A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én is szeretek nyitott ablak mellett aludni, de mióta egyszer nyáron berepült egy sáska (kb. 4 éve) azóta rendszeresen inkább bezárom : ASDd
Igen,van.
Nem igazán rossz az...inkább úgy mondanám,h elhanyagolt, és nincs fejlesztve...
Van ahol a város külsõ részén pl. még földutak vannak. Egyébként egy bájos kisváros.
Felénk max. az az utca számít rossz környéknek, ahol tõlünk etnikailag eltérõ egyének laknak.

(Itt Pesten egész jó kerületbe keveredtem.)

tenkenorman
Mostani témába illõ.
IGEN VAN. a neve mésztelep.
anno bányászok laktak ott csak valami idióta kitalálta hogy költöztessék oda a cigányokat egyrakásra, majd ugyanezt kertvárosra is. Hála istennek én mondhatni a legszebb környéken lakom Kertesházak, szép kertek. (nem nem vagyunk gazdagok)
nem tudom mit tennék ha lakótelepen kellene élnem.
Minden nyáron nyitott ablaknál alszom el. és ha épp nem száll egy szúnyog a fülembe, frankó halgatni a zajokat. (egy alap suhogás) kutyaugatás, vonat zörej. a hegyen mennek az autók, lépkedések😄...

http://www.tenke.hu

tenkenorman
tegnap esti üzenetem folytatása:
Na szóval sokak szerint nem sokat ér ma már a fegyelmi fokozat.
Ha ez tényleg így van akkor én örülök hogy egy normális iskolába járok mert nálunk elég sok van.

http://www.tenke.hu

poppe
#32036 <#nevetes1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

hooool? PÉTERNEEEK?
á, dehogy.
az egész város maga egy kibaszott rossz környék.
A város összterületének mondjuk csak olyan 20%-a cigánytelep, de a fehérek nagy része is éppen elég nagy faszfej.
a gödör és a kettesakna mindent überel!
na jó, a fõút elég jó hely, és még éjszaka is biztonságos. Többnyire.
Egyébként mutáns vagyok, mert a város fiatalságának 90%-a eljár az egyetlen szórakozási formát mûvelni: a paraszt fos lepukkant kocsmákban inni.
egyébként kb. minden harmadik velem egykorú drogozik, ami mondjuk nem orssz arány.
Most épült meg péter végében az drog/alkoholelvonó
DJKonya
Hiányos kérdés.

egyébként:
461 lakó 8,46 km² -en
Békés kis falu, olykor már olyan békés hogy unalom.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Salgótarján? HNNNNNN <#wow3>

Nincs, így megfelelõ válaszpont hiányában nem tudok válaszolni. (1 szál ork sincs erre.)

OrioN the S
Igen, van. De nem ott lakok 😊 Akik az itteni rajok azok meg nem piszkalnak olyanokat akik a kornyeken laknak. Sot koszonnek meg minden.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

fery02
Csak olyan része van (Jászapáti).

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

VRSDM
van. Honvéd utca neve...
két bejárata van ugye egy utcának, egy fót legutolsó utcája, utána már csak a mezõ van, namost ha valaki illetéktelen megy be ebbe az utcába akkor a két végét szépen elállja egy-egy brazil vetette ifa, és onnan ki nem jön élve. és ezt komolyan mondom.
palotákkal van tele az az egy utca, a szivárvány minden színében pompázó házak, melyek kertjében ugyan puposodik a fémhulladék, az utcán is méteres hegyekben áll, úgy kell kerülgetni õket.

továbbá ha jó idõ van kirakják a milliós marhabõr kanapékat az utcára, és a vajdák ott zabálják a csirkecombot egész nap. míg a csóróbb fajta válogatja a fémet... szép hely 😊

u dont have to listen anybody else but me

zsutyesz
aha, nem ismerem 😄

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Szabi84
nincs, mert kitelepítették õket

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

poppe
eddig messze te lax a legszarabb helyen 😄 <#eljen><#wave><#nevetes1>

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

HöfEE
Mondjuk itt a Budapestiek azért mivel sokan vannak, feldobják az igen szavazatokat. Ha minden városból csak 3 ember szavazhatna reálisabb lenne az eredmény(ha országos szinten szeretnénk nézni) csak hát ez nehezen lenne kivitelezhetõ 😄

HöfEE
Adatlapom.

