A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
Az a mûvész, akire rámondod :D

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Felnézek a mûvészekre, szerintem fontos amit csinálnak.
DE!
Sem többet, sem kevesebbet nem érnek mint az átlagember.

Ki az atlagember?
En mindenkire felnezek, aki kiemelkedoen, utmutatoan vegzi a feladatat - lehet az orvos, komuves vagy tanar...

http://gaborszantai.co.uk/

Molnibalage
Ki a mûvész? Eh...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Picar77
1 de a felnézés azért tényleg túlzás XD

()() (^^)

chhaya
Hogy felnézek az túlzás, de fontos és szeretem, amit csinálnak.

you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly

clio1616v
Hát akkor mit néztél? :)
24 körül volt a százaléka akik elhatárolódtak, ebbe jóhiszemûen belevettem a tartózkodók 5 százalékát is.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

clio1616v
Én nem csonkolnék senkit, majd meglennének az erre alkalmas emberkék is és kiélhetnék az agressziójukat egy nemes cél érdekében.

BaliBoy
Nem valami jó a válaszok megfogalmazása... A második, harmadik és negyedik válasz lehetõség majdnem ugyanaz.

Ezért:

Egyéb

Fel nem nézek rájuk mert én is tudok olyat amit õk nem, viszont tisztelni tisztelem õket.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

immovable
Bocs. Igazad van. Pedig már ismerem a fajtáját. :D
clio1616v
Nem ismerem/ismertem a felsorolt embereket, fogalmam sincs hogy fel lehet-e nézni rájuk, nem ismerem a gondolataikat tetteiket.

Egy olyan mûvésznek, aki sokat gyakorol például zongorán annak a tapasztalatát és tudását elismerem, de ehhez nem feltétlenül kell ismert embernek lennie.

A mûvész szó nekem annyit jelent, hogy valaki olyat csinál ami kimagasló az átlagemberek ugyanilyen tevékenységétõl.

Nem feltétlenül nézek fel rá, mert lehet más szempontból egy nagy nulla, a mûvészség is a kockaság egy fajtája, jobb esetben csak tehetséges az illetõ.

zsutyesz
nekem nem ez jött le, de én lehet, hogy mást nézek
<#idiota>

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

poppe
jjjááájjjjjjjjjjjjj, hogy tartottad volna magadba :DDDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

immovable
Ezek szerint te sem vagy különb azoknál mint aki megüt egy nõt. Mert te csonkolnál. Szép önellentmondás. Grat.
OrioN the S
Teljes mértékben hidegen hagynak.

"A muveszet manipulacio"

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

clio1616v
30-70 az arány az ütés mellett, szép fialások vagytok, bár ez azt mutatja hogy nem tisztelitek a másik embert, mert aki nõt megüt az férfit és gyereket is.

Erre is van ám megoldás aki egyszer megüt valakit annak a végtagjait olyan mértékben kellene elroncsolni, hogy többet ütni azzal ne tudjon.

Elég lenne pár elrettentõ példa és nem nagyon lenne, aki ütögeti a többieket.

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

immovable
Teljes mértékben hidegen hagynak.
Megfordulna a fejemben, de aztán gyorsan lecsillapítom magam...
Inkább elküldöm a jó büdös qrva anyjába és csókolom<#gonosz1>

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Benny04
mert nõ vagy.

Ben007
én sosem ütnék meg egy nõt hát minek találták fel a pisztolyt?<#nyes>

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tõlem :D

dartonita
Nem.

Motoroj
LOL<#hehe>
Az is egy megoldás tulajdonképpen.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

tehetséges vagy.
Motoroj
Hát de miért, nem? De! <#wink>

Kicsit azt próbáltam belefûzni, amit Schindler mondott Göth-nek. Mondjuk abban igaza is volt.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

VRSDM
okés akkor én mostantól így...
írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit írok valami üzit és az össze hsz végére

cigányok monnyonle

u dont have to listen anybody else but me

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

bardocz
"mindenki (mike nem) utálja õket"

