a lényeget.
Ha valaki agressziót KEZDEMÉNYEZ, azt nem tolerálom, ha nõ vagy gyerek ellen, azt meg végképp.
De ha valaki VISSZAÜT, azt minden esetben támogatom, és az én véleményem: üss vissza, hogy megtanulja, hogy téged nem üthet meg csak úgy.
ergo tanuljon meg az ember nem kezdeményezni agressziót, és senki sem lesz agresszív.
sambauer
csak tudnám honnan, mert valahogy ezt mindig csak mondani szokták, de az ellenkezõje történik mindenhol.

Turn Me On Dead Man

clio1616v
Onnét ered, hogy alapból nem bántunk senkit.
Nem csak nõt, se gyereket se felnõttet

nem arról van szó, hogy fogod magad, és arcon ütöd, mert ideges vagy. na azt ne! De ha megüt téged, nem látom, miért ne üthetnél vissza? honnan ered ez az idióta szokás, hogy a fizikai bántalmat neked hagynod kéne, ha nõtõl származik?
Arcon veretni magad minden esetben megalázóbb, mint visszaütni. Szerintem.
clio1616v
Egyéb: attól függ milyen, honlapot vagy videót nézek.

sambauer
Állva. (wtf?)

😄😄😄

Turn Me On Dead Man

Dick Riddick
Most erre mit mondjak?
Bátor vagy.

ForzaInter
Ha vki megérdemli akkor bizony adni kell neki, én velem ha egy csaj ordibál, és még utána meg is üt, és még nincs is igaza, akkor visszakézbõl olyat kap hogy lefejeli a szekrényt...

Yo, Bitch!

Hogy lehet megütni egy nõt? Ezt fel nem tudom fogni. Lehetek olyan ideges, mint egy állat, üvölthetek, megüthetem saját magam, esetleg a falat, de hogy egy pofont lekeverjek egy nõnek azt el nem tudom képzelni.

kraawz
igazad van teljesen

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Dick Riddick
Macsó szöveg? Lehet.
Nem ismerlek, nem tudom komolyan gondoltad-e amit írtál, ezért írtam a végére azt amit.
Lényeg a lényeg, rühellem ha gyengébbeket bántják, legyen az egy kamasz vagy akár egy nõ. És ha látom, nem is hagyom szó nélkül (mint oly sokan).

bardocz
Szét kell baszni mindenki száját fapapuccsal,oszt jóvanakkó.