A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ha nem kell órára mennem gond nélkül alszom délig 8)
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Az a mázlim hogy a suli ittvan melettem 3 percre, így 50-kor indulhatok suliba és 55-kor már bentvagyok a terembe :P :DD
ha nincs semmi...akkor 10 után :P
szóval átlagot vontam és 8:00-8:59-re nyomtam
Én akkor kelek,amikor felkelek...nincs semmihez kötve. Van,amikor 6-kor,van,amikor 9-kor...
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
Fél8kor kezdõdik a tanítás? Hol laksz? És milyen suliba jársz?
amúgy úgy látom hogy csak nekem kezdõdik fél8kor a tanítás..
Úgy érzem, hogy ha tovább alszom, akkor is ugyanannyira vagyok kipihent, vagy épp nem kipihent, mint, ha nem aludtam volna tovább!
Ezért kelek hamarabb, s ha már hamarabb kelek, mit csináljak? Gépezek, ez köt le, úgyse bírnék mást, de éppen ezért Délután több idõm van barátnõre, edzésre, tanulásra, mászkálásra! REAL LIFERA!
Reggel még alig vagyok maganál, csak SGzek, elolvasom RSS-eket, s ennyi idõ alatt, el is megy a reggel! :D
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szûnik meg soha\" Pál apostol
valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Ha 8-ra megyek, akkor 6:30-tõl 7:00-ig gépezek (:D), 10 perc alatt kaja öltözködés stb, és már mentem is. Nem szoktam szarakodni.
Haveromnak a reggeli ébredés abból áll, hogy megszólal az órája, lenyomja, megszólal megint, felül az ágyban, nagy nehezen kimászik, megfõz magának egy kávét, megissza, és fél óra múlva is ásítozik. Nekem annyiból áll, hogy felébredek, az ébresztõt kikapcsolom mielõtt megszólalna, kikelek az ágyból és olyan friss vagyok mint ha már fent lennék több órája. Ilyen szempontból szerencsés vagyok :)
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
tehát 8:05-8:10kor kelek fel hétköznap
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
orultem, hogy egy feloras vendegeskedessel megusztam es a Ladan is megmaradtak a felnik...
http://gaborszantai.co.uk/
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
bevoltam szarva rendesen, de az egyik megismert, mert mar talalkoztam vele tervezesi munka miatt az onkormanyzaton, igy azt gondolta, hogy az epitesi hatosagon dolgozom - meghivtak, hogy kajaljak veluk:-)
korbeaakart vinni az egyik a kis palotajaban, hogy mikent lehetne engedelyeztetni, mert - hopp - csak ugy itt termett a 3 szintes haz a telek kozepen
:-)
(mondjuk mindent elmondott roluk, hogy van vagy 10 szoba, 3 szalon, 2 etkezo, moziszoba, billiard, stb., de csak egy atlagos furdoszoba...)
Amúgy a bogaras téma adott egy jó kérdésötletet, felírom magamnak.
aranyos kis zöld szar :D
XDXDXDXD
na bocs a sok postért :D
jó8
ಠ_ಠ
ül a kezemen és nézem miket csinál (olyasféle tanulmányozás)
nem csodás?
ಠ_ಠ
De komolyan, ha mástól nem is félek, a rovarok a gyengéim, meg a rágcsálók, meg a csúszómászók, szóval minden, ami nagyobb egy átlagos póknál, de kisebb egy macskánál.
Valszeg azért, mert az pont az a méret amit már tisztán látni és látni, hogy mennyire gusztustalan, de elég kicsi ahhoz, hogy mindenhova besompolyogjon.
sáska, egér, patkány, lótetû, rák, stb. ezekkel angyon be lehet engem szaratni
inkább hat csaholó véreb vagy boxolok egy orángutánnal, de ezeket a kis genyókat ne <#wilting>#wilting>
ಠ_ಠ
ಠ_ಠ
ahányszor szúnyoghálót látok, elbassza a kedvem
legalább ha valami természetes anyagból lenne fonva, na akkor díjaznám.