<#banplz>

A,úgy most jut eszembe,hogy elsõosztályban amikor egy kislány direkt rámbaszta az ajtót,majd kiröhögött,akkor hasbarúgtam,vagy valami ilyesmi<#miaz> Ma már nem tenném ugyan ezt,sokkal könyebb hasbaütni valakit,mint rúgni -.-<#idiota>
és mi a pöcsömért kell ebbe belekötni?
félévente egyszer hozom fel a tetves cigányokat ( na jó, utóbbi hónapoban már talán 2-3-szor is felhoztam). Mintha tabu téma lenne. Még csak azt sem mondhatod, hogy én gyakran cigányozok, mert rohadt ritkán.
És ez miért szúrja a te szemedet? Én személy szerint átugrom azt, ami zavar, és nem olvasom el, nem kotyogok bele.
húzd be a buksid =)
Adam II
Persze :D

na jó túloztam, mondjuk hiába támadna rám egy nõ ököllel, nem tudnám ököllel megütni. áhh.
inkább csak lefognám, földhöz szorítanám.
VRSDM
istenem miért? miért kell mindig felhozni a cigányokat? mindenki (mike nem) utálja õket, mégse rakom ki aláírásnak se írom be minden postba hogy mocskos cigányok.

unalmasak vagytok már.

csak önvédelembõl, vagy ha pofont ad és nem érzem jogosnak, visszapofozok, ennyi jár nekem x)
ha tenyérrel adja tenyérrel, ha netán ököllel jönne nekem egy nõ (nem hiszem) akkor ököllel.

De amúgy békeszeretõ vagyok.
Kivéve a cigányokkal, õket levágnám szablyával is, gyaknám géppisztollyal is.
lefegyverezni...
próbáltál már kést kicsavarni ember kezébõl?
még nyugodt állapotban sem egyszerû, ha meg még idegbõl hadonászik is, tuti összevagdos...
NeverwinterKING
nem is tudtam h ilyen kemény vagy :o

\"You are fucking crazy people!\"

VRSDM
am. ha ott is lennék hogy annyira felbasznak hoyg megütném, inkább lefognám a kezét, leszorítanám a földre, és mondanám hogy " na mivan te kis pinás ? " ... nem okoznék fizikai inkább lelki fájdalmat ezzel .p

toysoldier
lezúzok mindenkit, nem szarozok.
hamegmégse, akkor
Esetleg megfordul a fejemben a düh miatt, de nem tenném meg.

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

VRSDM
sosem, mefogom otthagyom a faszba, megmondom hogy egy értéktelen fos kis embert, aki sose viszi majd semmire mert szarházi kúlturálatlan kis mocsadék, és rábaszom az ajtót. :)

akin látod, hogy azért akkora az arca, mert tudja, hogy férfiként nem ütöd meg .. na azoknál el tud durranni a dolog.

oliwwer
soha
birdo
Tartózkodom, nõ vagyok ))

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

FZoleee
Sosem tenném meg, semmilyen körülmények között sem.
bogyoka
Tartózkodom, nõ vagyok.:))

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

ChuckyHUN
(Y):D

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

elitehun
<#vigyor1><#eljen>
DJKonya
Azokat lehet ütni ha férfi ha nõ.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

"Tartózkodom, nõ vagyok.
janem"

De hülye vagy <#idiota><#idiota>

David2
ha a helyzet úgy hozza, ön vagy más védelmében igen

Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!

ChuckyHUN
sosem tenném meg, kivéve ha úgy érzem, hogy nincs más lehetõség az életben maradáshoz /9 éves cigányleány nekedrohan rozsdásbökõvel.. mondjuk az nem nõ szóval zta akár le is vághatod,. na mind1)

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

REPS0L
Tartózkodom, nõ vagyok.
janem
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán elõfordulna.

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

bardocz
Legjobb védekezés a támadás<#idiota>
DJKonya
Nem hiszem hogy idáig jutnék, de ha nagyon alapos okom lenne rá, akkor talán elõfordulna.

Úgy hogy pl összeveszek barátnõmmel, családi vita stb. úgy nem lennék rá képes hogy egy nõt megüssek. Viszont ha lõfegyverrel, késsel vagy ilyen durva eszközökkel támadna egy nõ akkor képes lennék levágni egy nyakast esetleg csúnyán elverni.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"