A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
60s: drugs sex rock\'n\'roll, 90s: bugs sux plug\'n\'play
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
no.. a kedvenc témámba ütköztünk .. :) asszem a véleményem pár embernél kifogja csapni a biztositékot .. de ez van .
számomra az, hogy valakit müvésznek nevezünk és közben egy alkoholista csöves, akinek élete szánalmas és öngyilkos is lesz, utána "alap müveltségként" elvárni minden szarát .. hát tökön rúgnám azt aki kitalálta.
és itt most kifejezetten az ilyen életet élõ emberkékre gondolok, nem mindenki ilyen volt az tény. konkrétan, ha a mai világban kéne keresni, akkor ezek megfelelnek a mai fedél nélkülbe irogatóknak és árusitóknak.. azok az emberek meg akik belemagyarázzák, h vajh mit gondolhatott (ala verselemzés) na azt is rendesen megcibálnám :)
lényeg a lényeg, amire rábökik, h müvészet, mert egy valami hiperbölcsész eldönti, h ez a királyság!!! .. tajgetosz!
pl. vmikor volt hirekben egy fiatal kissrác, h milyen szuper durván fest .. miket festett? köröket és kockákat .. és, h mekkora müvészet.. konkrétan festékbe mártom a seggem és ráülök a vászonra szebb képet ad, de azt mégse vennék meg százezrekért :\
no kb ennyi jutott most eszembe weblapszerkesztés órán :D
ui: nem magyar a bill igy hosszu i-be belekötõket mellõzném :p
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Egy válasz van arra hogy igen, és három arra hogy nem. A B, C, D válaszokat együtt kellene összehasonlítani az A válasszal.
SecondOrb: A legjobb internetes városépítõ stratégiai játék. www.secondorb.hu
\"Heroes never die. They just reload.\"
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Az a baj, hogy nagyon elcsépelt szó lett a mûvész kifejezés.
Ale Alonso! poppe fan club™
(Harry J. Hillaker? Jó, ez kicsit durva, de nekem akkor is az.)
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mûvész szó, szerintem maximum a zsenikre jellemzõ. Akik olyan szinten képviselik saját "szakmájukat" mint senki más, vagy nagyon kevesen és emellett újítóként is fellépnek. Akiket az utókor is értékel és elismer még ha megannyi hibájuk is van mellette.
Az én értelmezésemben mûvésznek tekinthetõ, Einstein, Beethoven, Picasso, a Queen együttes, Michael Jackson, Stephen Hawking, Beatles....stb
A mai celebek, és önmagukat mûvésznek hívó bohócok nem mûvészek. szvsz
Viszont a mûvészet nem szakma, hanem érdeklõdés valami iránt.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Vannak olyan emberek akiket mûszvésznek tutitulálnak, de én nem nézek rájuk.
A mûvészet is szakma. Ahogy a heggesztõ, pék, lakatos, buszsofõri is. Miért néznék fel rájuk jobban? A felnézést és megbecsülést nem kéne összekeverni vagy összemosni.
A filozofusokat,feltalalokat inkabb neveznem "muveszeknek" ,de az meg mar mas teszta. Nah peldaul okre felnezek es erdekelnek.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Az a kockaság lényege, hogy egyvalamire figyelsz és minden mást háttérbe szorítasz. Nincs ebben semmi rossz...
Sajnos nincs a szám ízének megfelelõ opció! A leírásban felsorolt mûvészekre felnézek, bár mikor egy verset kell az iskolában megtanulni, nagyon szíveset vágnám hátba az összeset egy péklapáttal!
Viszont a mai hájpolt "mûvészek"... pff... hozzá sem szólok, kik a mai "mûvészek"! Rájuk nem, hogy nem nézek fel, de simán rányomnék a "nem érnek semmit"-re! ...
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
- nezel egy filmet, tetszik benne a szinesz jateka, vagy a zene egy esemenysor alatt - gondolom volt ilyen - akkor innentol nem hagy hidegen.
- nem hallgatsz olyan zenet, amit utalsz, csak amit kedvelsz, vagy erdekesnek tartasz, kivancsi vagy ra - ergo kialakult egyfajta erzek benned.
Akit a muveszet hidegen hagy, az kb. egy kavics szellemi es erzelmi szintjen leledzik, a muveszet egyik legfontosabb ismerve, hogy hat az erzelmekre - az lenyegtelen, hogy negativan vagy pozitivan, de hatassal bir az erzekszerveidre, onnantol pedig kialakul benned egy reakcio, ami alapjan velemenyt tudsz nyilvanitani, kerdest feltenni, tovabbgondolni.
http://gaborszantai.co.uk/
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
LayerSlider, WeatherSlider, wpStickies - our famous plugins are available at CodeCanyon! More info @ http://kreaturamedia.com
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Ale Alonso! poppe fan club™
Aki erre szavazott, az gondolom:
- nem nez filmet, vagy fel sem fogja
- nem hallgat zenet, vagy minek, mert nem erti
- nem nezeget kepeket, mivel szamara ertelmezhetetlen
- meg a wallpaperjet sem valtoztatta meg es a kek egboltot nezi zold legelovel:-)
Boldogok a lelki szegenyek...
http://gaborszantai.co.uk/
"Nem ismerem/ismertem a felsorolt embereket, fogalmam sincs hogy fel lehet-e nézni rájuk, nem ismerem a gondolataikat tetteiket."
Tehát be sem jártál irodalom órákra, értem. :)
"a mûvészség is a kockaság egy fajtája" Ennyi erõvel minden amit szeretsz csinálni, minden amibe jobban beleásod magad, az a kockaság egy fajtája.
Saját véleményem: elismerem hogy valamilyen szinten fontos, de ettõl függetlenül hülyeségnek tartom.