Csuhai G
Igen van, a szomszéd kerület a VIII. ker. 😊

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

Hayni
Van...pont ott lakom. Végül is már csak nevében õrzi, mert már nem laknak itt olyan emberek akiktõl lehetett félni, de amikor errõl a részrõl van szó Debrecenben...akkor elég sok embernek meg van a véleménye, közben lehet nem is járt itt még.
NEOreg3
A városunkon keresztülmegy egy folyó, a folyó egyik oldalán van maga a város, a másik oldalán van egy pár utcás városrész ahol kb. 90%-ban "elõemberek" laknak. Valami neve is van annak a résznek, de most nem ugrik be.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Rockynhooo
mármint a kopasz maffia tagok se lennének jobbak ,de értitek mire gondolok sajnos, elszomorító...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
Azért elég gáz,hogy egy olyat se olvasni ,hogy igen van olyan környék mert durva Kopasz állat maffia tagok vannak arra vagy mittomén,hanem csak olyat olvasni h igen van mert sok a brazil... és akkor nincs ...bûnözés:|

Pedig vörösvár nem néz ki olyan rossznak =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Benny04
az egész környék rossz... xd

N o N a m e
mér nincs olyan lehetõség hogy "nincs"?
<#wow1>azt a büdös geci, ilyet így olvasni itt forumon durva...ilyen tetvek járkálnak az utcán..

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

hol nincsenek már dakotaiak? nálunk is van pár akiknek a büdös életben nem fordítanék hátat, mert leütne és vinné mindenem...büdös keciek...<#levele><#szomoru1>

ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G

milk4
Nem tudok róla.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Motoroj
Igen, van.
Krakkónak hívják becenevén.
Meg még ott a temetõ környéke.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

Hegi90
Miskolc.

Elég közel lakok hozzá 😊

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

David2
hát te keci kemény vagy. leszel a behajtóm? lécci. lécci.

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

broman191
dzsipótanya...-.-

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

kovacsgellert
Igen, van.

Sajnos. 😞

<#nyes>Hát azért nem kéne, nem 20forint volt az 😄

Shifter
el lopják alólad a biciklit XD mint a mesékbe mész aztán 1x csak eltûnik a bicikli 😄

&#3232;_&#3232;

"..megerõszakolt."<#wow2>

clio1616v
tõled ^^

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Igen, van.

Nevezetesen cigányvárosnak hívjuk, egy szép kis negyed teli barnával, nem mennék ott biciklivel biztos, se semmivel 😄

DJ Skyline
mi van ott Békásmegyeren, amitõl rettegni kell? 😊 vagy melyik részén? mert annyiszor voltam már ott, de semmit sem láttam a panelokon kívül. pedig voltam már ott nappal, éjjel, és nem láttam semmi érdekeset, amitõl tartani kéne.

mellon
BP-n lakom: Van
Kerület: nem tudok róla
Városrész: nincs

LES FORZA INTER
Miskolc egy rendezett, tiszta város, mentes minden fertõtõl, tehát nem tudok róla <#eplus2><#crazya>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Shifter
Nem tudok róla.

szép, meghitt, kertváros 😊

&#3232;_&#3232;

Scottt
Igen, van

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

kas123
tõlünk 600 méternyire van 1 utca ahol csak cigányok laknak, én azt rossz környéknek nézem 😊

BlackShadow
hol ne lenne? egész békás 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Aquir
nem tudok róla

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

redbull0304
"Miskolc a rablások tekintetében a legfertõzöttebb az országban, az elmúlt idõszakban - decemberben, januárban - történt valamennyi (ilyen típusú) bûncselekmény elkövetõje cigány származású volt" - mondta Pásztor Albert miskolci rendõrkapitány

redbull0304
<#nevetes1>

Rockynhooo
Itt van 3 utca egymás mellett ahol csak brazilok laknak , oda egyszer ment be a fagyis akkor is szétverték a biciklijét <#szomoru1><#idiota>

MR ME
van

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.