A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Három mûszakban dolgozom,így változó.Ha délelõttös vagyok 5-kor kelek,ha délutános 8-kor,ha éjszakás akkor fel se kell kelnem mert le sem fekszem,legfeljebb majd reggel 6 után szunyálok otthon.

Trisztin
7:30 - 7:59-t jelöltem...=) ez leginkább akkor,ha 8-ra megyek :) 7:40kor kelek általában :) igazán gyorsan készülõdök és 3percre lakom az egyetemtõl 8)
de ha nem kell órára mennem gond nélkül alszom délig 8)

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

BB7
:) Legalább mi tartsunk össze! :D
hungary27
5:00 - 5:29 hogy megnézzem az sg-t
somdav95
6:30 - 6:59--> és még fekszek vagy 15 percet az ágyba mire kijön az álom a szemembõl :DD
Az a mázlim hogy a suli ittvan melettem 3 percre, így 50-kor indulhatok suliba és 55-kor már bentvagyok a terembe :P :DD

acsati
nekem is fél 8kor kezdödik a suli
amugy 6:40kor kelek
ha meló vagy suli van, akkor 6:30-6:59
ha nincs semmi...akkor 10 után :P
szóval átlagot vontam és 8:00-8:59-re nyomtam

változó

BB7
Nem tudom, szerintem javarészt Mo.-n 8kor kezdõdik az oktatás, de nem tudom!
LordVenom
Soha nem mondtam még egy kérdésre sem,hogy baromság, mert szeretem a fantáziadús kérdéseket,de ezt így bekategorizálni anélkül,hogy lenne egy olyan opció,hogy "egyéb" így hülyeség.
Én akkor kelek,amikor felkelek...nincs semmihez kötve. Van,amikor 6-kor,van,amikor 9-kor...

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

tigeroo
mátészalka! szabolcs megye! gimnázium!
BB7
Igenis összefér, sõt! Najó! Mind1! Kifejtem további véleményem is errõl a témáról, tanácsokat is várok, csak nem itt! Erre vannak a Saját Topikok!

Fél8kor kezdõdik a tanítás? Hol laksz? És milyen suliba jársz?
tigeroo
real life és bb7 nemfér össze. csak a psp<#idiota>

amúgy úgy látom hogy csak nekem kezdõdik fél8kor a tanítás..
BB7
Az SG megvár, ez tény... de attól még jólesik reggel is...
Úgy érzem, hogy ha tovább alszom, akkor is ugyanannyira vagyok kipihent, vagy épp nem kipihent, mint, ha nem aludtam volna tovább!
Ezért kelek hamarabb, s ha már hamarabb kelek, mit csináljak? Gépezek, ez köt le, úgyse bírnék mást, de éppen ezért Délután több idõm van barátnõre, edzésre, tanulásra, mászkálásra! REAL LIFERA!
szucsy89
inkább aludnál annyival tovább..az sg megvár délután is
BB7
Hmm... bocsánat! :D
Reggel még alig vagyok maganál, csak SGzek, elolvasom RSS-eket, s ennyi idõ alatt, el is megy a reggel! :D
zsutyesz
aki oan kocka <#email>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

89
ecccsém...ki az aki már kora reggel is neki áll gépezni???<#wow2><#wow3>

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol

BB7
6:20kor kelés!
7:30ig gépezés...
7:52kor indulás suliba!

:)
Tomászító
4:40-5:00

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

Zetorg
8:30
9re járok melózni

Molnibalage
Általában fél hat. Tegnap speciel 5 elõtt és fél egykor értem haza. Ma viszont szabin vagyok! :)

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Picar77
8:00 - 8:59

()() (^^)

Legtöbbször 6:30 - 6:59 között. Erre nyomtam, de valamikor korábban illetve késõbb. Mikor hogy...
poppe
én is azonnal kipattanós vagyok :)

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

7 körül kelek minden nap, hétköznap / hétvége mindegy. Plusz minusz fél óra. Egyszerûen képtelen vagyok tovább aludni. Még akkor sem tudok, ha nincs itthon senki, és be van sötétítve.

Ha 8-ra megyek, akkor 6:30-tõl 7:00-ig gépezek (:D), 10 perc alatt kaja öltözködés stb, és már mentem is. Nem szoktam szarakodni.

Haveromnak a reggeli ébredés abból áll, hogy megszólal az órája, lenyomja, megszólal megint, felül az ágyban, nagy nehezen kimászik, megfõz magának egy kávét, megissza, és fél óra múlva is ásítozik. Nekem annyiból áll, hogy felébredek, az ébresztõt kikapcsolom mielõtt megszólalna, kikelek az ágyból és olyan friss vagyok mint ha már fent lennék több órája. Ilyen szempontból szerencsés vagyok :)

bogyoka
6:30 - 6:59

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

OrioN the S
6:20

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

7kor kelek. 9re megyek dolgozni (most is onnan irok). Igaz, h negyed ora alatt odaeerek, de szeretek raerosen keszulodni, plusz elmegyek a boltba, meg reggelizek. Bocs, de nincs ekezet <#beka2>
clio1616v
7:45re van állítva az ébresztés a mobilomon, 4-5ször nyomok szundira az 20-25 perc,

tehát 8:05-8:10kor kelek fel hétköznap

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

zsutyesz
6:30 - 6:59

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

szerinted mertem volna elvenni meg valamit a kis hazugsagom melle?:-)
orultem, hogy egy feloras vendegeskedessel megusztam es a Ladan is megmaradtak a felnik...

http://gaborszantai.co.uk/

poppe
értem én, azért kérdeztem...

