A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Csak tudjon átváltozni is. 😊 )
\"Heroes never die. They just reload.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
És nyilván nem csak radar segítségével fognak közlekedni, hanem GPS szerint is. A rendszer látni fogja melyik autó éppen merre tart és az alapján fogvezérelni minden egyes autót. (ha jól tudom Dubaiban már kisérleteznek ilye GPS alapú automatizálst forgalomiránítással).
Abban igazad van hogy jelenleg ehhez elképzelhetetlen mennyiségû pénzre lenne szükség, de a jövõ szerintem mindenféleképpen ez lesz. Remélem én még megélem 😊
Ebben az esetben mindenképpen legyenek robotautók. Biztosnágosabb és gyorsabb közlekedés, sztem ez mindenképp jó.
Az más kérdés, hogy a vezetés elményét valahogy jó lenne kárpótolni, erre lehetnének lezárt pályák, ahol az ember kiélhetni a vezetési igényeit.
amugy jeremy clarkson a legnagyobb arc 😊
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Na ez ami nem igaz. X forgalom felett nincs folyamatos közlekedés. Pont. Ezen a robot sem tud segíteni. Sõt! A tapasztalati úton történõ forgalomirányítást ma egy MI lazán nem tudja még megszorongatni sem tudtommal.
1. olyan autók, amik teljesen maguktól el tudnak menni A-ból B-be. Ehhez a technológia ma már rendelkezésünkre áll.
Nem. Nagyon nem. Tesztpályán 25-ös tempónál 0 forgalommal úgy, hogy nincs más radaros jármû a környéken. Ha minden autón radar van akkor lesz ey csöppnyi interferencia és gáz. Lehet, hogy ez megoldható, de mennyi $ áron? Zavarj be egy ilyet Bp-re. Game over. És akkor az úthibákról még szó sem estett. Vagy terelésekkor a rendõr kézjelével mit kezd és egyéb hasonló helyzetekben mikor nem normál forgalmi rend van?
A másik amit leírtál szintén igaz.
Összessgében a láthatáron nincs semmi ami ehhez kell. A legeslegelsõ lépések vannak meg, meg az ötlet.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mi kell a teljesen automatizált, dugómentes városi közlekedéshez? Két dolog: 1. olyan autók, amik teljesen maguktól el tudnak menni A-ból B-be. Ehhez a technológia ma már rendelkezésünkre áll. Már több olyan autó is kint van a piacon (Vovo XC60, Honda Accord, stb), ami tud sávot követni, radaros tempomattal az elõtte lévõ autót, felismeri az útmenti táblákat stb, és több olyan kísérleti autó is létezik, aminek ha beprogramoznak egy útvonalat akkor magától megteszi. Persze még elég kezdetleges technológiákról beszélünk, de ezek 10 éven belül óriásit fognak fejlõdni.
Mi a második? Egy "agy", egy rendszer, ami a városon belül irányítja az összes autót. Na ez az amire még várni kell szerintem több évtitzedet, mert ez óriási számítási kapacitást igényel, ahol ráadásul hibának nincsen helye mert az katasztrofális baleseteket okozhatna.
Én imádok vezetni, de alig várom hogy ez létrejöjjön. Nem fogom egy mp-sem hiányolni a városban való araszolást, törtetést, parkolást, sõt alig várom hogy soha nem keljen majd BKV-znom vagy taxisznom mert esetleg elmegyek inni a belvárosba...
Jó is lenne meg rossz is...elvennék a vezetés élvezetét...viszont a biztonság is nagyon fontos...nem tudom.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Én inkább autózok és motorozok. Robotmotorról nem volt szó.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
azzal kiegészitem néha vezetni akarok én is 😄D
()() (^^)
remélhetõleg addigra fejlõdik annyit a technika, hogy kinövi a Windows féle kék halált
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
amúgy meg jogsit szigorítani kéne, aztán aki nem akar vagy végképp nem tud vagy idõs beraknám egy ilyen robotkocsiba=>mindenki happy, mivel baleset se lenne
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ale Alonso! poppe fan club™
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
Leszarom.
szóval hajrá japánok! le a pápával! 😄
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Gondolok: mi a szar az?
http://gaborszantai.co.uk/
Ale Alonso! poppe fan club™
Vagy csak mert hasonlóan reagáltam le 😉
Fõleg, hogy itt péteren 20 másodpercig tart az a szakasz, amikor minden irányból jövõ forgalomnak egyszerre piros van. Ez minden alkalommal felbasz. Amúgy általában sietni szokta mert mindenhova az utolsó pillanatban megyek, ezért ignorálom a pirosakat futás közben, fõleg, ha a busztól egy piroslámpa és 50 méter választ el 😄
hülye kérdés, azok a gyerekek hamarabb átszaladnak mint én 😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
DFTBA ಠ_ಠ
PSN ID: Lord_Mortanius
amúgy meg minden piroson átmegyek, de csak akkor, ha az adott keresztezõdést a tenyerembõl ismerem .. nem is lett még gond belõle
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Ha a szülei nem tanították meg, hogy piroson nem szabad átmenni és elüti egy kocsi, akkor az nem az én hibám lesz. Szülei vállalták be, hát viseljék is gondját.... 😛 Idõsebb korban úgyis megy ha akar.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
- Gyalog közlekedek, de szabályosan (lámpákra figyelek, zebrán megyek át, stb)
- Gyalog közlekedek, de le*szarom a szabályokat, ott megyek át ahol gondolom, lámpákra sem figyelek
de nem a gyalogosokra összpontosult a kérdés, hanem az autósokra elsõsorban. azért került be ez a két lehetõség, hogy aki nem vezet / nem tud vezetni / nincs autója / stb az is tudjon szavazni.