A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de régen tékeltem

ték

chhaya
Nem tudok róla, szerintem nincs.
Szeged.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

Dick Riddick
Igen, van.

\"Heroes never die. They just reload.\"

immovable
Van.
Carlos
Nem tudok róla.

Þór vígi þessi rúnar

clio1616v
Miskolc - Nem tudok róla, hogy lenne ilyen.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Rettenthetõ
Igen, van.
Lehet Urban Legend, lehet nem, de van egy paneltömb, amibe csak bodzaszedõk laknak (ez a része nem UL) és a 6. emeletén van egy rendõrségi poszt, hogy ne kelljen várni rájuk, ha baj van. De hogy UL-e, nem fogom leellenõrizni.

Meg annak ellenére, hogy elvileg nem olyan környéken lakom, elõfordult már, hogy tekerni kellett a kerékpárral az életemért. Izgalmas.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Picar77
Igen, van.

()() (^^)

BB7
Elnézést!
És szerintem nem szégyen! Sõt! Az ilyet egy életre le kéne csukni... minimum!
bogyoka
De félek, hogy ha kijön megbosszúlja, nem beszélek róla, csak leírtam, hogy ez történt, és nem érdekel, szégyen tudom de nem rég történt és fáj nekem.
TÉMA LEZÁRVA!

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

BB7
Gondolom nem könnyen beszélsz róla, és engem ez lepett, meg, hogy effektív egyszerûen leírtad!

Mikor történt? Emlékszel rá? Gyakran nyomaszt? Nem félsz attól, hogy "megbosszulja" ha kijön?
bogyoka
nem fake, megtörtént sajnos, és utálom azt aki tette, kevés az 5 év neki.
Nem csak én jártam így, több lány is, csak volt olyan aki nem élte túl.

kuci06
Igen, van...

Szerencsére a város másik felén van :D

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

BB7
<#wow1><#wow1><#wow1><#wow1> OMFG! Ez ugye fake!

Amúgy én Pilisvörösváron lakom, s sajnos nem sok, de van! El is próbálom kerülni azokat a helyeket, de van mikor éjjel, arra kell átmennem... para...
tugyiti
<#szomoru1>
bogyoka
Igen, van.
XVII.ker-ben lakom, és engem már megtámadtak, úgy, hogy rendõrségi ügy lett belõle. A bûnös 5 évet kapott szerencsére, a szemétjének, össze vert, és megerõszakolt.

zsutyesz
hol lax? <#wink>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

HöfEE
Szerencsés vagyok mert már nincs. De volt.

tigeroo
igen van "a cinevég"

kb. mint város széli cigány laktanya<#idiota>
Természetesen van
és egy pöcegödör

Igen, van...
Szerintem Londonban akar par romantikusan izgalmas kornyek...<#gonosz1>

http://gaborszantai.co.uk/

zsutyesz
Ha arra vonatkozik a kérdés, hogy Pesten (lakhelyem) van-e rossz környék...háttõõõ <#gun><#idiota>

qtab986
Szerintem például ilyen dolgok miatt kellene bekamerázni az egész iskolát.

zsutyesz
pontosan ez a probléma, hogy az osztályban lévõ többi gyerek is vevõ a dologra, még jobban felbuzdulnak rajta...vagy egyszerûen õk sem mernek szólni, ellentmondani.

BaliBoy
A helyzet az, hogy ezt anno nálunk játszottad volna el, mi vertünk volna össze utána.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

pyrohun
büszke lehetsz magadra. barom.

LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com

Azért az se mind1 hova mész... ahova én járok teljesen korrekt tanárok vannak...

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

bens
mondjuk ha leejteném a tollamat és a tanár ezért ordítana velem, lehet hogy én is megütném. az igaz hogy sok idióta fiatal van manapság, de a tanárok sem a régiek. úgy szar az egész ahogy van.

Zuhogó hó Eltûnik a tengerben. Micsoda csend!

Casillas
na pont az ilyen suttyók miatt tart ott az oktatás, ahol
inkább a kurva szorzótáblát meg a helyesírást tanultad volna a jogaid helyett te is

szánalmas, amit néhány fiatal képzel magáról komolyan, ha már otthon nem kapja meg azt a két pofont, ami rendbeteszi a gondolkodásmódját, akkor igenis oszthassa ki a tanár...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

GregSB
Álatlános sztereotípia hogy ott mindeni hülye. Persze, sok a birka, de õk 300 millióan vannak. Arányaiban itthon is van annyi hülye mint ott kint, sõt...

En megmondtam...<#nezze>

bardocz
"ha esetleg nem tudok senkit"

Hát ha ilyen szinten fogalmazni nem tudsz,akkor meg is érdemled...
DJ Skyline
:D_SADSASDADSA

Itthon szerinted mennyi?
Az utobbi 10 evben nemhogy zuhan az oktatas minosege, hanem meg az utanegetot is bekapcsoltak...

SG.hu forum a legjobb pelda - itt lehet talalkozni igazan alulmuvelt es fogalmazaskeptelen tizenevesekkel...

