A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ale Alonso! poppe fan club™
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Visca el Barca! Visca Catalunya!
Most én bevoltam tépve vagy tényleg volt már?:o
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
De "jókérdés", azért legközelebb írjátok már oda hogy ki küldte be a kérdést...
szoktál e szavazni a szavazó topikban?
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Egyébként csak akkor megyek át piroson, ha ismerem a keresztezõdést, és tutira tudom hogy nem jöhet semmi. Illetve külvárosban ahol lakom van egy zebra, ahol csak gombnyomásra ad zöldet a gyalogosoknak. Na ezt hajnalban amikor kevés kocsi van nem szoktam használni (mármint a jelzõt), inkább átmegyek piroson amikor nem jön kocsi mint hogy ott várakozzak és még fel is tartsam a forgalmat.
Egyébként max akkor megyek át ha valahova nagyon sietek
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
akkor is ha zöld van.
amugy volt egyszer egy forgalmas keresztezõdésben egy csávó lazán elindult a piroson a többi birka meg követte szegény kocsik meg nem tudtak elmenni jaj de rossz volt
Pszt.
/jó persze vannak kivételek, éjjel 03óra, és töküresek az utak akkor leszarom :D
u dont have to listen anybody else but me
u dont have to listen anybody else but me
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
amúgy alapból nem mennék át
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
mondjuk elég sok a pesti.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Max akkor, ha egy kocsi sincs 200 m-es körzeten belül :D
ez vicces. "Ül a kutya!"
amúgy Nem foglalkozok vele, átmegyek.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Mit tanul így az a gyerek?
Ale Alonso! poppe fan club™
Kivétel mikor még vagy fél percet kéne várni hogy zöld legyen, de a közelbe egy deka autó sincs akkor átmegyek. De ha kisgyerek lenne mellettem akkor nem mennék át.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.