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

tigeroo
6:00 - 6:29 között...gyorsan lefürdök, 7elõtt kajázok, haj belõ, kiválasztom a ruhát és megyek iskolába
en csak ugyfelkent voltam a hatosagon (azaz tervet egyeztetni), csak ezt Ok nem tudtak:-)

4-6 kozott random, igy a kozepere szavaztam...

poppe
kis borítékot nem adtak, h könnyebben menjen az engedélyeztetés? :)

egyszer en is bementem veletlenul egy bodzatermesztok altal lakott zsakutcaba, tehat olyanok koze, akik medences hazakban tengetik segelybol az eletuk, raadasul az utca vegen ossznepi disznosutes volt, tehat egy pillanat alatt korbevettek az automat (szerencsere Lada volt) a testverek...
bevoltam szarva rendesen, de az egyik megismert, mert mar talalkoztam vele tervezesi munka miatt az onkormanyzaton, igy azt gondolta, hogy az epitesi hatosagon dolgozom - meghivtak, hogy kajaljak veluk:-)
korbeaakart vinni az egyik a kis palotajaban, hogy mikent lehetne engedelyeztetni, mert - hopp - csak ugy itt termett a 3 szintes haz a telek kozepen
:-)

(mondjuk mindent elmondott roluk, hogy van vagy 10 szoba, 3 szalon, 2 etkezo, moziszoba, billiard, stb., de csak egy atlagos furdoszoba...)

Ez most komoly? A szúnyogháló elbassza a kedvedet? Ilyet se hallottam még <#idiota>

Amúgy a bogaras téma adott egy jó kérdésötletet, felírom magamnak.

Shifter
de az ilyen kis mezei sáska mint ez:

aranyos kis zöld szar :D

XDXDXDXD
na bocs a sok postért :D
jó8

&#3232;_&#3232;

Shifter
mondjuk ennél: (azé 2x meggondolom hogy micsináljak vele XD)

&#3232;_&#3232;

Shifter
én nem tom én a bogarakkal elvagyok :D semmi bajom velük a pókot is halál lazán megfogom XD meg minden szart :D engem ezek nem izgatnak megfogom kibaszom azt kész :D kivéve a "sáska, egér, patkány," mert ezeket nézegetem pár percig (csodálom õket milyen "szép" teremtés)

ül a kezemen és nézem miket csinál (olyasféle tanulmányozás)

nem csodás?

&#3232;_&#3232;

az a vicces, hogy ha a sáska 1 méteres lenne, nem irtóznék tõle... mert tudnám, hogy egyrészt nem tud bejönni a szobába, másrészt meg inkább kihívásnak meg veszélyesnek tartanám, mint undorítónak.
én minden alkalommal félig meghalok ha látok egy sáskát, akár ha 10 méterrõl is. (mondjuk el se látok 10 méterre <#idiota>)
De komolyan, ha mástól nem is félek, a rovarok a gyengéim, meg a rágcsálók, meg a csúszómászók, szóval minden, ami nagyobb egy átlagos póknál, de kisebb egy macskánál.
Valszeg azért, mert az pont az a méret amit már tisztán látni és látni, hogy mennyire gusztustalan, de elég kicsi ahhoz, hogy mindenhova besompolyogjon.
sáska, egér, patkány, lótetû, rák, stb. ezekkel angyon be lehet engem szaratni
inkább hat csaholó véreb vagy boxolok egy orángutánnal, de ezeket a kis genyókat ne <#wilting>
Shifter
hát akkor elõkapom a szekrénybõl a gáz spray-t és befújok a szobába :D vagy dezodort fújok begyújtom aztán lángszórósat játszok <#idiota>

&#3232;_&#3232;

DJ Skyline
és mi van akkor, ha egy óriás emberevõ mutáns sáska raj repül be? <#wow3><#ijedt><#wow3>

Shifter
azzal semmi cink nem kell befosni az ilyenektõl :D megfogom azt kibaszom az ablakon xD azt alszok tovább :)

&#3232;_&#3232;

a szúnyogháló egy szar, rossz a hangulata :D
ahányszor szúnyoghálót látok, elbassza a kedvem
legalább ha valami természetes anyagból lenne fonva, na akkor díjaznám.
cement
ja az hasznos tud lenni :D::D:ÉDD

respect to the man in the ice cream van

Szúnyogháló bazmeg :D