A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
DE!
Sem többet, sem kevesebbet nem érnek mint az átlagember.
Ki az atlagember?
En mindenkire felnezek, aki kiemelkedoen, utmutatoan vegzi a feladatat - lehet az orvos, komuves vagy tanar...
http://gaborszantai.co.uk/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
24 körül volt a százaléka akik elhatárolódtak, ebbe jóhiszemûen belevettem a tartózkodók 5 százalékát is.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ezért:
Egyéb
Fel nem nézek rájuk mert én is tudok olyat amit õk nem, viszont tisztelni tisztelem õket.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Egy olyan mûvésznek, aki sokat gyakorol például zongorán annak a tapasztalatát és tudását elismerem, de ehhez nem feltétlenül kell ismert embernek lennie.
A mûvész szó nekem annyit jelent, hogy valaki olyat csinál ami kimagasló az átlagemberek ugyanilyen tevékenységétõl.
Nem feltétlenül nézek fel rá, mert lehet más szempontból egy nagy nulla, a mûvészség is a kockaság egy fajtája, jobb esetben csak tehetséges az illetõ.
<#idiota>#idiota>
Ale Alonso! poppe fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
"A muveszet manipulacio"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Erre is van ám megoldás aki egyszer megüt valakit annak a végtagjait olyan mértékben kellene elroncsolni, hogy többet ütni azzal ne tudjon.
Elég lenne pár elrettentõ példa és nem nagyon lenne, aki ütögeti a többieket.
Inkább elküldöm a jó büdös qrva anyjába és csókolom<#gonosz1>#gonosz1>
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D
Az is egy megoldás tulajdonképpen.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
Kicsit azt próbáltam belefûzni, amit Schindler mondott Göth-nek. Mondjuk abban igaza is volt.
Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu
írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit és az össze hsz végére
u dont have to listen anybody else but me
<#banplz>#banplz>
A,úgy most jut eszembe,hogy elsõosztályban amikor egy kislány direkt rámbaszta az ajtót,majd kiröhögött,akkor hasbarúgtam,vagy valami ilyesmi<#miaz>#miaz> Ma már nem tenném ugyan ezt,sokkal könyebb hasbaütni valakit,mint rúgni -.-<#idiota>#idiota>
félévente egyszer hozom fel a tetves cigányokat ( na jó, utóbbi hónapoban már talán 2-3-szor is felhoztam). Mintha tabu téma lenne. Még csak azt sem mondhatod, hogy én gyakran cigányozok, mert rohadt ritkán.
És ez miért szúrja a te szemedet? Én személy szerint átugrom azt, ami zavar, és nem olvasom el, nem kotyogok bele.
húzd be a buksid =)
inkább csak lefognám, földhöz szorítanám.
unalmasak vagytok már.
ha tenyérrel adja tenyérrel, ha netán ököllel jönne nekem egy nõ (nem hiszem) akkor ököllel.
De amúgy békeszeretõ vagyok.
Kivéve a cigányokkal, õket levágnám szablyával is, gyaknám géppisztollyal is.
próbáltál már kést kicsavarni ember kezébõl?
még nyugodt állapotban sem egyszerû, ha meg még idegbõl hadonászik is, tuti összevagdos...
hamegmégse, akkor
Esetleg megfordul a fejemben a düh miatt, de nem tenném meg.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
janem"
De hülye vagy <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
janem
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán elõfordulna.
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
Úgy hogy pl összeveszek barátnõmmel, családi vita stb. úgy nem lennék rá képes hogy egy nõt megüssek. Viszont ha lõfegyverrel, késsel vagy ilyen durva eszközökkel támadna egy nõ akkor képes lennék levágni egy nyakast esetleg csúnyán elverni.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"