A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem igazán rossz az...inkább úgy mondanám,h elhanyagolt, és nincs fejlesztve...
Van ahol a város külsõ részén pl. még földutak vannak. Egyébként egy bájos kisváros.
Felénk max. az az utca számít rossz környéknek, ahol tõlünk etnikailag eltérõ egyének laknak.
(Itt Pesten egész jó kerületbe keveredtem.)
IGEN VAN. a neve mésztelep.
anno bányászok laktak ott csak valami idióta kitalálta hogy költöztessék oda a cigányokat egyrakásra, majd ugyanezt kertvárosra is. Hála istennek én mondhatni a legszebb környéken lakom Kertesházak, szép kertek. (nem nem vagyunk gazdagok)
nem tudom mit tennék ha lakótelepen kellene élnem.
Minden nyáron nyitott ablaknál alszom el. és ha épp nem száll egy szúnyog a fülembe, frankó halgatni a zajokat. (egy alap suhogás) kutyaugatás, vonat zörej. a hegyen mennek az autók, lépkedések😄...
http://www.tenke.hu
Na szóval sokak szerint nem sokat ér ma már a fegyelmi fokozat.
Ha ez tényleg így van akkor én örülök hogy egy normális iskolába járok mert nálunk elég sok van.
http://www.tenke.hu
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
á, dehogy.
az egész város maga egy kibaszott rossz környék.
A város összterületének mondjuk csak olyan 20%-a cigánytelep, de a fehérek nagy része is éppen elég nagy faszfej.
a gödör és a kettesakna mindent überel!
na jó, a fõút elég jó hely, és még éjszaka is biztonságos. Többnyire.
Egyébként mutáns vagyok, mert a város fiatalságának 90%-a eljár az egyetlen szórakozási formát mûvelni: a paraszt fos lepukkant kocsmákban inni.
egyébként kb. minden harmadik velem egykorú drogozik, ami mondjuk nem orssz arány.
Most épült meg péter végében az drog/alkoholelvonó
egyébként:
461 lakó 8,46 km² -en
Békés kis falu, olykor már olyan békés hogy unalom.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
két bejárata van ugye egy utcának, egy fót legutolsó utcája, utána már csak a mezõ van, namost ha valaki illetéktelen megy be ebbe az utcába akkor a két végét szépen elállja egy-egy brazil vetette ifa, és onnan ki nem jön élve. és ezt komolyan mondom.
palotákkal van tele az az egy utca, a szivárvány minden színében pompázó házak, melyek kertjében ugyan puposodik a fémhulladék, az utcán is méteres hegyekben áll, úgy kell kerülgetni õket.
továbbá ha jó idõ van kirakják a milliós marhabõr kanapékat az utcára, és a vajdák ott zabálják a csirkecombot egész nap. míg a csóróbb fajta válogatja a fémet... szép hely 😊
u dont have to listen anybody else but me
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
ASUS M4A785TD-V EVO, Phenom 2 555, Samsung f3 500Gb, 2Gb DDR3 1333 MHZ, Corsair CX400, 4890 TOXIC Iphone 3G 16G
Krakkónak hívják becenevén.
Meg még ott a temetõ környéke.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Elég közel lakok hozzá 😊
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
ಠ_ಠ
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Nevezetesen cigányvárosnak hívjuk, egy szép kis negyed teli barnával, nem mennék ott biciklivel biztos, se semmivel 😄
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak õk értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n