A nagy szavazó topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó lenne másképp...
de mostmár ez van...próbálok tanulni a hibáimból...
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Amugy szivesebben szuletnek ujra mas orszagban (vmelyik Skandinav), mas kulsovel, de nem lenne rossz, ha a jelenlegi tapasztalatokat vissza tudnam masolni:-)
http://gaborszantai.co.uk/
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Teljesen új életet kezdenék, akár más ország, más külsõ, stb.
nemtudok dönteni! szeretem a nyolcvanas éveket, sajna csak filmekbõl ismerem ezeket az éveket... de nagyon tetszik, imádom a régi bujtor + linda filmeket...tetszik nagyon a kor (akár a szocializmust is bevállalnám)...
vagy ha teljesen változtatnék, akkor 70-80-as évek amerikája (esetleg pont miami)
háát igen...Tony Montana nagy hatással volt rám :D
diszkóvarázs, funky, színvonalas mégis olcsó élet, mikell még?:P
DFTBA ಠ_ಠ
pár apróbb változtatás, de örülök hogy ilyen életem van :)
Mindössze csak az ország...
ಠ_ಠ
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Utálom, mikor olyanokat küldenek, hogyha tovább olvasod, meg leszel átkozva és küldd tovább x ismerõsönek, meg az igazi szerelem rád vár......
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: To: To: To:
<#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting><#wilting>#wilting>
Megjegyzem, eddig már több mint 100x meghaltam, 1000x 7 év szerencsétlenség és még a 89. életem után sem járhatok majd azzal, akivel szeretnék. El tudtok képzelni ennél szörnyûbb sorsot???<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
mivel nem szoktak nekem üzeneteket küldeni és küldi a rendszer az értesítõt, hogy xy üzenetet küldött nekem, akkor alapból úgy veszem, hogy körüzenet, szóval még megnéznem sem kell
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club™
Kezdjük ott
1. már rég rájött
2. éjfélkor már alszik
El se tudom kik azok a hülyék akik ezeket mind kitalálják.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
(amúgy meg hülye kérdés. :)
Ale Alonso! poppe fan club™
még elolvasni se voltam hajlando :P
()() (^^)