A nagy szavazó topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyéb:
jó lenne másképp...
de mostmár ez van...próbálok tanulni a hibáimból...

Carlos
Nagyjából úgy élnék, mint most, de néhány dolgot megváltoztatnék

Þór vígi þessi rúnar

milk4
Nem tudok dönteni.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Neha ugy erzem, hogy ennel mar nem lehet szarabb (ertsd: nem lehetek szerencsetlenebb...), de mindig talalkozom nalam nagyobb luzerekkel...
Amugy szivesebben szuletnek ujra mas orszagban (vmelyik Skandinav), mas kulsovel, de nem lenne rossz, ha a jelenlegi tapasztalatokat vissza tudnam masolni:-)

http://gaborszantai.co.uk/

BaliBoy
Nagyjából úgy élnék, mint most, de néhány dolgot megváltoztatnék.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

tigeroo
Teljesen új életet kezdenék, akár más ország, más külsõ, stb.

nemtudok dönteni! szeretem a nyolcvanas éveket, sajna csak filmekbõl ismerem ezeket az éveket... de nagyon tetszik, imádom a régi bujtor + linda filmeket...tetszik nagyon a kor (akár a szocializmust is bevállalnám)...

vagy ha teljesen változtatnék, akkor 70-80-as évek amerikája (esetleg pont miami)

háát igen...Tony Montana nagy hatással volt rám :D
diszkóvarázs, funky, színvonalas mégis olcsó élet, mikell még?:P

Pont ugyanígy csinálnék mindent, jó életem van.

Kicsikiraly

DFTBA ಠ_ಠ

kas123

pár apróbb változtatás, de örülök hogy ilyen életem van :)

Shifter

Mindössze csak az ország...

ಠ_ಠ

CopyKing92
vagy tekerszb belõõle eggggy jamajikai gandzsásat.

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

bardocz
Nincsen nyomtatóm,akkor én mg ezért nem szívtam meg egy körlevelet sem!
kinyomtatod és eukaliptuszlevélbe csavarod
CopyKing92
nemtom a papírt be tetted e a fogad közé és meg szívtad e?

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

bardocz
Hogy lehet megszívni egy körlevelet?
ez komolyzene
Nem...
Nem.

Motoroj
Nem.

Volvo mëg SAAB. http://szomagyarito.hu

elitehun
Nem.
CopyKing92
vezetsz vagy iszol lesz a következö téma? :O vagy nemvágom

CopyKing92
tudom én cuncimókus :P

snowkid16
Barátközt-öt én is nézem, de ennyire vnem vagyok hülye XD

snowkid16
Én egyszer ugrottam be, azért mert naív voltam, egy kislányt kerestek, én meg elhittem :S
Utálom, mikor olyanokat küldenek, hogyha tovább olvasod, meg leszel átkozva és küldd tovább x ismerõsönek, meg az igazi szerelem rád vár......

Egyéb- Meglátom törlöm azonnal :) Ilyen marhaságokban meg pláne nem hiszek nem, hogy abban az I betûs akármiben.

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Mike at home
néha vissza szoktam ugatni ismerõsõknek, hogyha még egy ilyet küld, letiltom

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

BB7
Haha!<#vigyor3>
Aki ezeket beveszi az hót hülye!<#hehe>
Igen és utálok minden körlevelet, azokat is akik küldik, wiwen is kizárok évek óta midenkit aki ilyenekkel fáraszt. Nem fogok segíteni segíteni senkinek, hogy bootnetet építsen és hogy az én gépemet is annak használja.
broman191
Nagyon elvétve járok a "körlevelezõs társasági oldalakra"...így nem. A körlevél eleve kuka, így nem tudom mivel szívathattak volna meg. :( :D

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

NEOreg3
nem az, és mielõtt elkezdenéd: arra sem vagyunk kíváncsiak itt, hogy milyen zenéket hallgatsz (volt már rá példa)

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

CopyKing92
tom hogy nem az mind1. de azé jó zene :D egy kis DC^^

CopyKing92
kérdés. ez könnyû zene? Ez-e!

Amúgy hülyén van feltéve a kérdés. Így lenne helyes: Küldtél már e tovább körlevelet.

oliwwer
Nem szoktam megnézni õket.
tigeroo
LOL remélem ezt nem gondoltad komolyan :DDd
Benny04

To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: Vá: To: To: To: To: To: To: To:

<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Benny04
igen, állandóan küldözhetik a szarságaikat :c

kovacsgellert
Sosem küldöm tovább azt a sok baromságot...
Megjegyzem, eddig már több mint 100x meghaltam, 1000x 7 év szerencsétlenség és még a 89. életem után sem járhatok majd azzal, akivel szeretnék. El tudtok képzelni ennél szörnyûbb sorsot???<#idiota><#idiota><#idiota>

és mi van, ha tele van a postafiókod mára szerelmi vallomásokkal
ha jól emlékszek még nem küldtem tovább ilyet. talán poénból viszont volt már hogy 1-2-t küldtem
predator1982
és alacsony a kerités:D

pred

Shifter
Egyéb.

Alapból törlöm a körleveleket... (meg se nézem)

&#3232;_&#3232;

NEOreg3
én még normális dolgot se küldenék tovább

mivel nem szoktak nekem üzeneteket küldeni és küldi a rendszer az értesítõt, hogy xy üzenetet küldött nekem, akkor alapból úgy veszem, hogy körüzenet, szóval még megnéznem sem kell

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

dartonita
Ugyanazok a hulyek akik myvipre es iwiwre regisztralnak,meg bk-t neznek.
Valasz:nem.

birdo
Szintén ez a kérdésem ;)

A valóság az, ami akkor sem tûnik el, ha már nem hiszünk benne.

poppe
a legjobb a "szeretne úgy pénzt keresni, hogy semmit nem kell érte tennie?" jóhogy, ezért aztán tovább se küldöm, az összes pénzt én gyûjtöm be :DDD

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

DJKonya
Régen mikor májvipen kezdték küldözgetni akkor még elolvastam aztán már egyet sem, egyszer meguntam azt küldtem mindenkinek egy levelet. De most komolyan olyan hülyeség amit néha írnak "a szerelmed éjfélkor rájön hogy szeret"
Kezdjük ott
1. már rég rájött
2. éjfélkor már alszik

El se tudom kik azok a hülyék akik ezeket mind kitalálják.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Rettenthetõ
Ha a kukába küldöm tovább, az továbbküldésnek számít?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

zsutyesz
én nem nyomok semmire. RÉgebben még továbbküldtem, de manapság már soha.

(amúgy meg hülye kérdés. :)

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

Picar77
nem tudom de ilyen baromságogra nekem sohsem volt idõm
még elolvasni se voltam hajlando :P

()() (^^)