A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
tényleg? <#smile>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

zsutyesz
húha, akkor én mit is keresek itt? <#vigyor2>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

clio1616v
fele ez, fele az

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Adam II
Ha jól belátható az útszakasz és nem jön az ég világon senki minek várjam meg amíg zöldre vált? Ha meg ott áll egy gyerek nem érdekel, átmegyek majd õ szépen kivárja amíg zöld lesz helyettem is. Egyszer egy kissrác amikor leléptem mellõle drámaian felkiáltott, hogy NEEEEEEEEEEE én meg jót röhögtem és mentem tovább.

Alapból sem mennék át a piroson.

Visca el Barca! Visca Catalunya!

Sok ido az az 1 perc igaz???

zsutyesz
most kisgyerek, vagy egyetemista ?

Nem foglalkozok vele, átmegyek.

Most én bevoltam tépve vagy tényleg volt már?:o

Doomista
Átmegyek, de rászólok: Maradsz!

Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.

clio1616v
Aki ide jár annak fele kisgyerek, majd pont az õ példájukat fogja követni egy másik kisgyerek aki lehet idõsebb nála.

De "jókérdés", azért legközelebb írjátok már oda hogy ki küldte be a kérdést...

clio1616v
Gyorsan tetszik reagálni ^^

Black Hawk
következõ kérdés mi lesz :D
szoktál e szavazni a szavazó topikban?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

clio1616v

clio1616v
Nenevess te is félreértetted mint én ^^

zsutyesz
mivan? <#wilting>

clio1616v
Azt hogy gyerekként nem teheti azt, amit tapasztalat hiányában saját akaratából megtenne.

GregSB
"Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni."

Egyébként csak akkor megyek át piroson, ha ismerem a keresztezõdést, és tutira tudom hogy nem jöhet semmi. Illetve külvárosban ahol lakom van egy zebra, ahol csak gombnyomásra ad zöldet a gyalogosoknak. Na ezt hajnalban amikor kevés kocsi van nem szoktam használni (mármint a jelzõt), inkább átmegyek piroson amikor nem jön kocsi mint hogy ott várakozzak és még fel is tartsam a forgalmat.

kovacsgellert

elitehun
Tehát mindenki birka csak te nem?

Egyébként max akkor megyek át ha valahova nagyon sietek
89
az ilyenekbõl szoktak lenni az elbaszások...vágod...birkaeffektus, megy az egyik-->megindul a többi is mer nem figyel. Komolyan...néha már azt hiszem, hogy a galambok szintjére süllyednek az emberek

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

Az általam használt zebrák 87%a lámpa nélküli:D
terron
Mostantól figyelni fogok rá hogy ne lássanak a lurkók rossz példát.

bardocz
Nem,én nem vagyok hajlandó fölösleges várni,mert 50 birka azt teszi.
Általában reggelente ütközök bele a lámpába, amikor leszállok a villamosról... olyankor még túl fáradt vagyok körbenézni ezért azt lesem, hogy mások elindulnak-e... felmérem a sebességét... ha nyugis akkor én is megyek nyugisan... azt meg hogy gyerekek vannak-e körülöttem... honnan tudjam

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

z99999
maracc a k anyád
akkor is ha zöld van.

amugy volt egyszer egy forgalmas keresztezõdésben egy csávó lazán elindult a piroson a többi birka meg követte szegény kocsik meg nem tudtak elmenni jaj de rossz volt

Pszt.

VRSDM
szerk. így tökmindegy hogy ki hol van. :D nem megyek át.
/jó persze vannak kivételek, éjjel 03óra, és töküresek az utak akkor leszarom :D

u dont have to listen anybody else but me

VRSDM
piroson nem megyek át, max1percig kell várnom de már azis nagy túlzás. most annyit nem kibírok az életembõl? dehogyisnem...

u dont have to listen anybody else but me

hungary27
Littlepig13
Kibírom a zöldig, ne azt lássák, hogy csak úgy át lehet menni.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

sweech
"asziszi majd a nagy fíut követi biztos jo az ugy"

hehe, mekkora poén már.

OrioN the S
ezzel most magadat jellemezted es szvsz eleg kemyenyen lealaztad az magad...:D gratulalok! sok sikert!

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

OrioN the S
Ha tudnad milyen helyeken van lampa(gyalogos szemszogbol nezve). Pl. van egy kis utca ami a korutra megy ki es egy kocsi nem jon sot egy ember nincs abba az utcaba siman atmegyek. Aki az elsore nyomott es pesti az se fog atmenni mondjuk a koruton ,mert sutty :D es mar a vadaszmezokon van. De amikor tenyleg egy darab kocsi nem jon akkor siman atsetal az ember. Nincs ebben semmi szornyu.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

CopyKing92
hát alapbol dögöljön meg az aki másokat követ :D én szarok a kis gyerek fejére. át jönne az uttesten mögöttem el csapná egy busz ott hagynám :D nemis hivnám a mentõket ott dögöljön meg asziszi majd a nagy fíut követi biztos jo az ugy de nem (hu milyen faszságot irtam mindeggy. de mnidennap kell irni valamit mert kell.. :D)

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

Fuuu de f@asza csoro vagy. Te aztan megmutatod a vilagnak...

ChuckyHUN
nincs a közelben se lámpás zebra amin átmennék: DDD
amúgy alapból nem mennék át

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

Hegi90
42 ember????? ez szörnyû :S

mondjuk elég sok a pesti.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Ezt a választ vártam !<#nyes>A te gyermeked akkor biztos hogy a jó példát fogja látni és azt fogja megtanulni.

FZoleee

Max akkor, ha egy kocsi sincs 200 m-es körzeten belül :D
zsutyesz
ja, csak én nem fogom a piroson átvinni a gyereket.

Ezt majd csak akkor tudod meg ha a saját gyereked kezét fogod !

Broafka
Átmegyek, de rászólok: Maradsz! :D

ez vicces. "Ül a kutya!"

amúgy Nem foglalkozok vele, átmegyek.

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

milk4
Ha látom hogy nemjön semmi,akkor átmegyek így még a kocsi is letud fékezni ha a gyerek is utánam jön.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

bardocz
Nem érdekel kinek tetszik,mg nemtetszik,ha nem jön kocsi,vagy messze van,átmegyek.Ha 50 ember vár a zöldre,mint a birkák,én akkor is átmegyek.
zsutyesz
Én azon csodálkozom, amikor anyuka-apuka kézen fogva vezeti át a gyerekét a piroson...
Mit tanul így az a gyerek?

DJKonya

Kivétel mikor még vagy fél percet kéne várni hogy zöld legyen, de a közelbe egy deka autó sincs akkor átmegyek. De ha kisgyerek lenne mellettem akkor nem mennék át.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

somdav95

Alapból sem mennék át a piroson

Alapból sem mennék át a piroson.Inkább mindig korábban indulok el,hogy ne kelljen rohannom.Gyerek szeme láttára meg még azt is megszólítanám aki ilyet tesz.Aztán lehet hogy nem kedvelne,de kit érdekel.Ott sem az izgat hogy õt mondjuk kivasalja egy autó,ha nem hogy a gyereknek végig kéne nézni az egészet.

MR ME
alapból sem megyek át, sõt még zöldnél is körbenézek mert túl sok a részeg fasz este az utakon

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

PrasCo
Még akkor sem megyek át, ha más mellettem átmegy. Ha viszont valahova nagyon rohannom kell, akkor meg azt szarom le, hogy ki ácsorog mellettem, csak azt figyelem, hogy biztonságosan át lehet-e kelni. (Tudom, következetlen, elvtelen... stb. :D )