Shifter
amúgy az érettséginek sincs értelme... sztem az kéne hogy elvégzed az általánost ott kapsz 1 papírt elvégzed a középiskolát és kapsz 1 papírt és a 2bõl lesz 1 érettségi... ez mindenkinek jó lenne mivel nem kéne érettségiztetni, ha csak az érettségire hajtanak úgy sem érnek vele semmit ha normális úton akarnak megélni...

&#3232;_&#3232;

na de mennyi alja van annak, amit azok a gyerekek beszélnek?
az usában jelenleg 90-95 az átlag IQ. Ezt csak megemlítem, mielõtt az oktatási rendszerükrõl zengnél ódákat.
sweech
ez egy rakás faszság. akkor reformáljuk meg az érettségit is, nehogy már felelnie kelljen szegény gyerkõcnek :C

ezt a jelenséget áldemokráciával már nem lehet többé irányítani.
Radikális megoldások kellenek.
Kopasz brigádokat az utcára járõrözni, neki a cigányoknak, és az összes cigánnyá asszimilálódott "magyar" bûnözõfajzatnak.
Én miért nem látok a saját szememmel, élõben ilyen eseteket?
a két kis köcsög a betont harapná, az száz.

sry, de ez a mai leköpdösõs hír ezt váltotta ki belõlem.
GregSB
Ez annyira szánalmas... nem vagyok oda különösképpen az USA-ért, de ebben mérföldeket vernek ránk. Ott már általánostól arra buzdítják a gyerekeket, hogy álljanak ki és beszéljenek az osztály elõtt. Középsuliban még tovább viszik ezt, ott már nem csak kiselõadásokat hanem rendszeres vitafórumokat is tartanak a dikákoknak. Meg lehet nézni a különbséget, amcsiban megkérdeznek a TV-ben egy gyereket tud beszélni, van kiállása. Itthon meg egy értelmes mondatot alig tudnak összerakni a középiskolások ha nyilvánosan kell beszélniük, sõt még sokszor a fõiskolában is borzalom ami folyik (pl kiselõadások).

nekem érdekes felfogásom van ezzel kapcsolatban. megvalósíthatatlan, jelenleg. A jelenlegi politikai helyzetben.
ha a gyerek pofázik, bûnözõnövendék, verekszik ->>> katonai suli. Jó nagydarab tanárokkal. Na ott már szabad az erõszak, hogy a kis bûnözõfajzatokat megneveljék rendesen. Az átlagos tanárnéni csak a normálisabbját kéne, hogy tanítsa, és ott nem lenne joga testileg fegyelmezni, vagy ha megteszi, a gyereknek joga van visszaütni.
Ez így teljesen korrekt szerintem.
Shifter
de, lehet számonkérni, de csak írásban :) feleltetni nem lehet

&#3232;_&#3232;

Molnibalage
Mi az, hogy feleltetni sem lehet? Már számonkérni sem lehet? Ne fárassz már.

Az is vicc, hogy az egyetemen is el lehet lenni évekig szóbeli megnyilvánul nélkül vizsgán. Én volt pl. az utolsó olyan gépész a BME-n akinek az elsõéves alapozó gépész tárgyból kötelezõ szóbeli volt. Meg is látszik. Kiszórták az alkalmatlanokat nagyrészt.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

miért nem tanult?
Lunatic83
az ilyen "jogaidat" persze tudod... csak az éremnek két oldala van... ne csak azokat a szabályokat olvasd el, ami számodra pozítiv...

Xbox Live: Lunatic HUN

valami alternatív opció lehetett volna.
pl. a tanár megpróbálhat testileg egyelmezni, csak ne csodálkozzon, ha visszafelé sül el, mert meg találom védeni magam.

mellesleg nem vagyok egy rosszarc, szóval nem csináltam olyasmit amíg általánosba vagy középsuliba jártam, amiért, kezet emelhettek volna rám.
Bár volt pár tanár, akivel kölcsönösen nem szimpatizáltunk egymással, és szívesen vettem volna, ha egy támadással ad rá jogalapot, hogy "megvédjem" magam... :)
az a baj, hogy sokan csak azt látják, mennyire rosszak a gyerekek. Pedig ott az eszméletlen nagyszámú nagypofájú tanár, aki azt hiszi, bármit megtehet. egyik véglet sem helyes.
Shifter
elvileg feleltetni sem lehet az iskolába mert ha esetleg nem tudok senkit és a táblánál ott állok mint fasz a lakodalomba az a gyerek számára megaláztatás és sérti a jogait...

(jó most azzal fogtok jönni hogy miért nem tanult?)

&#3232;_&#3232;

Lunatic83
sajnos mostanában mindig annak van több joga, akinek nem kéne...

bántalmazza a tanárt? kirúgni!, majd a többiek tanulnak az esetébõl, ha mégse, akkor mennek kézenfogva utcát takarítani... nem kell nekünk úgyse annyi diplomás ember! XD

azt ne mondjátok, h ezért még nem kéne kirúgni, adjunk még egy esélyt neki...fiatal...stbb... minek? aki hülye, haljon meg!

a tanár szent és sérthetetlen, tisztelni kell ( legyen akármilyen hülye is... )

megütni egy tanárt? engem megöltek volna a szüleim, még ha csak gondoltam volna is rá...

Xbox Live: Lunatic HUN

nem jó a közbiztonság. éljünk békében egymással, csak sok a köcsög!
<#eljen> Egyetértek!